Amanida amb salsa de formatge de cabra

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 2 llesques de pa anglès
  • 1 cullerada de llavors de gira-sol
  • llardons de porc
  • 2 cogombres agredolços
  • 1 escarola petita
  • 1 api
  • 1 ceba tendra
  • 2 cogombres de pell ferma.
  • 2 tomàquets secs
  • 60 g de formatge de cabra tendre
  • 100 cl de llet sencera
  • 1 cullerada de suc de llimona

PREPARACIÓ

Preparació 10 minuts
Ingredients per a 2 persones


1. Fregiu les llesques de pa anglès, i passeu-les al damunt d'un paper assecant perquè quedin ben cruixents. Talleu-les a dauets.
2. Esmicoleu els llardons.
3. Peleu els cogombres i, amb una cullera, traieu-los les llavors. Talleu-los a daus.
4. Talleu els tomàquets a dauets petits.
5. Netegeu i assequeu les fulles d'espinac, les fulles més blanques de l'escarola i el blanc de l'api.
6. Amb la mandolina, talleu els cogombrets agredolços a làmines fines.
7. Tritureu el suc de llimona amb la llet i el formatge fins fer-ne una crema. Poseu-la al punt de sal i afegiu-hi les llavors de rosella. Reserveu-ho.
8. Amalgameu tots els ingredients de l'amanida en un bol gran excepte el pa i els llardons.
9. I emplateu-ho tot, saleu-ho, salseu-ho amb la crema de formatge de cabra i poseu-hi el pa i els llardons.