Amanida amb pedrers d'ànec confitats

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pere Massana
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Massana, Girona

INGREDIENTS

  • 8 pedrers d'ànec
  • ruca
  • créixens
  • endívia vermella
  • pinyons torrats
  • oli d'oliva verge
  • flor de sal
  • vinagre balsàmic
  • 4 cullerades de tomàquet
  • llardons d'ànec
  • pernil d'ànec
  • pa torrat

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els pedrers, que prèviament haureu confitat, en una safata i deixeu-los coure al forn a 130 graus durant deu minuts.
Tot seguit, talleu-los a làmines i reserveu-los. A continuació, emplateu els enciams ben nets i col·loqueu-hi els pedrers a sobre. Amaniu-ho amb oli, sal i vinagre balsàmic. Després, afegiu-hi els pinyons torrats i els llardons d'ànec. I ja, per acabar, poseu en una cullera grossa trossets de pa torrat, tomàquet i pernil d'ànec, i regueu-ho amb una mica d'oli. Disposeu la cullera al costat de l'amanida.