Amanida amb formatge de cabra i bolets

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida amb formatge de cabra i bolets
  • (per a 2 persones)
  • enciam de fulla de roure
  • canonges
  • espinacs
  • bolets de temporada (ou de reig, rossinyol...)
  • un manat de cibulet
  • nous pelades
  • dauets de pa fregit
  • cirerols
  • vinagre de Mòdena
  • 150 g formatge de cabra en rotllo
  • caramel de vinagre de Mòdena

PREPARACIÓ

1. Tallem les nous ben petites.

2. Tallem els bolets de temporada que tinguem en fines làmines i piquem el cibulet.

3. Anem col·locant les fulles d'enciam, sense tallar-les, al plat. Fem una circumferència amb les fulles de roure, i al mig hi posem les fulles d'espinacs.

4. Anem distribuint els canonges per tot el plat.

5. Hi afegim els bolets que hem tallat a làmines.

6. Per fer la vinagreta, posem tres quartes parts d'oli i una quarta part de vinagre balsàmic en un bol i hi afegim les nous i el cibulet. Ho removem bé amb un batedor perquè emulsioni tot plegat.

7. Posem el formatge de cabra en una superfície antiadherent al foc, amb una miqueta d'oli. La planxa ha d'anar molt calenta perquè el formatge no es desfaci. El deixem molt poquet al foc, i ja el podem treure.

8. Posem ja la vinagreta amb les nous a l'amanida, i hi afegim una mica de xarop de vinagre.