Amanida amb fals romesco

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida amb fals romesco
  • 1 escarola
  • 2 tomàquets
  • 1 ceba tendra
  • 50 g de mongetes del ganxet
  • Per al fals romesco:
  • 1 gra d'all
  • 5 ametlles
  • 5 avellanes
  • 4 tomàquets dessecats
  • 2 nyores
  • oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

1. Distribuïm tots els ingredients de l'amanida, l'escarola, el tomàquet, la ceba tendra i les mongetes del ganxet en un plat, amb una mica de gràcia.

2. Ara preparem el "fals" romesco: en un vas hi posem un gra d'all, unes quantes ametlles, unes quantes avellanes, els tomàquets secs, rehidratats i sencers, i unes nyores tallades en trossets. Hi afegim una mica d'aigua i ho batem tot.

3. Afegim un bon rajolí d'oli a aquesta preparació.

4. Salsem l'amanida amb el "fals" romesco que hem fet.