Amanida amb col llombarda

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida amb col llombarda
  • (per compartir)
  • 1/4 de col llombarda
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ou dur
  • 1 iogurt natural
  • 1 gra d'all cru
  • 50 g de llenties cuites
  • oli de sèsam
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

1. Tallem la col llombarda a trossets i la triturem amb la batedora elèctrica fins que quedi ben picada. L'aboquem dins un bol.
2. Tallem la ceba i l'ou a dauets i els afegim a la col picada.
3. Ara hi aboquem el iogurt i una mica d'oli de sèsam i barregem bé tots els ingredients.
4. Piquem un all i l'afegim a l'amanida.
5. Incorporem les llenties al bol.
6. Tallem el pebrot vermell a dauets i completem l'amanida amb un raig d'oli d'oliva.