Amanida amb "bresaola"
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- mtjacarambola
- 80 g de "bresaola" (carn seca)
- suc de llimona
- créixens
- oli d'oliva verge extra
- pebre verd fresc en conserva
- julivert
- 1 ceba dolça blanca
PREPARACIÓ
1. Talleu la carambola i feu una estesa d'estels de carambola al fons del plat.
2. Després, aixafeu el pebre verd i afegiu-hi suc de llimona i oli d'oliva per fer una espècie de vinagreta.
3. Tot seguit, amaniu la carambola i, al damunt, poseu-hi la "bresaola".
4. Per acabar, talleu la ceba i barregeu-la amb el julivert, els créixens i la resta de la vinagreta i poseu-ho tot al damunt de la bresaola.
2. Després, aixafeu el pebre verd i afegiu-hi suc de llimona i oli d'oliva per fer una espècie de vinagreta.
3. Tot seguit, amaniu la carambola i, al damunt, poseu-hi la "bresaola".
4. Per acabar, talleu la ceba i barregeu-la amb el julivert, els créixens i la resta de la vinagreta i poseu-ho tot al damunt de la bresaola.