Amanida amb botons i vinagreta

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 100 g de moixama
  • rovellons amb vinagreta
  • 1 grapat d'ametlla marcona salada
  • 1 cullerada d'ous d'arengada
  • 1/2 poma àcida
  • 1 pebrot vermell
  • fulles de coriandre

PREPARACIÓ

1. Talleu la moixama en llenques molt primes i marineu-la amb la vinagreta dels bolets.
2. Després, netegeu les fulles de coriandre, el pebrot, la poma i els bolets, talleu-ho tot a làmines i barregeu-ho per començar a muntar l'amanida.
3. Per acabar, poseu la moixama com a base del plat. Afegiu els ous d'arengada a la vinagreta de la moixama i amaniu amb tot plegat l'amanida. Poseu l'amanida damunt de la moixama i llestos!