Amanida amb botons i vinagreta
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 100 g de moixama
- rovellons amb vinagreta
- 1 grapat d'ametlla marcona salada
- 1 cullerada d'ous d'arengada
- 1/2 poma àcida
- 1 pebrot vermell
- fulles de coriandre
PREPARACIÓ
1. Talleu la moixama en llenques molt primes i marineu-la amb la vinagreta dels bolets.
2. Després, netegeu les fulles de coriandre, el pebrot, la poma i els bolets, talleu-ho tot a làmines i barregeu-ho per començar a muntar l'amanida.
3. Per acabar, poseu la moixama com a base del plat. Afegiu els ous d'arengada a la vinagreta de la moixama i amaniu amb tot plegat l'amanida. Poseu l'amanida damunt de la moixama i llestos!
2. Després, netegeu les fulles de coriandre, el pebrot, la poma i els bolets, talleu-ho tot a làmines i barregeu-ho per començar a muntar l'amanida.
3. Per acabar, poseu la moixama com a base del plat. Afegiu els ous d'arengada a la vinagreta de la moixama i amaniu amb tot plegat l'amanida. Poseu l'amanida damunt de la moixama i llestos!