Amanida amb arengades i raïm

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida amb arengades i raïm
  • 2 arengades
  • 200 cl de crema de llet (18% mg)
  • 1 tomàquet de Montserrat
  • fulles d'enciam
  • 2 cebes tendres petites
  • 1 rossinyol
  • 1 raïm blanc moscatell
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 cullerada de vinagre blanc

PREPARACIÓ

1.Comencem l'amanida tallant el tomàquet i separant-ne la pell de la polpa. Emplatem la pell, ara els filets d'arengada dessalats, i també la polpa del tomàquet, donant-hi una forma circular, per posar la resta d'ingredients al mig.

2.Ara tallem la ceba; després, els rossinyols. Posem les fulles d'enciam en un bol i hi barregem els rossinyols, la ceba tendra i el raïm. Unes gotes de vinagre i oli.

3.Ho remenem bé i ho muntem al mig del plat.