Allipebre de rèmol

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: David Soler
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barquet, Tarragona

INGREDIENTS

  • Per a la picada:
  • 1 grapat d'ametlles
  • 3 grans d'all
  • 1 tomàquet triturat
  • 2 cullerades de pebre vermell
  • 1 cullerada de safrà
  • julivert
  • 1 llesca de pa
  • 1 got de vi blanc Per al suquet:
  • 4 talls de rèmol
  • 1 l de brou de crustacis
  • 100 g de mongetes seques
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per fer la picada, poseu un polsim de sal i dos grans d'all en un morter i piqueu-ho.
Tot seguit, afegiu-hi les ametlles, uns brins de safrà, el julivert i el pebre vermell dolç. Quan quedi triturat, poseu-hi el pa remullat amb vi blanc. Per últim, afegiu-hi el tomàquet triturat i acabeu de remenar-ho. A continuació, sofregiu la picada en una paella sense massa oli. Després poseu-hi el brou de crustacis i remeneu-ho bé. Incorporeu-hi el rèmol i els fesols cuits, i rectifiqueu-ho de sal. Després d'uns dos o tres minuts, poseu el peix al plat i acompanyeu-lo amb els fesols.