All cremat d'escórpora

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: M. Dolors Gallego
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Marejol

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 filets d'escórpora
  • 400 g de patates
  • 4 grans d'all
  • 4 tomàquets
  • fumet de peix
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en una olla fregiu els alls laminats fins que quedin gairebé cremats.

Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a daus i ratlleu els tomàquets.

A continuació, quan els alls ja estiguin ben torrats, afegiu el tomàquet ratllat a l'olla i deixeu-ho reduir. Tot seguit, afegiu-hi el fumet calent i, quan arrenqui a bullir, poseu-hi també les patates i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Finalment, incorporeu-hi els filets d'escórpora, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts, remenant-ho de tant en tant.

I ja per acabar, podeu emplatar-ho.