All cremat de Vilanova

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • All cremat de Vilanova
  • (per a 2 persones)
  • 1 kg de lluç
  • 10 g d'alls cremats
  • oli d'oliva verge
  • 2 tomàquets de pera vermells
  • 3 patates mitjanes
  • aigua

PREPARACIÓ

1.Comencem el plat posant força oli a la cassola i tallant el tomàquet ben menut. Hi fregim els alls fins que estiguin ben daurats.

2.Ara hi aboquem el tomàquet. En aquest moment hi afegim un polsim de sal.

3.El Pere i l'Isma esberlen les patates i les aboquen a la cassola. Quan les tenim marcades, hi afegim aigua fins que quedin cobertes.

4.Salem el lluç, i quan la cassola fa xup-xup, l'hi posem a dins. I deixarem que vagi fent...