All cremat de Vilanova
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- All cremat de Vilanova
- (per a 2 persones)
- 1 kg de lluç
- 10 g d'alls cremats
- oli d'oliva verge
- 2 tomàquets de pera vermells
- 3 patates mitjanes
- aigua
PREPARACIÓ
1.Comencem el plat posant força oli a la cassola i tallant el tomàquet ben menut. Hi fregim els alls fins que estiguin ben daurats.
2.Ara hi aboquem el tomàquet. En aquest moment hi afegim un polsim de sal.
3.El Pere i l'Isma esberlen les patates i les aboquen a la cassola. Quan les tenim marcades, hi afegim aigua fins que quedin cobertes.
4.Salem el lluç, i quan la cassola fa xup-xup, l'hi posem a dins. I deixarem que vagi fent...
2.Ara hi aboquem el tomàquet. En aquest moment hi afegim un polsim de sal.
3.El Pere i l'Isma esberlen les patates i les aboquen a la cassola. Quan les tenim marcades, hi afegim aigua fins que quedin cobertes.
4.Salem el lluç, i quan la cassola fa xup-xup, l'hi posem a dins. I deixarem que vagi fent...