Aletes de pollastre

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    +Obre

    Les espècies, herbes i altres condiments com els que fem servir a la recepta potencien el gust dels aliments i estimulen la sensació de gana.

INGREDIENTS

  • 25 ales de pollastre
  • 100 g de cansalada
  • un litre i mig de brou de pollastre
  • cúrcuma fresca
  • pebre vermell
  • gingebre fresc
  • 2 claus
  • 2 anissos estrellats
  • 4 grans d'all
  • 1 llimona
  • julivert
  • coriandre fresc
  • 1 bitxo fresc
  • oli d'oliva verge extra
  •  

PREPARACIÓ

1. En una cassola fonda hi saltarem la cansalada fins que sigui ben rossa. Hi afegim 2 alls aixafats (amb pell) i 2 alls sense germinat tallats a quadradets.
2. A més hi afegirem la cúrcuma i el gingebre pelat i tallat a quadradets.
3. Ho neguem tot amb el brou de pollastre i hi afegim la resta d'espècies (el cardamom, el pebre, el clau, i l'anís) i les ales ja salades.
4. Sense que acabi d'arrencar el bull, farem una cocció d'una hora. Si se'ns evapora, hi afegim oli o més brou o una mica d'aigua. Les ales sempre haurien de quedar cobertes, perquè no s'assequin.
5. Un cop ha passada l'hora, traiem totes les ales, les posem en una safata de forn amb paper sulfurat a la base i les posem 10 minuts a 200 graus al forn.
6. El brou que ens ha quedat el colem i el reduïm a la meitat.
7. Emplatem les aletes amb el brou reduït, i una mica de bitxo, coriandre, ratlladura de llimona i julivert picat per sobre.