Albergínies farcides d'anxoves
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Narcís Rabasseda
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rabasseda, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 albergínies mitjanes
- 16 anxoves
- 10 tomàquets
- 1 tasseta d'oli
- 5 alls
- julivert
- pa ratllat
- una cullerada de farigola seca en pols
- sal i pebre
- 1 culleradeta de sucre
PREPARACIÓ
Per començar, fregiu els alls en una paella amb una mica d'oli.
Quan estiguin daurats, traieu-los de la paella i reserveu-los.
Tot seguit, talleu les albergínies per la meitat, buideu-les, talleu la part de dintre a trossos i reserveu-ne la part de fora.
A continuació, en una paella amb oli abundant sofregiu les albergínies tallades a trossos i els tomàquets picats, i quan estiguin daurats afegiu-hi la sal, el pebre, el sucre i la farigola.
Seguidament, poseu en un bol els alls que teníeu reservats ben picats, el pa ratllat i el julivert picat, i barregeu-ho tot bé.
Finalment, farciu les albergínies que heu buidat, amb la barreja d'albergínia i tomàquet, poseu-hi les anxoves a sobre, cobriu-ho tot amb la barreja de pa ratllat i julivert i coueu-ho al forn en una safata.
Quan estiguin daurats, traieu-los de la paella i reserveu-los.
Tot seguit, talleu les albergínies per la meitat, buideu-les, talleu la part de dintre a trossos i reserveu-ne la part de fora.
A continuació, en una paella amb oli abundant sofregiu les albergínies tallades a trossos i els tomàquets picats, i quan estiguin daurats afegiu-hi la sal, el pebre, el sucre i la farigola.
Seguidament, poseu en un bol els alls que teníeu reservats ben picats, el pa ratllat i el julivert picat, i barregeu-ho tot bé.
Finalment, farciu les albergínies que heu buidat, amb la barreja d'albergínia i tomàquet, poseu-hi les anxoves a sobre, cobriu-ho tot amb la barreja de pa ratllat i julivert i coueu-ho al forn en una safata.