Ajoblanco amb raïm i ametlles tendres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pablo Castillo
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ovic, Barcelona
INGREDIENTS
- 300 g d'ametlla marcona crua
- 2 grans d'all
- 3/4 l d'aigua
- Sal
- Vinagre de xerès
- Oli verge
- Raïm
- "Cordifole"
- 1 tasseta de vinagre de Mòdena
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el vinagre de Mòdena en un cassó al foc i deixeu-lo reduir.
Per fer l'"ajoblanco", poseu a la Thermomix les ametlles marcones prèviament remullades, els grans d'all, l'oli, el vinagre de xerès, la sal i l'aigua.
I ja per acabar, emplateu l'"ajoblanco" i guarniu-lo amb unes fulles de "cordifole", els grans de raïm pelats i tallats per la meitat i el vinagre de Mòdena reduït.
Per fer l'"ajoblanco", poseu a la Thermomix les ametlles marcones prèviament remullades, els grans d'all, l'oli, el vinagre de xerès, la sal i l'aigua.
I ja per acabar, emplateu l'"ajoblanco" i guarniu-lo amb unes fulles de "cordifole", els grans de raïm pelats i tallats per la meitat i el vinagre de Mòdena reduït.