Ajoblanco amb raïm i ametlles tendres

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pablo Castillo
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ovic, Barcelona

INGREDIENTS

  • 300 g d'ametlla marcona crua
  • 2 grans d'all
  • 3/4 l d'aigua
  • Sal
  • Vinagre de xerès
  • Oli verge
  • Raïm
  • "Cordifole"
  • 1 tasseta de vinagre de Mòdena

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el vinagre de Mòdena en un cassó al foc i deixeu-lo reduir.

Per fer l'"ajoblanco", poseu a la Thermomix les ametlles marcones prèviament remullades, els grans d'all, l'oli, el vinagre de xerès, la sal i l'aigua.

I ja per acabar, emplateu l'"ajoblanco" i guarniu-lo amb unes fulles de "cordifole", els grans de raïm pelats i tallats per la meitat i el vinagre de Mòdena reduït.