Agnellotti alla Caruso

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Giorgio

INGREDIENTS

  • 250 g de pasta fresca Per al farcit:
  • 100 g de mató
  • 150 g de parmesà
  • 50 g de pinyons
  • 1 ou
  • sal i pebre Per a la salsa:
  • 300 g de ceps
  • 1 all
  • 1 got de vi blanc
  • julivert
  • brou
  • mantega
  • sal

PREPARACIÓ

Per a fer el farcit dels agnellotti, barregeu en un bol el mató, els pinyons trinxats, el parmesà, el rovell d'ou i sal.
Feu boletes i col.loqueu-les sobre un full de pasta fresca. Tapeu-ho amb l'altre full i, amb l'ajuda d'una copa, talleu els agnellotti i bulliu-los. Recordeu que la pasta fresca s'ha de coure molt poc. Passeu a preparar la salsa: poseu una mica de mantega en una paella, i quan s'hagi fos, salteu-hi els ceps. Un cop saltats, tireu-hi el vi blanc sec i deixeu-ho reduir. Tot seguit, aboqueu-hi el brou i espereu que redueixi. Poseu-hi la pasta i, fora del foc, lligueu la salsa amb mantega. Serviu-ho amb una mica de julivert.