Dissabte, 7 d'octubre, a les 22.30, al 33

"Al Capone contra Eliot Ness", a "Cronos"

Primer capítol de la sèrie "Criminals per naturalesa", que reviu les principals aventures de la vida d'uns quants dels proscrits més durs i famosos de la història. I també la d'aquells que estaven disposats a arriscar la seva vida per detenir-los. Al Capone va ser el mafiós més conegut d'Amèrica, enemic públic número 1 i principal objectiu d'Eliot Ness, que va acabar amb la seva carrera criminal a causa de l'evasió d'impostos.
Al Capone i altres gànsters disparen les seves armes

Al Capone, l'enemic públic número d'Amèrica

Al Capone va ser el mafiós més conegut d'Amèrica i potser el símbol més gran del col·lapse de la llei i l'ordre als Estats Units durant l'era de la prohibició dels anys vint. La nova organització de l'FBI li va atorgar el títol de primer "enemic públic núm. 1" d'Amèrica. Es va convertir en l'objectiu principal de l'agent federal Eliot Ness, que va posar fi al seu regnat, eventualment, a causa de l'evasió d'impostos.

Al Capone, Bonnie i Clyde, John Dillinger... Són noms de llegenda. La sèrie "Criminals per naturalesa" ("Natural Born Outlaws") reviu les principals aventures de la vida d'alguns dels proscrits més durs i més famosos de la història. La sèrie explica els horribles tirotejos, els robatoris audaços i els segrestos escandalosos que van fer famosos cadascun d'aquests bandolers. També es detallen les caceres mortals, els períodes de vigilància i les emboscades orquestrades pels legisladors, dedicats amb intensitat a intentar enxampar-los a tota costa.

"Criminals per naturalesa" és una combinació de recreacions dramàtiques, entrevistes en profunditat i vinyetes de còmic animades que ens arrossega per l'ascens i la caiguda dels delinqüents més notoris de la història i per l'emocionant joc del gat i la rata que va posar fi als seus regnats de terror. Des dels carrers més conflictius de Chicago fins als carrerons foscos de Londres, "Criminals per naturalesa" dibuixa una imatge nítida d'aquells llegendaris mestres del crim a qui la sagacitat, l'esperit indomable i el coratge donaven una força terrorífica considerable, i també d'aquells que estaven disposats a arriscar-ho tot per detenir-los.

Una producció de CMJ Produtions II Inc, dirigida per Buffy Childerhose i Natalie Karneef.