Nova proposta de TV3 per a la propera temporada

Cristina Brondo presentarà "Estàs igual!"

L'actriu Cristina Brondo torna a TV3 per presentar una proposta emotiva i sorprenent on els protagonistes tindran l'oportunitat de retrobar-se amb el passat. La sèrie, de 13 capítols, s'estrenarà la temporada vinent.

Cristina Brondo torna a TV3, on va debutar amb només 16 anys. Va ser a "Poblenou" interpretant el personatge de Clàudia, que també encarnaria a "Rosa", la continuació de la històrica sèrie de TV3. Ara, més de vint anys després del seu debut televisiu, Cristina serà l'encarregada de conduir una de les noves propostes de TV3 per la temporada vinent, el programa "Estàs igual!". De fet també podria ser-ne la protagonista: només caldria que recuperés una vella foto de la família de Poblenou i la volgués tornar a fer amb els mateixos personatges. Aquesta és la proposta d'"Estàs igual!", reunir els protagonistes d'una vella instantània, enfrontar-los amb el passat, viure l'emoció del retrobament i reconstruir aquella imatge en l'actualitat. Cristina, la conductora, serà l'encarregada d'acompanyar els protagonistes de cada un dels capítols en la seva recerca i serà testimoni de tot el procés fins que s'aconsegueixi reproduir l'antiga imatge en l'actualitat.

"Estàs igual!" és l'adaptació de la producció danesa "Get the Picture". A grans trets, l'objectiu del programa és repetir la fotografia d'un grup, feta anys enrere, amb els mateixos protagonistes. La imatge final serà emocionant, però el recorregut fins a aconseguir-la ho superarà amb escreix. La recerca dels protagonistes –dels quals, en ocasions, no es té cap pista- que han d'acceptar el joc d'enfrontar-se amb el passat, amb el risc que suposa de despertar vells sentiments, serà el repte a superar en cada programa per aconseguir aquesta imatge final. Durant tot aquest procés el programa descobrirà les històries que s'amaguen darrera dels protagonistes, com ha evolucionat la seva vida, i també què hi ha darrere la imatge original, alhora que retratarà l'època en què es va fer la fotografia.

Cristina Brondo, a més de "Poblenou" i "Rosa", a TV3 també va protagonitzar la sèrie "16 dobles". L'actriu torna per afrontar aquest repte i ho fa amb un important bagatge professional on destaquen produccions cinematogràfiques com "Perdona si te llamo amor", "¿Y tu quién eres?"; sèries de televisió, com "Herederos", "Gran hotel" o "Gran Reserva", o interpretacions teatrals, com "2666", d'Àlex Rigola, o "Celebració", de Josep Galindo.

"Estàs igual!", una proposta diferent, emotiva i sorprenent, un viatge emocional ple d'humor i de complicitat, amb imprevistos i sorpreses, carregat d'històries humanes i amb una instantània final que impactarà a l'espectador.

"Estàs igual!" és una producció associada de TV3 amb Espurna Visual, del grup Lavínia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut