Crep de trinxat de col amb botifarra negra
Crep de trinxat de col amb botifarra negra
De dilluns a divendres, a les 15.40, a TV3

Creps creatives, aquesta setmana al "Cuines"

De trinxat de col, de peus de porc, de pomes... Ensenyarem a preparar creps dolces i salades.

Aquesta setmana rebrem la visita al "Cuines"de la cuinera Pepa Turró, de Ca la Pepa, a Boí (Alta Ribagorça).

Aquest restaurant és conegut, sobretot, per les seves creatives creps. Crepes dolces i salades, elaborades a partir de productes ecològics i de proximitat, que són el "vehicle" on conviuen altres plats.

Així, dilluns, la Pepa ens prepara un clàssic de la casa, una crep de trinxat de col amb botifarra negra. Dimarts, la Pepa ens proposa una crep de peus de porc. Dimecres, arriba el torn de les creps dolces: ens farà una recepta de creps més clàssica, a partir de pomes. I dijous, una altra especialitat de Ca la Pepa, a banda de les creps: una sopa de farigola amb espècies.

Divendres tindrem una sorpresa: l'actriu Estel Solé, la Marina de "La Riera", serà la protagonista amateur del "Cuines de casa" amb un estofat de seitan amb miso i xitakes. L'Estel, a qui li agrada cuidar la seva salut a través de l'alimentació, ha triat un plat vegetarià 100%, ja que el seitan, a base de gluten de blat i ric en proteïnes, és una alternativa a la carn.

Anar al contingut