Dilluns, a les 21.55, a TV3

Dilluns, a "Crackòvia", reviurem el Barça-Madrid amb la família Pedrerol

Estrenarem la nostra selecció de joguines de "Crackòvia" basada en els personatges del programa

Aquesta setmana, a "Crackòvia", analitzarem a fons el resultat i les jugades del clàssic entre el Barça i el Reial Madrid amb els protagonistes més destacats de la jornada. També ens endinsarem al saló de la família Pedrerol, que torna al programa per explicar-nos com van viure el partit de dissabte.
D'altra banda, si encara no teniu gaire clar què podeu regalar aquest Nadal, dilluns estrenarem els anuncis de la nostra selecció de joguines de "Crackòvia" basada en els personatges del programa. A més, Manolo Lama (Raúl Pérez) i Manu Carreño (Alan Lillo) ens portaran l'últim invent de Laboratoris Jose Mari pensat per aquells homes que volen aprendre a planxar-se les camises sense perdre la virilitat.
També tornaran Jordi Costa (Oriol Cruz) i Sònia Gelmà (Agnès Busquets) amb un "Tot Costa" què durarà més temps de l'habitual; Josep Pedrerol (Raúl Pérez) analitzarà el Barça-Madrid a "Periodismo"; els Manolos tornaran amb els millors tuits de la setmana a la secció "Cybercrackòvia"; i rebrem la visita de Julio Maldonado "Maldini" (Raúl Pérez).