L'equip de "Collita pròpia", recollint el premi
L'equip de "Collita pròpia", recollint el premi

"Collita pròpia" i "Valor afegit", guardonats en la 28a edició dels premis Pimes

Artur Mas va entregar aquest dimecres els guardons dels premis Pimes 2015, que destaquen les millors iniciatives empresarials que s'han dut a terme a Catalunya durant el darrer any

Dos programes de TV3 van ser premiats en aquesta edició dels premis Pimes que atorga la Pimec.

"Valor afegit" va rebre el premi al Millor Treball Periodístic en temes empresarials. Aquest programa de TV3, dirigit i presentat per Albert Closas i amb la subdirecció de Pere Gaviria, aprofundeix en els elements que ajuden a entendre les claus del moment econòmic, les possibilitats del mercat laboral o les tendències de consum. Així mateix, segueix de ben a prop les empreses i, molt especialment, les pimes per tal de donar la visibilitat i el reconeixement que es mereix el sector productiu que crea llocs de treball i genera riquesa al país. Pimec ha volgut reconèixer "Valor afegit" per haver-se mantingut fidel en la seva tasca divulgativa i de servei públic amb uns continguts rigorosos i de qualitat. És el programa socioeconòmic més veterà de Catalunya i de l'estat espanyol i a l'abril va celebrar 500 programes després de 12 anys en antena.

"Collita pròpia" va ser guardonat en la categoria "Reconeixement en el comerç  2015" per la sensibilitat mostrada per potenciar i promocionar la producció, la distribució i la venda del producte autòcton de proximitat a Catalunya. En el sector del comerç de l'alimentació, la proximitat està esdevenint un factor cada cop més preuat. Cada vegada interessa més menjar millor i saber com s'ha fet el que es menja. Pimec Comerç ha volgut premiar el programa presentat per Lídia Heredia i Francesc Mauri per ajudar a estimular la comercialització i el consum dels productes agroalimentaris més propers i de temporada.

Anar al contingut