Divendres, a les 23.20, al 33

Cinema d'autor a "33 i curtmetratges"

El 33 tanca la franja temàtica dedicada als curtmetratges, coincidint amb la celebració del Festival Filmets de Badalona. La nit està dedicada als curts d'autor i es podrà veure el treball guanyador de la Venus a la millor pel·lícula del Filmets de l'any 2015, "Isand".

La franja temàtica del 33 dedicada als curtmetratges es tanca amb l'emissió de treballs d'autor que han assolit un gran reconeixement en els diferents festivals on han participat. És el cas del treball de Riho Unt, "Isand (The master)", un treball d'animació que interpel·la sobre les relacions de poder a través de la figura d'un mico i un gos que esperen que el seu amo torni a casa. Durant l'absència, les relacions de domini i de poder entre els dos animals canviaran radicalment.

Un altre dels treballs destacats que es podran veure aquesta nit, també del cinema nòrdic, és el curt "Cyclisten", guanyador de la Venus de Badalona 2015 a la millor producció de la Unió Europea i seleccionada al BCN Sports Festival 2015. Dirigida per Aaarne Norberg, "Cyclisten" és la història d'un home que avança en bicicleta en direcció al cap Nord. Per allà on passa succeeixen coses sorprenents.

THE FLY, Regne Unit. Ficció. 6 minuts

THE FIVE MINUTE MUSEUM, Suïssa. Animació. 6 minuts

CYKLISTEN, Finlàndia-Suècia. Ficció. 12 minuts

PIOVE, Itàlia. Ficció. 16 minuts

ISAND (THE MASTER), Estònia. Animació stop motion. 18 minuts

Tots els curts estan disponibles a la carta en aquesta col·lecció. A les xarxes socials ho comentem amb l'etiqueta #Curtmetratges33.

Anar al contingut