Dissabte, a 11.30, a TV3

Mercè Pons, Park Chan-Wook, "Vaiana" i "Los últimos de Filipinas", a "Cinema 3"

Mercè Pons i Jaume Figueras

Mercè Pons i Jaume Figueras

Aquesta setmana, al "Cinema 3" que s'emetrà dissabte a les 11.30 de TV3, Jaume Figueras entrevista Mercè Pons, amb motiu de l'estrena de la pel·lícula "La millor opció", d'Òscar Pérez. L'actriu hi interpreta la mare adoptiva d'un noi saharaui que es troba davant d'una situació vital límit.

També podrem veure un reportatge sobre el cineasta coreà Park Chan-Wook, amb motiu de l'estrena de la seva última pel·lícula, l'enlluernadora "La doncella", que va guanyar el premi del públic al Festival de Sitges. Nosaltres el vam entrevistar al Festival de Canes.

Seguirem amb les estrenes, parlant de la gran producció espanyola "Los últimos de Filipinas"  amb el seu director, Salvador Calvo, i alguns dels seus intèrprets, com Álvaro Cervantes, Luis Tosar o Karra Elejalde.

També ens farem ressò de l'arribada a les sales de la nova producció de Disney, "Vaiana". N'hem parlat amb els seus directors, John Musker i Ron Clements, responsables també d'altres títols clàssics de la factoria, com "Aladdin" o "La sirenita".

I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre pel·lícules ambientades a la ciutat de París.