Vicky Luengo, Elisabet Casanovas, Carolina Yuste i  Ángela Cervantes són "Las chavalas"
Vicky Luengo, Elisabet Casanovas, Carolina Yuste i Ángela Cervantes són "Las chavalas"
Amb la participació de TV3

"Chavalas" arriba als cinemes

El llargmetratge "Chavalas" arribarà a les sales de cinema. Dirigit per Carol Rodríguez i protagonitzat per Vicky Luengo, Elisabet Casanovas, Carolina Yuste i Ángela Cervantes, la pel·lícula explica la història de quatre amigues d'adolescència que es retroben al barri on van créixer.

L'òpera prima de Carol Rodríguez, "Chavalas", escrita per Marina Rodríguez i amb la participació de TV3, s'estrenarà a les sales de cinema, de la mà de Filmax.

Es tracta d'un film sobre amistat femenina i canallisme de barri protagonitzat per quatre actrius joves: Vicky Luengo ("Las leyes de la termodinàmica", "Suro"), Elisabet Casanovas ("Merlí", "Drama"), Carolina Yuste ("Carmen y Lola"), i Ángela Fernández ("Com si fos ahir"). Completen el repartiment Ana Fernández, José Mota, Cristina Plazas, Mario Zorrilla, Biel Joan, Maite Buenafuente, Luis Marqués i Frank Feys.

La pel·lícula va ser una de les grans triomfadores al Festival de Màlaga d'aquest any. Va aconseguir la Biznaga de Plata Premi del Públic, el Premi Movistar+ a la millor pel·lícula i el Premi Asecan a la millor Òpera Prima.

"Chavalas" explica la història la Marta, la Desi, la Soraya i la Bea, quatre amigues d'infància que es retroben al barri per reviure l'autèntica amistat que les va fer inseparables anys enrere i per emprendre aventures noves i fer front als dilemes de la vida. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a les adolescents que van ser en el passat i a les dones que volen ser en el futur. Sense adonar-se'n, s'ajudaran entre elles a prendre decisions importants. El pas del temps i com de diferents les ha tornat la vida no impedirà que l'amistat prevalgui per sobre de tot.

És una producció de Balance Media Entertaiment i compta amb la participació de TV3, Televisió Espanyola i Movistar+, i amb el suport de l'ICEC.

 

Anar al contingut