Del 7 al 10 de maig, Palau Sant Jordi, Barcelona

BioCultura projecta treballs de "Sense ficció" i de "Latituds"

La 22a edició de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable de Barcelona projecta els documentals "Sobreviure a la nevera" i "Què mengem?", del programa de TV3 "Sense ficció", i "Roba tòxica" i "2015: En transició climàtica", del programa "Latituds", del 33. Els passis aniran acompanyats d'un col·loqui amb presència dels autors.

Aquesta setmana, del 7 al 10 de maig, se celebra BioCultura, la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable de Barcelona. Dins els programa d'activitats, els participants tindran l'oportunitat d'assistir a la projecció i debat dels treballs següents de Televisió de Catalunya:


"ROBA TÒXICA", PROGRAMA "LATITUDS"
En la producció de roba s'utilitzen habitualment tècniques i substàncies tòxiques, que malmeten greument el medi ambient i la salut de treballadors i consumidors.
Presenta: Pep Nogueroles, autor del documental.
Albert Sales. Portaveu de la Campanya Roba Neta.
Dijous 7 de maig, a les 19.00, Sala 5


"SOBREVIURE A LA NEVERA", PROGRAMA "SENSE FICCIÓ"
Alguna cosa no funciona en el nostre model alimentari. La crisi econòmica actual ha fet més evident i més agut el problema de malbaratament d'aliments. Un problema amb diferents vessants: social, ètic, econòmic i mediambiental.
Presenta: Montserrat Besses, periodista i directora.
Divendres 8 maig, a les 19.00, Sala 5


"2015: EN TRANSICIÓ CLIMÀTICA", PROGRAMA "LATITUDS"
Ja estem passant les línies vermelles del canvi climàtic i la conferència de París-2015, al desembre, és l'última oportunitat per evitar un clima potencialment catastròfic.
Presenta: Jordi Vilardell, autor del documental.
Dissabte 9 de maig, a les 19.30, Sala 5


"QUÈ MENGEM?", PROGRAMA "SENSE FICCIÓ"
Què mengem amb el que mengem? És segur el que arriba a la nostra taula? Quina quantitat de productes químics, metalls pesants, antibiòtics o additius que podrien ser perjudicials per a la nostra salut ingerim en la nostra dieta? Els científics alerten dels perills de l'efecte acumulatiu d'aquests tòxics que ingerim al llarg de la nostra vida.
Presenten: Montse Armengou i Ricard Belis, directors
Diumenge 10 de maig, a les 18.00, Sala 5


 
Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí   
 

Anar al contingut