Amb participació de TV3

Assistim al rodatge de la comèdia negra "7 raons per fugir (de la societat)"

L'antic hospital de Torrebonica, a Terrassa, és l'escenari d'una de les set microhistòries de què està formada "7 raons per fugir (de la societat)", amb David Verdaguer, Núria Gago i Jordi Sánchez.

La pel·lícula "7 raons per fugir (de la societat)" està guionitzada per Esteve Soler i basada en els seus èxits teatrals "Contra la democràcia", "Contra el progrés"  i "Contra l'amor", traduïts a vint idiomes i representat a més de 40 països de tot el món. Les històries retraten la societat del segle XXI sota una pàtina d'humor negre que et colpegen i et dibuixen un somriure incòmode, alhora. Són set visions surrealistes d'una societat que no progressa.

L'opera prima d'Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras va començar arran del curt "Interior. Família" amb  Rosa Cadafalch, Francesc Orella i Adrià Diaz, com a protagonistes. El curtmetratge exposa la història d'una família en què uns pares expliquen al seu fill que el volen matar. L'èxit del curt els va encoratjar a fer aquest llargmetratge.

La brillantor dels relats d'aquests personatges tancats en un mateix espai interior ha fet que actors de primera línia com Emma Suárez, Sergi López, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Antonio Resines, Francesc Orella, Aina Clotet, Rosa Cadafalch, Vicky Peña, Ramon Fontseré o Núria Gago, per citar-ne uns quants, acceptessin ràpidament a formar par de "7 raons per fugir (de la societat)".  

El rodatge va començar el 6 d'octubre i s'acaba a mitjans de novembre. "7 raons per fugir (de la societat)" es rodarà en català i castellà a Manresa, Berga i Terrassa. És una producció de Producciones del Interior AIE, en producció associada amb Compacto SCCL i No Hay Banda SL, amb la participació de TV3.

 

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras
Guió: Esteve Soler
Intèrprets: Emma Suárez, Sergi López, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Antonio Resines, Pepe Viyuela, Francesc Orella, Manolo Solo, Núria Gago,  Alain Hernández, Aina Clotet, Àgata Roca, Rosa Cadafalch, Vicky Peña, Ramon Fontseré, Pol López, Albert Ribalta i Borja Espinosa.
Direcció de fotografia: Gaby Campoy

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut