Cristiano Ronaldo disputa una pilota durant el partit de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i l'Apoel de Nicòsia
Cristiano Ronaldo disputa una pilota durant el partit de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i l'Apoel de Nicòsia
Avui, a les 20.35, a TV3

Apoel de Nicòsia - Reial Madrid, la Champions en directe a TV3

El Reial Madrid busca aconseguir els tres punts que necessita para assegurar-se la plaça a vuitens

Dimarts, a les 18.45, Esport3 emet la primera edició de "Zona Champions" conduïda per Maria Fernàndez Vidal, amb la prèvia del partit entre l'Apoel i el Reial Madrid corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups.

TV3 comença un "Zona Champions" a les 20.25 que donarà pas a la retransmissió del partit. A les 20.45, es podrà seguir en directe l'enfrontament entre l'Apoel de Nicòsia i el Reial Madrid, amb els comentaris de Bernat Soler i l'anàlisi de Xavier Torres i Ricard Torquemada. El Reial Madrid buscarà aconseguir els tres punts que necessita para assegurar-se la plaça a vuitens.

I tan bon punt acabi el partit, de manera simultània per TV3 i Esport3, es podrà seguir la segona edició de "Zona Champions", en què es podran veure les reaccions dels protagonistes del partit.

 

Anar al contingut