El Barça i l'Espanyol es juguen el pas a la final de la Copa
El Barça i l'Espanyol es juguen el pas a la final de la Copa
Dimecres, a partir de les 18.30

Ampli seguiment dels partits de tornada de semifinals de Copa de Barça i Espanyol

TV3 i Esport3 oferiran aquest dimecres una programació especial dedicada als partits que el Barça i l'Espanyol disputaran contra el Vila-real i l'Athletic, respectivament

El F. C. Barcelona s'enfrontarà a partir de les 20.00 al Madrigal amb el Vila-real, i els blanc-i-blaus rebran l'Atlhletic al Power8 Stadium a partir de les 22.00. Els culers tenen l'eliminatòria força encaminada amb un resultat favorable de 3 a 1. Mentre que, per la seva banda, l'Espanyol va treure un empat a 1 a San Mamés, un resultat prou bo per afrontar el partit de tornada. Si tots dos passen les semifinals seria la primera final catalana de la competició.

La programació començarà a Esport3 a les 19.00 amb un "Esport Club" especial Copa, amb tota la prèvia del partit del Barça, conduït per Xavi Valls, a qui acompanyaran des de Vila-real Jordi Grau i Josep Maria Puig. A les 19.50 agafarà el relleu una edició especial d'"Efectivament-La ràdio en colors", en què se seguirà en directe el que passi al camp dels blaugranes. El conduirà Lluís Canut i compartiran el partit amb els Lax'n Busto des del Vendrell.

"Hat-trick Barça" començarà a les 21.45 en emissió conjunta per TV3 i el canal Esport3 fins a les 22.00, i s'allargarà fins a les 22.50 pel canal esportiu. Els continguts seran els habituals, un ampli resum del partit, la roda de premsa de Luis Enrique i declaracions de jugadors i directius. Com sempre, el programa el presentaran Bernat Soler i Gerard López, a qui acompanyaran Jordi Grau i Josep Maria Puig des del Madrigal.

A les 22.50 començarà una altra edició d'"Efectivament", en aquest cas en format tertúlia, per analitzar el que hagi passat a la primera semifinal de la nit.

I una hora després, a les 23.50, serà el torn de "Hat-trick Espanyol", amb les millors jugades del partit de l'Espanyol i la valoració de tot el que hagi passat durant el matx. El programa el presentaran Raquel Mateos i David Balaguer i al Power8 Stadium hi haurà Imma Cassares, Oriol Vidal i Jordi Martínez.

Anar al contingut