Vídeos extres

S'han trobat 200 resultats.

 • 15 minuts amb Frederic Amat
  Veure vídeo

  15 minuts amb Frederic Amat

  Versió llarga de l'entrevista de Laura Sangrà a Frederic Amat. Aquest reconegut artista i escenògraf català explica les seves aventures i desventures en el procés creatiu de les obres, però també com, una vegada ja acabades, no és reconeix com a artista. "Zoòtrop" és la retrospectiva que ha organitzat La Pedrera sobre Frederic Amat i que es podrà veure fins al 16 de juliol.

 • Vint minuts amb Marc Pastor
  Veure vídeo

  Vint minuts amb Marc Pastor

  Versió llarga de l'entrevista d'Anna Guitart a Marc Pastor sobre la seva darrera novel·la, "Farishta": una barreja de gèneres plena de referències literàries, cinematogràfiques, televisives i musicals. És, a més, una reflexió sobre la paternitat i la identitat, i és que l'autor estava en ple procés d'adopció durant la novel·la.

 • Vint minuts amb Adrià Pujol
  Veure vídeo

  Vint minuts amb Adrià Pujol

  Versió llarga de l'entrevista d'Anna Guitart a Adrià Pujol, que presenta dos projectes titànics: una traducció de "L'eclipsi", de Georges Perec, on no hi ha cap lletra "e", i que li ha comportat sis anys de feina. D'altra banda, Pujol acaba de publicar "La carpeta és blava", un assaig on s'endinsa en l'humor peculiar propi de l'Empordà, el "collonar", difícil de definir, però conegut per tots els empordanesos.

 • Vint minuts amb l'actriu Júlia Barceló
  Veure vídeo

  Vint minuts amb l'actriu Júlia Barceló

  Júlia Bertran entrevista l'actriu Júlia Barceló, que es posa a la pell d'un dels personatges femenins més potents de la història del teatre: Hedda Gabler. "Filla del seu pare" és una visió molt lliure i actualitzada d'aquest clàssic de Henrik Ibsen, que es podrà veure del 15 al 26 de març al Teatre Lliure de Barcelona. La versió és d'Aleix Aguilà, i la direcció, de Pau Miró, i és el primer cop que els tres actors de la Companyia Solitària (Júlia Bertran, Pol López i Pau Vinyals) comparteixen escenari. Hem de dir, però, que, si no teniu entrades per veure'ls, ja no sou a temps de comprar-ne. S'acaben d'exhaurir!

 • Vint minuts amb Tina Vallès
  Veure vídeo

  Vint minuts amb Tina Vallès

  Versió llarga de l'entrevista d'Anna Guitart a Tina Vallès, l'escriptora maresmenca que acaba de guanyar el premi Anagrama de Novel·la amb "La memòria de l'arbre", la història d'un avi i el seu nét que es comuniquen a través dels arbres.

 • Miqui Puig: "El chico que gritaba acid"
  Veure vídeo

  Miqui Puig: "El chico que gritaba acid"

  Miqui Puig interpreta "El chico que gritaba acid", una de les cançons incloses al seu cinquè àlbum en solitari, "Escuela de capataces", en una gravació de "Tria33"

 • 20 minuts amb Simona Levi
  Veure vídeo

  20 minuts amb Simona Levi

  Júlia Bertran entrevista l'activista i directora de teatre Simona Levi, de la qual podem tornar a veure l'obra "Hazte banquero", que ara va al Teatre de Salt, a l'Ateneu Popular 9barris, a la Farinera del Clot i al Teatre Principal d'Olot. Aquest muntatge de teatre documental està basat en els correus que s'enviaven Miguel Blesa i els implicats en el cas de les targetes black. Parlem amb ella del poder transformador de l'activisme social, del moviment del 15-M i de la tèbia resposta que, segons ella, ha donat la professió teatral a temes com la guerra i els desnonaments.

 • Xavier Baró interpreta "Vora un dolmen"
  Veure vídeo

  Xavier Baró interpreta "Vora un dolmen"

  Aquesta és una de les cançons incloses al disc "I una fada ho trasmuda", de Xavier Baró

 • Xavier Baró interpreta "Lligat al timó"
  Veure vídeo

  Xavier Baró interpreta "Lligat al timó"

  Aquesta és una de les cançons incloses al disc "I una fada ho trasmuda", de Xavier Baró

 • 25 minuts amb Mercè Sampietro
  Veure vídeo

  25 minuts amb Mercè Sampietro

  Versió íntegra de l'entrevista amb Mercè Sampietro, que està protagonitzant al Teatre Nacional l'obra de Mercè Rodoreda "La senyora Florentina i el seu amor Homer". Peté Soler parla amb ella d'aquest muntatge i també repassa la seva trajectòria al cinema i a la televisió.

 • 12 minuts amb Oriol Vilanova
  Veure vídeo

  12 minuts amb Oriol Vilanova

  Laura Sangrà conversa amb Oriol Vilanova, col·leccionista de postals. Vilanova es va traslladar a Brussel·les amb la seva parella per ser a prop del mercat de segona mà on compra aquestes postals. Hi va cada dia i ja en té unes 30.000. Una col·lecció que classifica per centenar de categories: coloms, corbes de carretera, llits, etc. Algunes d'aquestes imatges l'inspiren per fer guions teatralitzats que després es representen a les seves exposicions. Es considera un addicte a les imatges i necessita sortir a comprar-ne encara que la temperatura estigui sota zero. La seva exposició de postals "Diumenge" es pot veure a la Fundació Antoni Tàpies.

 • 30 minuts amb Javier Cercas
  Veure vídeo

  30 minuts amb Javier Cercas

  Versió íntegra de l'entrevista d'Anna Guitart a Javier Cercas, un dels escriptors més reputats en llengua castellana, que torna a parlar de la Guerra Civil quinze anys després de "Soldados de Salamina". Ho fa amb "El monarca de las sombras", una investigació per conèixer millor el tiet patern de la seva mare, Manuel Mena, que amb 17 anys es va allistar al bàndol franquista i va morir a la batalla de l'Ebre. Una mirada al passat per entendre el present, d'on venim i qui som.

 • Guillem Roma interpreta "Cercles viciosos" en exclusiva per al "Tria33"
  Veure vídeo

  Guillem Roma interpreta "Cercles viciosos" en exclusiva per al "Tria33"

  El músic Guillem Roma interpreta la cançó "Cercles viciosos", inclosa al seu tercer àlbum, "Connexions", en una gravació exclusiva per al "Tria33".

 • Vint minuts amb Enrique Vila-Matas
  Veure vídeo

  Vint minuts amb Enrique Vila-Matas

  Versió llarga de l'entrevista d'Anna Guitart a Enrique Vila-Matas, que acaba de publicar "Mac y su contratiempo", on l'autor explica la història d'un home que, amb seixanta anys, decideix començar a escriure. El llibre és a la vegada novel·la, assaig i recull de contes, i Vila-Matas hi destil·la un fi sentit de l'humor.

 • 30 minuts amb José Sacristán
  Veure vídeo

  30 minuts amb José Sacristán

  Versió íntegra de l'entrevista amb el veterà actor que protagonitza al Teatre Poliorama l'obra de David Mamet "La muñeca de porcelana"