Vídeos extres

S'han trobat 210 resultats.

 • Vint minuts amb John Banville
  Veure vídeo

  Vint minuts amb John Banville

  Versió llarga de l'entrevista d'Anna Guitart a l'escriptor John Banville, que sota el pseudònim de Benjamin Black acaba de publicar la novel·la negra "Fins i tot els morts"

 • 20 minuts amb Lluís Homar
  Veure vídeo

  20 minuts amb Lluís Homar

  Peté Soler entrevista l'actor Lluís Homar, que acaba de publicar el llibre autobiogràfic "Ara comença tot", en què repassa la seva llarga trajectòria al teatre, el cinema i la televisió.

 • Pantaleó: "L'apartament"
  Veure vídeo

  Pantaleó: "L'apartament"

  Gerard de Pablo, cantant del grup Pantaleó, interpreta en solitari la cançó "L'apartament", inclosa al disc del mateix nom.

 • Coriolà: "Carrers buits"
  Veure vídeo

  Coriolà: "Carrers buits"

  Carles Chacón, líder del grup Coriolà, canta "Carrers buits", una cançó inclosa al disc "La tremolor"

 • Estúpida Erikah: "Les ones del desig"
  Veure vídeo

  Estúpida Erikah: "Les ones del desig"

  Lluís Bòria, líder d'Estúpida Erikah, interpreta en solitari la cançó "Les ones del desig", inclosa en el seu tercer àlbum, "300 mil·lisegons per crear un record"

 • Vint minuts amb Jean Echenoz
  Veure vídeo

  Vint minuts amb Jean Echenoz

  Versió llarga de l'entrevista d'Anna Guitart a l'autor francès Jean Echenoz, que acaba de publicar "Enviada especial", la història d'un segrest explicat amb un subtil sentit de l'humor.

 • 20 minuts amb Roger Coma
  Veure vídeo

  20 minuts amb Roger Coma

  Versió integra de l'entrevista amb l'actor que protagonitza l'obra de teatre "L'electe"

 • 10 minuts amb Martin Parr
  Veure vídeo

  10 minuts amb Martin Parr

  Versió integra de la conversa de Laura Sangrà amb Martin Parr, fotògraf de l'agència Magnum, col·leccionista de fotollibres i un dels nou comissaris de l'exposició "Fenomen fotollibre", que es pot veure a Foto Col·lectània i al CCCB. Parla amb ell sobre la seva mirada fotogràfica en temes com el turisme, la moda i, per descomptat, els fotollibres.

 • 16 minuts amb Mery Cuesta
  Veure vídeo

  16 minuts amb Mery Cuesta

  Laura Sangrà entrevista la dibuixant de còmics, comissària i crítica d'art Mery Cuesta. Durant l'entrevista parla com són de reals els personatges dels seus còmics, com és crítica professional d'art i també com critica el sistema de l'art i ens avança detalls del projecte que prepara per a la propera Biennal de Venècia: "La Venezia che non si vede".

 • 30 minuts amb Joan Miquel Oliver
  Veure vídeo

  30 minuts amb Joan Miquel Oliver

  "Atlantis" és el disc nou de Joan Miquel Oliver. Qui va ser el líder i compositor d'Antònia Font, comparteix i parla de les cançons noves amb en Jofre Font.

 • 15 minuts amb Frederic Amat
  Veure vídeo

  15 minuts amb Frederic Amat

  Versió llarga de l'entrevista de Laura Sangrà a Frederic Amat. Aquest reconegut artista i escenògraf català explica les seves aventures i desventures en el procés creatiu de les obres, però també com, una vegada ja acabades, no és reconeix com a artista. "Zoòtrop" és la retrospectiva que ha organitzat La Pedrera sobre Frederic Amat i que es podrà veure fins al 16 de juliol.

 • Vint minuts amb Marc Pastor
  Veure vídeo

  Vint minuts amb Marc Pastor

  Versió llarga de l'entrevista d'Anna Guitart a Marc Pastor sobre la seva darrera novel·la, "Farishta": una barreja de gèneres plena de referències literàries, cinematogràfiques, televisives i musicals. És, a més, una reflexió sobre la paternitat i la identitat, i és que l'autor estava en ple procés d'adopció durant la novel·la.

 • Vint minuts amb Adrià Pujol
  Veure vídeo

  Vint minuts amb Adrià Pujol

  Versió llarga de l'entrevista d'Anna Guitart a Adrià Pujol, que presenta dos projectes titànics: una traducció de "L'eclipsi", de Georges Perec, on no hi ha cap lletra "e", i que li ha comportat sis anys de feina. D'altra banda, Pujol acaba de publicar "La carpeta és blava", un assaig on s'endinsa en l'humor peculiar propi de l'Empordà, el "collonar", difícil de definir, però conegut per tots els empordanesos.

 • Vint minuts amb l'actriu Júlia Barceló
  Veure vídeo

  Vint minuts amb l'actriu Júlia Barceló

  Júlia Bertran entrevista l'actriu Júlia Barceló, que es posa a la pell d'un dels personatges femenins més potents de la història del teatre: Hedda Gabler. "Filla del seu pare" és una visió molt lliure i actualitzada d'aquest clàssic de Henrik Ibsen, que es podrà veure del 15 al 26 de març al Teatre Lliure de Barcelona. La versió és d'Aleix Aguilà, i la direcció, de Pau Miró, i és el primer cop que els tres actors de la Companyia Solitària (Júlia Bertran, Pol López i Pau Vinyals) comparteixen escenari. Hem de dir, però, que, si no teniu entrades per veure'ls, ja no sou a temps de comprar-ne. S'acaben d'exhaurir!

 • Vint minuts amb Tina Vallès
  Veure vídeo

  Vint minuts amb Tina Vallès

  Versió llarga de l'entrevista d'Anna Guitart a Tina Vallès, l'escriptora maresmenca que acaba de guanyar el premi Anagrama de Novel·la amb "La memòria de l'arbre", la història d'un avi i el seu nét que es comuniquen a través dels arbres.