Reportatge

S'han trobat 204 resultats.

 • Comunitat parroquial
  Veure vídeo

  Comunitat parroquial

  La parròquia de la Santa Eulàlia de Vilapicina de Barcelona és una comunitat ben viva. Molts voluntaris estan implicats en els equips de litúrgia, catequesi, acció caritativa i cultura. Testimonis de Montserrat Sitjà, Montserrat Salgado, Josefa Rebato, Mercè Sánchez i Montserrat Ribó, membres de la comunitat parroquial.

 • Treballadors pobres
  Veure vídeo

  Treballadors pobres

  Tres persones expliquen la seva experiència laboral i les dificultats que tenen per trobar una feina estable i decent. Totes tres reben l'ajuda de Càritas Diocesana de Barcelona.

 • Dolços de les clarisses
  Veure vídeo

  Dolços de les clarisses

  Les clarisses de Reus elaboren dolços i galetes artesanals amb productes de proximitat. Les germanes del monestir de Santa Clara a la capital del Baix Camp fan una vida dedicada a la pregària i el treball.

 • Una llar per als sense llar
  Veure vídeo

  Una llar per als sense llar

  La parròquia de Santa Anna de Barcelona acull el projecte Hospital de Campanya, una iniciativa solidària per acollir i acompanyar les persones sense llar que viuen als carrers del barri Gòtic.

 • Què pensen els joves de l'Església?
  Veure vídeo

  Què pensen els joves de l'Església?

  Diversos joves de la diòcesi de Tortosa donen la seva opinió sobre l'Església catòlica. Són Mamia Martorell i Ulises Aucachi, de Tortosa, Maria Llarch, de Móra d'Ebre, i Raquel Cid, del Perelló.

 • Nou orgue de la Mercè
  Veure vídeo

  Nou orgue de la Mercè

  La basílica de la Mercè, a Barcelona, estrenarà orgue a finals del 2018. El constructor d'aquest instrument és Gerhard Grenzing, prestigiós orguener alemany que des de fa més de quaranta anys viu i treballa a Catalunya.

 • Visitadors del centre Stella Maris
  Veure vídeo

  Visitadors del centre Stella Maris

  Els voluntaris de l'organització Stella Maris visiten els vaixells que arriben al Port de Barcelona. Formen part de l'equip de l'Apostolat del Mar que ajuda els mariners en les seves necessitats materials i espirituals.

 • 400 anys de l'Arxiconfraria de la Cinta
  Veure vídeo

  400 anys de l'Arxiconfraria de la Cinta

  La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa celebra els 400 anys de la seva fundació. Declaracions del prior José Maria Membrado, el primer majordom Francesc Viñes, i la segona majordoma Barbara Cinta Marro.

 • La vocació sacerdotal
  Veure vídeo

  La vocació sacerdotal

  Testimoni de l'Òscar de la Cruz, el Mateu Bordignon i el Lluís Vidal. Són tres joves de les diòcesis de Tarragona, Tortosa i Vic que volen ser capellans i viuen al Seminari Interdiocesà de Catalunya.

 • Passat, present i futur de l'Escola Pia
  Veure vídeo

  Passat, present i futur de l'Escola Pia

  Fidel als seus orígens, l'Escola Pia continua educant infants i joves per transformar la societat. Els alumnes de Batxillerat de l'Escola Pia Sarrià-Calassanç estudien com ha evolucionat l'educació al llarg de 400 anys d'història.

 • Casa de l'Església
  Veure vídeo

  Casa de l'Església

  L'edifici de l'Acadèmia Mariana és la Casa de l'Església del bisbat de Lleida. Un espai que acull diverses delegacions i institucions de la diòcesi, entre elles la Fundació Verge Blanca.

 • Monestir mil·lenari
  Veure vídeo

  Monestir mil·lenari

  El monestir de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona va ser fundat al segle X. La comunitat de monges sempre ha seguit la regla de Sant Benet pregant, treballant i acollint els hostes.

 • Salesians a Lleida: testimoni d'un religiós
  Veure vídeo

  Salesians a Lleida: testimoni d'un religiós

  El salesià Joan Valls és un dels responsables de la Plataforma d'Educació Social dels Salesians a Lleida. La comunitat salesiana fa 40 anys que viu a la capital del Segrià desenvolupant una gran tasca social.

 • Salesians a Lleida: testimoni d'una usuària
  Veure vídeo

  Salesians a Lleida: testimoni d'una usuària

  La jove Sara Jovanovich és usuària de la Plataforma d'Educació Social dels Salesians a Lleida. Ella i la seva família reben ajuda amb els diversos projectes d'acollida i formació.

 • Resultats del baròmetre sobre la religiositat 2016
  Veure vídeo

  Resultats del baròmetre sobre la religiositat 2016

  Segona onada del baròmetre sobre la religiositat a Catalunya. Aquest estudi, encarregat pel govern de la Generalitat, fa una fotografia del nostre país en matèria religiosa.