Reportatge

S'han trobat 196 resultats.

 • La vocació sacerdotal
  Veure vídeo

  La vocació sacerdotal

  Testimoni de l'Òscar de la Cruz, el Mateu Bordignon i el Lluís Vidal. Són tres joves de les diòcesis de Tarragona, Tortosa i Vic que volen ser capellans i viuen al Seminari Interdiocesà de Catalunya.

 • Passat, present i futur de l'Escola Pia
  Veure vídeo

  Passat, present i futur de l'Escola Pia

  Fidel als seus orígens, l'Escola Pia continua educant infants i joves per transformar la societat. Els alumnes de Batxillerat de l'Escola Pia Sarrià-Calassanç estudien com ha evolucionat l'educació al llarg de 400 anys d'història.

 • Casa de l'Església
  Veure vídeo

  Casa de l'Església

  L'edifici de l'Acadèmia Mariana és la Casa de l'Església del bisbat de Lleida. Un espai que acull diverses delegacions i institucions de la diòcesi, entre elles la Fundació Verge Blanca.

 • Monestir mil·lenari
  Veure vídeo

  Monestir mil·lenari

  El monestir de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona va ser fundat al segle X. La comunitat de monges sempre ha seguit la regla de Sant Benet pregant, treballant i acollint els hostes.

 • Salesians a Lleida: testimoni d'un religiós
  Veure vídeo

  Salesians a Lleida: testimoni d'un religiós

  El salesià Joan Valls és un dels responsables de la Plataforma d'Educació Social dels Salesians a Lleida. La comunitat salesiana fa 40 anys que viu a la capital del Segrià desenvolupant una gran tasca social.

 • Salesians a Lleida: testimoni d'una usuària
  Veure vídeo

  Salesians a Lleida: testimoni d'una usuària

  La jove Sara Jovanovich és usuària de la Plataforma d'Educació Social dels Salesians a Lleida. Ella i la seva família reben ajuda amb els diversos projectes d'acollida i formació.

 • Resultats del baròmetre sobre la religiositat 2016
  Veure vídeo

  Resultats del baròmetre sobre la religiositat 2016

  Segona onada del baròmetre sobre la religiositat a Catalunya. Aquest estudi, encarregat pel govern de la Generalitat, fa una fotografia del nostre país en matèria religiosa.

 • Testimonis de Càritas
  Veure vídeo

  Testimonis de Càritas

  Recull de testimonis de treballadors, voluntaris i usuaris de Nougrapats, empresa d'inserció de Càritas Diocesana d'Urgell.

 • Centre Mariàpolis Loreto
  Veure vídeo

  Centre Mariàpolis Loreto

  Reportatge sobre la Mariàpolis Loreto de Castell d'Aro, al Baix Empordà. Aquesta casa és un centre d'espiritualitat del Moviment dels Focolars a Catalunya. Un espai de formació obert a infants, joves, famílies i grups de parròquies i associacions.

 • Fundació Raval Solidari
  Veure vídeo

  Fundació Raval Solidari

  Reportatge sobre la Fundació Raval Solidari, que treballa per millorar les condicions de vida dels habitants del barri del Raval de Barcelona. Treballa amb tres entitats socials vinculades a la prelatura de l'Opus Dei: Acció Social Montalegre, Braval i Terral.

 • Sant Joan de Déu i les persones sense llar
  Veure vídeo

  Sant Joan de Déu i les persones sense llar

  Reportatge sobre el centre residencial d'inclusió per a persones sense llar que l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu té al barri del Poble-sec de Barcelona. Testimonis d'un usuari, una voluntària i un germà de Sant Joan de Déu.

 • 50 anys de vida monàstica
  Veure vídeo

  50 anys de vida monàstica

  L'any 1967, quatre monjos de Poblet van arribar al Baix Empordà per fundar el monestir de Santa Maria de Solius. 50 anys després, la comunitat cistercenca continua vivint seguint la regla de sant Benet.

 • Col·legi Montserrat
  Veure vídeo

  Col·legi Montserrat

  El Col·legi Montserrat de Barcelona és un centre de les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret. Una escola cristiana pionera en l'aplicació de les intel·ligències múltiples i líder en innovació pedagògica.

 • La vida a l'Escolania
  Veure vídeo

  La vida a l'Escolania

  Reportatge sobre els nois que estudien a l'Escolania de Montserrat. Declaracions del director del cor, Llorenç Castelló, i els escolans Ricard Martí, Ferran Quílez i Miquel Carr.

 • Llar Mercedària
  Veure vídeo

  Llar Mercedària

  La Llar Mercedària és un pis de Barcelona on viuen religiosos mercedaris i presos amb permís penitenciari. Un projecte de l'Orde de la Mercè per a la reinserció social dels interns.