Actualitat

S'han trobat 75 resultats.

 • Escorcolls de la Guàrdia Civil en relació amb Germà Gordó i el 3%
  Veure vídeo

  Escorcolls de la Guàrdia Civil en relació amb Germà Gordó i el 3%

  Última hora dels escorcolls que, a petició del TSJC, està duent a terme aquest matí la Guàrdia Civil al Parlament, a la Conselleria de Justícia i al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació per buscar documents sobre el cas del 3% i la gestió de Germà Gordó, exconseller de Justícia i actualment diputat no adscrit del Parlament. Segons ens explica Anna Figuera, la Guàrdia Civil s'hauria presentat també al Palau de la Generalitat, on se'ls hauria impedit l'entrada per ordre del conseller Turull.

 • Bodypaint: panxes d'artista per a embarassades
  Veure vídeo

  Bodypaint: panxes d'artista per a embarassades

  Avui ens acompanya l'artista de "bodypaint" Fàtima Carrion, que triomfa decorant amb pintura panxes d'embarasades. Ens n'ha fet, a més, una demostració en directe, amb una voluntària, l'Eliana Montàvez, que està de 27 setmanes.

 • Ernest Collado baixa de l'escena i destapa els perfums
  Veure vídeo

  Ernest Collado baixa de l'escena i destapa els perfums

  Avui, Toni Puntí arriba al sofà en companyia d'Ernest Collado, conegut per la seva participació en diferents sèries de TV3, com "La Riera", i també habitual de l'escena teatral catalana. Ha decidit deixar enrere la interpretació i ha començat una nova vida elaborant perfums naturals a l'Empordà. Ens detalla les raons que l'han empès a canviar de vida i a crear el seu nou projecte, "Bravanariz", que donarà els primers fruits la tardor vinent.

 • Ferran Latorre: "Ha estat una ascensió dura, però sóc feliç"
  Veure vídeo

  Ferran Latorre: "Ha estat una ascensió dura, però sóc feliç"

  L'alpinista català ha parlat en primícia amb el 3/24 a l'arribada al Camp 4 després d'haver coronat el cim de l'Everest

 • L'entrevista del diumenge, amb Jordi Baiget
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Jordi Baiget

  El conseller d'Empresa assegura que les filtracions del cas 3 per cent busquen desviar l'atenció poques hores abans del judici a Francesc Homs pel 9-N, que començarà demà, dilluns, al Tribunal Suprem. En declaracions a "L'entrevista del diumenge", del 3/24, Jordi Baiget demana a la justícia que actuï ràpid.

 • L'unplugged dels Sopa de Cabra
  Veure vídeo

  L'unplugged dels Sopa de Cabra

  Els Sopa de Cabra canten una versió acústica ben especial i amb instruments de "Si et quedes amb mi" amb el Ramon Pellicer

 • Amoris Laetitia
  Veure vídeo

  Amoris Laetitia

  Informe sobre l'exhortació apostòlica postsinodal "L'alegria de l'amor" sobre el matrimoni i la família publicada pel papa Francesc

 • Recordant mossèn Ballarín
  Veure vídeo

  Recordant mossèn Ballarín

  Recull d'intervencions de Josep Maria Ballarín al programa "Signes dels temps". Durant uns anys va fer el comentari setmanal de l'Evangeli i va tenir una secció sobre la història de l'Església. Mossèn Ballarín va morir el 18 de març als 96 anys d'edat.

 • Carles Puigdemont: "Aviat se sentirà per la ràdio la proclamació de la independència de Catalunya"
  Veure vídeo

  Carles Puigdemont: "Aviat se sentirà per la ràdio la proclamació de la independència de Catalunya"

  Quina notícia li agradaria sentir per la ràdio a Carles Puigdemont? En el Dia Mundial de la Ràdio, el president de la Generalitat conversa sobre aquest mitjà de comunicació amb "El suplement".

 • Resum 2015
  Veure vídeo

  Resum 2015

  Quatre minuts d'imatges per resumir algunes de les notícies religioses més importants de l'any 2015.

 • Beatificació dels màrtirs caputxins
  Veure vídeo

  Beatificació dels màrtirs caputxins

  La catedral de Barcelona va acollir el dissabte 21 de novembre la beatificació de 26 caputxins catalans assassinats durant la Guerra Civil Espanyola. La missa solemne va estar presidida pel cardenal Angelo Amato, prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants.

 • Relleu episcopal a Barcelona
  Veure vídeo

  Relleu episcopal a Barcelona

  Notícia sobre el canvi de bisbe a l'arxidiòcesi de Barcelona. El papa Francesc ha acceptat la renúncia del cardenal Lluís Martínez Sistach i ha nomenat nou arquebisbe Juan José Omella, actual bisbe de Calahorra i La Calzada-Logronyo.

 • Balanç del sínode de bisbes sobre la família
  Veure vídeo

  Balanç del sínode de bisbes sobre la família

  270 bisbes i més de 90 experts i auditors s'han reunit del 4 al 25 d'octubre al Vaticà per participar en el sínode sobre la família. Entre els participants hi havia el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i el matrimoni barceloní Montserrat Rosell i Eugeni Gay

 • Beatificació de tres religioses de Sant Josep de Girona
  Veure vídeo

  Beatificació de tres religioses de Sant Josep de Girona

  El 5 de setembre va ser un dia històric per a la diòcesi de Girona. Per primera vegada, la seva catedral acollia una beatificació. Tres màrtirs de l'Institut de Religioses de Sant Josep de Girona, assassinades als inicis de la Guerra Civil Espanyola, eren beatificades en una solemne celebració presidida pel prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants. Unes 1.500 persones van participar en els actes de la beatificació.

 • Resum del Concili Provincial Tarraconense
  Veure vídeo

  Resum del Concili Provincial Tarraconense

  L'any 1995 l'Església catalana va viure un esdeveniment històric: el Concili Provincial Tarraconense. Convocat per l'arquebisbe de Tarragona, Ramon Torrella, va servir per rejovenir i engrescar el treball pastoral de les diòcesis catalanes. Reportatge sobre la inauguració, les sessions conciliars i la cloenda del concili català.