TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 320 resultats.

 • Qualsevol cosa abans que una puta
  Veure vídeo

  Qualsevol cosa abans que una puta

  Eva-Maree Kullander Smith tenia 27 anys quan el pare dels seus fills la va assassinar durant una visita supervisada pels serveis socials. La custòdia dels petits s'havia concedit a l'home, tot i els seus antecedents de violència domèstica, després que els serveis socials descobrissin que la mare havia exercit de noia de companyia.

 • Desemparats. El dolor
  Veure vídeo

  Desemparats. El dolor

  Primer capítol de la minisèrie documental d'investigació sobre les retirades de menors per part de l'administració. En la majoria de casos estan justificades, però el documental aborda les errades del sistema. Centenars de famílies trencades per protocols qüestionables, construïts per protegir els menors.

 • Espies en l'arena. Objectiu Espanya
  Veure vídeo

  Espies en l'arena. Objectiu Espanya

  La inèdita i tràgica història d'un grup de republicans espanyols, exiliats al nord d'Àfrica, al servei de la intel·ligència militar dels Estats Units durant la Segona Guerra Mundial. Disponible a la carta fins al 14 de juny.

 • Els homes del silenci
  Veure vídeo

  Els homes del silenci

  Els homes del silenci és la història poc coneguda del grup de persones que van treballar a la rebotiga de la política per fer possible el restabliment de la Generalitat de Catalunya i el retorn de Josep Tarradellas a Catalunya el 23 d'octubre del 1977.

 • Un monstre al cap
  Veure vídeo

  Un monstre al cap

  Jean Carper és una periodista mèdica dels Estats Units amb una llarga carrera a la CNN i a la premsa escrita. Passada la vuitantena descobreix que és portadora d'un gen que la predisposa a patir la malaltia d'Alzheimer, i es proposa conèixer a fons aquest trastorn consultant els especialistes capdavanters d'arreu del món. Així descobreix la sorprenent història d'una malaltia envoltada de misteri i d'una aurèola apocalíptica més pròpia d'una pel·lícula de terror, i que no sempre es correspon amb la realitat.

 • La música és vida
  Veure vídeo

  La música és vida

  La música és vida" recull l'experiència de mesos d'uns estudiants de batxillerat de Sabadell que fan el seu treball de recerca sobre quins efectes pot tenir la música en els pacients d'Alzheimer.

 • 17A: Lliçons apreses?
  Veure vídeo

  17A: Lliçons apreses?

  "17A: lliçons apreses?", produït per TV3, dirigit per Montserrat Besses i realitzat per Pere López, té l'objectiu d'analitzar i comprendre els processos, els comportaments i els patrons de conducta que es donen en els atemptats terroristes. El punt de partida és el "No tinc por" dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l'agost del 2017.

 • 17A: Deures pendents
  Veure vídeo

  17A: Deures pendents

  Montserrat Besses i Joan Carles Peris presenten un programa en directe en què es tracta, entre altres temes, el paper de l'escola en el moment de detectar i evitar processos de radicalització. Tenim les eines adequades? Quin ha de ser el paper dels docents?

 • Ciutats a contrallum
  Veure vídeo

  Ciutats a contrallum

  "Ciutats a contrallum" cartografia l'ànima de quatre ciutats que evoquen la idea de destrucció en la dècada dels 90: Kigali, Sarajevo, Beirut i Medellín, a través de les històries dels seus habitants. Un viatge cap a l'esperança, a través d'una història de ciutats i ciutadans admirables, que dia a dia intenten superar les conseqüències del fanatisme

 • Constructing Albert
  Veure vídeo

  Constructing Albert

  El documental explica l'aventura de l'Albert Adrià per construir elBarri, un innovador circuit gastronòmic a Barcelona format per sis restaurants que ja acumula diverses estrelles Michelin. Un projecte per construir-se a si mateix, per alliberar-se del pes del seu germà Ferran Adrià i de la marca que el va ajudar a convertir-se en sinònim de creativitat culinària, El Bulli.

 • Pere Casaldàliga. Les causes i la vida
  Veure vídeo

  Pere Casaldàliga. Les causes i la vida

  Pere Casaldàliga, és d'aquelles persones que han marcat la societat catalana des de la distància. La història d'un bisbe rebel al Mato Grosso, al Brasil, enfrontat als poderosos i amenaçat de mort per la seva denúncia social

 • Les 7 caixes
  Veure vídeo

  Les 7 caixes

  Aquesta és la història de Dory Sontheimer, una farmacèutica i òptica catalana d'origen alemany que, educada com a catòlica en l'Espanya de Franco i després de la mort dels seus pares, descobreix la identitat real de la seva família: generacions de jueus amb una dramàtica història de persecució i que va ser víctima de l'Holocaust nazi.

 • Suñol, un crit valent
  Veure vídeo

  Suñol, un crit valent

  El documental és un retrat precís i vibrant de la figura i l'obra d'un personatge excepcional: Josep Suñol i Garriga, empresari, polític, periodista i president del Futbol Club Barcelona. També és el retrat d'un temps i d'un país. La Catalunya dels anys vint i trenta. Un país i una època que, entre moltes altres coses, van ser decisius per donar forma i sentit a moltes de les estructures i les institucions de la Catalunya moderna. Un bon exemple d'això és el Barça. És justament en aquesta època i és gràcies a la feina i la visió de figures com Josep Suñol que el Barça va saber convertir-se en una institució capaç d'esdevenir tot un símbol de Catalunya.

 • Gamper, l'inventor del Barça
  Veure vídeo

  Gamper, l'inventor del Barça

  Documental que descobreix, en totes les facetes de la seva vida, Hans Gamper, el personatge més important i alhora més desconegut del millor club esportiu del món, el FC Barcelona

 • Serrat, el noi del Poble-sec
  Veure vídeo

  Serrat, el noi del Poble-sec

  Joan Manuel Serrat s'endinsa en els records de la seva infància i joventut al barri del Poble-sec. A través de les anècdotes més personals, ens traslladarem a meitats del segle passat, amb els seus costums i les seves normes.