TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 310 resultats.

 • Pere Casaldàliga. Les causes i la vida
  Veure vídeo

  Pere Casaldàliga. Les causes i la vida

  Pere Casaldàliga, és d'aquelles persones que han marcat la societat catalana des de la distància. La història d'un bisbe rebel al Mato Grosso, al Brasil, enfrontat als poderosos i amenaçat de mort per la seva denúncia social

 • Pepe Fons, el productor
  Veure vídeo

  Pepe Fons, el productor

  Molts hem crescut amb els seus anuncis. Formen part de la nostra cultura visual i fins i tot els hem incorporat en el nostre llenguatge, com quan fem servir l'expressió "cuerpo Danone". En aquest documental coneixerem qui hi havia al darrere.

 • Les 7 caixes
  Veure vídeo

  Les 7 caixes

  Aquesta és la història de Dory Sontheimer, una farmacèutica i òptica catalana d'origen alemany que, educada com a catòlica en l'Espanya de Franco i després de la mort dels seus pares, descobreix la identitat real de la seva família: generacions de jueus amb una dramàtica història de persecució i que va ser víctima de l'Holocaust nazi.

 • Suñol, un crit valent
  Veure vídeo

  Suñol, un crit valent

  El documental és un retrat precís i vibrant de la figura i l'obra d'un personatge excepcional: Josep Suñol i Garriga, empresari, polític, periodista i president del Futbol Club Barcelona. També és el retrat d'un temps i d'un país. La Catalunya dels anys vint i trenta. Un país i una època que, entre moltes altres coses, van ser decisius per donar forma i sentit a moltes de les estructures i les institucions de la Catalunya moderna. Un bon exemple d'això és el Barça. És justament en aquesta època i és gràcies a la feina i la visió de figures com Josep Suñol que el Barça va saber convertir-se en una institució capaç d'esdevenir tot un símbol de Catalunya.

 • Gamper, l'inventor del Barça
  Veure vídeo

  Gamper, l'inventor del Barça

  Documental que descobreix, en totes les facetes de la seva vida, Hans Gamper, el personatge més important i alhora més desconegut del millor club esportiu del món, el FC Barcelona

 • Serrat, el noi del Poble-sec
  Veure vídeo

  Serrat, el noi del Poble-sec

  Joan Manuel Serrat s'endinsa en els records de la seva infància i joventut al barri del Poble-sec. A través de les anècdotes més personals, ens traslladarem a meitats del segle passat, amb els seus costums i les seves normes.

 • De bruixes, xurros i emocions
  Veure vídeo

  De bruixes, xurros i emocions

  La fira, aquest espai de diversió i d'esbarjo de moltes festes majors de Catalunya, està en crisi. Potser és el senyal d'una decadència imparable, o bé un nou gir d'aquesta tradició mil·lenària per adaptar-se als temps.

 • Treballar després de la crisi
  Veure vídeo

  Treballar després de la crisi

  Quan l'última crisi encara cueja, ens ve a sobre l'anomenada Quarta Revolució Industrial, amb robots i algoritmes que canviaran per sempre el món del treball tal com el coneixem.

 • Veus contra l'estigma
  Veure vídeo

  Veus contra l'estigma

  Les persones diagnosticades amb algun trastorn mental volen participar en el seu tractament i construir una nova mirada lliure de prejudicis.

 • Com hem canviat
  Veure vídeo

  Com hem canviat

  Com hem canviat" visita una família de pagesos de la Garrotxa, protagonista del reportatge "Un any a pagès" de "30 minuts" el 1992, per comprovar com s'ha transformat la societat en els últims 25 anys.

 • Alexandre Deulofeu: L'historiador del futur
  Veure vídeo

  Alexandre Deulofeu: L'historiador del futur

  Aquesta és la història d'Alexandre Deulofeu, que va demostrar que es pot historiar el futur i que va predir amb certesa grans canvis geopolítics.

 • Latitud 80º
  Veure vídeo

  Latitud 80º

  Una travessia a vela cap a la fi del món, un somni trencat, un viatge a un mateix. "Latitud 80º" ens proposa una gran expedició en veler des de Barcelona cap a l'oceà glacial Àrtic i després fins a les aigües de l'Antàrtida. A partir de l'experiència del capità Albert Bargués, el documental reflexiona sobre la idea de la llar. És un viatge que busca respostes a les inquietuds que han motivat l'ésser humà a emprendre viatges cap a territoris desconeguts, moltes vegades per trobar-se a si mateix.

 • Las cloacas de Interior
  Veure vídeo

  Las cloacas de Interior

  Nou mesos de treball d'investigació i anàlisis sintetitzats en 80 minuts de documental i que situen per primera vegada sota el focus de l'opinió pública un entorn d'il·legalitats i corrupció al si del Ministeri de l'Interior.

 • Montserrat Roig: l'hora violeta
  Veure vídeo

  Montserrat Roig: l'hora violeta

  Montserrat Roig va destacar per la seva obra literària i periodística, i també per reivindicar un feminisme combatiu i sense complexos.

 • Cíborgs entre nosaltres
  Veure vídeo

  Cíborgs entre nosaltres

  En pocs anys, la tecnologia es fusionarà amb els nostres cossos i redefinirà els límits del que és ser humà i augmentarà les nostres capacitats biològiques com a espècie.