TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 307 resultats.

 • Treballar després de la crisi
  Veure vídeo

  Treballar després de la crisi

  Quan l'última crisi encara cueja, ens ve a sobre l'anomenada Quarta Revolució Industrial, amb robots i algoritmes que canviaran per sempre el món del treball tal com el coneixem.

 • Veus contra l'estigma
  Veure vídeo

  Veus contra l'estigma

  Les persones diagnosticades amb algun trastorn mental volen participar en el seu tractament i construir una nova mirada lliure de prejudicis.

 • Com hem canviat
  Veure vídeo

  Com hem canviat

  Com hem canviat" visita una família de pagesos de la Garrotxa, protagonista del reportatge "Un any a pagès" de "30 minuts" el 1992, per comprovar com s'ha transformat la societat en els últims 25 anys.

 • Alexandre Deulofeu: L'historiador del futur
  Veure vídeo

  Alexandre Deulofeu: L'historiador del futur

  Aquesta és la història d'Alexandre Deulofeu, que va demostrar que es pot historiar el futur i que va predir amb certesa grans canvis geopolítics.

 • Latitud 80º
  Veure vídeo

  Latitud 80º

  Una travessia a vela cap a la fi del món, un somni trencat, un viatge a un mateix. "Latitud 80º" ens proposa una gran expedició en veler des de Barcelona cap a l'oceà glacial Àrtic i després fins a les aigües de l'Antàrtida. A partir de l'experiència del capità Albert Bargués, el documental reflexiona sobre la idea de la llar. És un viatge que busca respostes a les inquietuds que han motivat l'ésser humà a emprendre viatges cap a territoris desconeguts, moltes vegades per trobar-se a si mateix.

 • Las cloacas de Interior
  Veure vídeo

  Las cloacas de Interior

  Nou mesos de treball d'investigació i anàlisis sintetitzats en 80 minuts de documental i que situen per primera vegada sota el focus de l'opinió pública un entorn d'il·legalitats i corrupció al si del Ministeri de l'Interior.

 • Montserrat Roig: l'hora violeta
  Veure vídeo

  Montserrat Roig: l'hora violeta

  Montserrat Roig va destacar per la seva obra literària i periodística, i també per reivindicar un feminisme combatiu i sense complexos.

 • Cíborgs entre nosaltres
  Veure vídeo

  Cíborgs entre nosaltres

  En pocs anys, la tecnologia es fusionarà amb els nostres cossos i redefinirà els límits del que és ser humà i augmentarà les nostres capacitats biològiques com a espècie.

 • Revolució solar
  Veure vídeo

  Revolució solar

  Frenar el canvi climàtic requereix una transició energètica que substitueixi els combustibles fòssils per energies renovables."Revolució solar" mostra l'actual boom mundial d'energia solar i analitza la viabilitat d'un futur 100% renovable

 • En lluita
  Veure vídeo

  En lluita

  "En lluita" recorre les lluites socials que hi ha hagut a Catalunya en els últims 50 anys, des del final del règim franquista fins a l'actualitat, a través de les històries de cinc protagonistes que han viscut les lluites veïnals, la lluita per la identitat catalana, la lluita per la pau i l'esclat social dels últims anys. Un viatge al passat i al present de la mobilització ciutadana a Catalunya a través, també, de les reflexions d'una quinzena de persones que participen o han participat activament en la lluita obrera, en la lluita ecologista, en la lluita feminista, en la lluita pels drets humans o pels drets socials, entre d'altres, i que representen l'extens moviment associatiu del país. "En lluita", doncs, és també una reflexió col·lectiva que permet entendre per què i de quina manera s'ha lluitat a Catalunya durant les últimes dècades, a partir de l'experiència i la transformació personal de qui s'hi ha implicat.

 • La Model: 113 anys i un dia
  Veure vídeo

  La Model: 113 anys i un dia

  El tancament de la presó Model de Barcelona el 8 de juny del 2017 posa fi a una història que va començar fa gairebé 113 anys. El 6 de març hi van entrar els últims presos preventius. I a partir d'aquell moment va començar el moviment de població reclusa més important de la història recent d'aquest país per poder repartir en altres centres els més de 900 interns de la Model.

 • Les rondes, parc nacional
  Veure vídeo

  Les rondes, parc nacional

  Una aproximació a les rondes de Barcelona des del punt de vista quotidià, vies per les quals milers de conductors es desplacen cada dia i molts professionals treballen per al seu manteniment o hi actuen quan s'hi produeixen incidències.

 • Veritats de mentida
  Veure vídeo

  Veritats de mentida

  En què consisteix el que ara s'anomena "postveritat", designada paraula de l'any 2016 pel diccionari d'Oxford?."Postveritat","fake news""fets alternatius" són noves maneres de dir "mentida", eufemismes per a un concepte ben antic.

 • La ciutat dels turistes
  Veure vídeo

  La ciutat dels turistes

  Barcelona és un dels 10 destins més visitats del món i el principal port de creuers del Mediterrani. Mentre el turisme hi augmenta any rere any, la ciutat es va transformant inexorablement en detriment dels ciutadans.

 • La clàusula Balcells
  Veure vídeo

  La clàusula Balcells

  Documental sobre l'agent literària Carme Balcells, la dona que lluitant contra tots els elements va aconseguir posar la literatura hispana a dalt de tot de les lletres mundials.