TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 308 resultats.

 • La clàusula Balcells
  Veure vídeo

  La clàusula Balcells

  Documental sobre l'agent literària Carme Balcells, la dona que lluitant contra tots els elements va aconseguir posar la literatura hispana a dalt de tot de les lletres mundials.

 • Presentació "La Víctor" i "La clàusula Balcells"
  Veure vídeo
 • La Víctor
  Veure vídeo

  La Víctor

  Caterina Albert i Paradís, coneguda pel pseudònim Víctor Català, fou l'escriptora catalana autora de la novel·la Solitud, una de les obres literàries més importants del modernisme. Una actriu que ha rebut l'encàrrec d'interpretar el personatge de Víctor Català ens guiarà en la biografia i el pensament de l'escriptora, amb l'ajuda de persones coneixedores de la seva obra.

 • "Jarabe" contra el càncer
  Veure vídeo

  "Jarabe" contra el càncer

  "'Jarabe' contra el càncer", dirigit per Albert Solé i coproduït per Minimal Films, TV3 i Movistar, explica la lluita del cantant Pau Donés contra aquesta malaltia, i, alhora, mostra l'univers de l'Hospital Vall d'Hebron.

 • Alcaldessa
  Veure vídeo

  Alcaldessa

  "Alcaldessa" segueix els passos d'Ada Colau durant un any, des dels inicis de la candidatura de Barcelona en Comú fins al dia en què és investida alcaldessa.

 • Zara, la història de l'home més ric del món
  Veure vídeo

  Zara, la història de l'home més ric del món

  Amancio Ortega, fundador d'Inditex, ha desbancat Bill Gates del número u de la llista Forbes dels homes més rics del món. En aquest documental analitzarem la trajectòria d'aquest home de 80 anys i d'origen humil que, gràcies a la seva idea revolucionaria de democratitzar la moda, va passar de no tenir res a convertir-se en l'home més ric del món. I estudiarem Zara, la joia de la corona del grup tèxtil, que també té una part fosca.

 • Els condemnats
  Veure vídeo

  Els condemnats

  Documental que mostra com és la vida dels reclusos en una colònia penal de Rússia situada enmig d'un bosc tan gran com tot Alemanya. Alguns reclusos d'aquesta colònia havien estat al corredor de la mort, i un cop a Rússia es va abolir la pena capital, els van commutar la pena per la de cadena perpètua. Les condicions de la presó són molt dures, sobretot per als presos que viuen en aïllament.

 • La fi d'ETA
  Veure vídeo

  La fi d'ETA

  La història dels 10 anys de negociacions secretes que van contribuir al cessament definitiu dels atemptats d'ETA, des de dins, narrades pels protagonistes directes en primera persona i posades en context des de fora.

 • Europa Transit - capítol 2: Refugi Dresden
  Veure vídeo

  Europa Transit - capítol 2: Refugi Dresden

  El 2015, Alemanya va donar la benvinguda a un milió de refugiats. Aquest fenomen ha tingut un gran impacte a Dresden, la ciutat on es va crear PEGIDA (Patriotes Contra la Islamització d'Occident). Aquest reportatge mostra una ciutat dividida, amb una història molt convulsa, que influeix en la manera de posicionar-se davant l'arribada dels refugiats.

 • No puc tornar a casa
  Veure vídeo

  No puc tornar a casa

  És el viatge de les persones que busquen refugi polític a Espanya i la situació d'indefensió a què en molts casos es veuen abocades per culpa de la política restrictiva del govern espanyol, en relació amb els refugiats polítics.

 • Mediació + La noia que no volia morir
  Veure vídeo
 • Mediació
  Veure vídeo

  Mediació

  Des de fa uns anys la societat s'ha dotat d'una nova manera de resoldre els conflictes entre dues parts enfrontades. Un mètode que serveix tant en baralles veïnals com en discussions derivades de divorcis o bé en litigis entre societats.

 • Els espies no són el que eren
  Veure vídeo

  Els espies no són el que eren

  Europa viu un cicle d'atemptats jihadistes des de fa dos anys. Els Serveis d'Intel·ligència, han comès errors? Com s'estan adaptant a aquest nou tipus d'amenaça?

 • Priorat - 03/01/2017
  Veure vídeo

  Priorat - 03/01/2017

  El documental és l'èpica història dels que ja són popularment coneguts com els "Cinc Magnífics" -René Barbier, Daphne Glorian-Solomon, Álvaro Palacios, Josep Lluís Pérez i Carles Pastrana, que, a principis dels anys vuitanta, van revolucionar el vi català-, i també de la gent de la comarca vitivinícola al sud de Catalunya que avui dia compta amb més de cent cellers i amb vins que són referència obligada en les cartes dels restaurants més exclusius. No obstant això, fa tot just trenta anys, el Priorat tenia tan sols quatre cellers que embotellaven vi i es produïa, majoritàriament, vi a granel. Nou segles de tradició vinícola estaven a punt d'extingir-se i era una de les comarques més deprimides de Catalunya. Com ha estat possible una transformació tan radical? La transformació es va fer amb l'arribada, a finals dels setanta, d'un petit grup de joves somiadors. El seu talent i perseverança, combinats amb l'ofici dels vilatans en l'art de fer vi, van aconseguir transformar una regió en declivi en un cas d'èxit.

 • Dorotea de Chopitea. Una senyora de Barcelona
  Veure vídeo