TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 310 resultats.

 • Las cloacas de Interior
  Veure vídeo

  Las cloacas de Interior

  Nou mesos de treball d'investigació i anàlisis sintetitzats en 80 minuts de documental i que situen per primera vegada sota el focus de l'opinió pública un entorn d'il·legalitats i corrupció al si del Ministeri de l'Interior.

 • Montserrat Roig: l'hora violeta
  Veure vídeo

  Montserrat Roig: l'hora violeta

  Montserrat Roig va destacar per la seva obra literària i periodística, i també per reivindicar un feminisme combatiu i sense complexos.

 • La veritable història de Madonna
  Veure vídeo

  La veritable història de Madonna

  Madonna és una de les grans icones del pop i una de les cantants més ben pagades de tots els temps. Però qui és, en realitat? Aquest documental és un viatge per la seva personalitat, la seva família i el trauma per la mort de la seva mare quan la Mandona només tenia cinc anys. A través de vídeos i fotografies, veurem una Madonna que sempre ha volgut seduir i escandalitzar. Farem un repàs per la seva relació amb la religió, l'espiritualitat, la maternitat, els homes, les batalles d'egos amb els seus amants i les seves pròpies contradiccions. Finalment, explorarem la Madonna que busca la joventut eterna i coneixerem una possible successora: la seva filla Lourdes.

 • Cíborgs entre nosaltres
  Veure vídeo

  Cíborgs entre nosaltres

  En pocs anys, la tecnologia es fusionarà amb els nostres cossos i redefinirà els límits del que és ser humà i augmentarà les nostres capacitats biològiques com a espècie.

 • Revolució solar
  Veure vídeo

  Revolució solar

  Frenar el canvi climàtic requereix una transició energètica que substitueixi els combustibles fòssils per energies renovables."Revolució solar" mostra l'actual boom mundial d'energia solar i analitza la viabilitat d'un futur 100% renovable

 • En lluita
  Veure vídeo

  En lluita

  "En lluita" recorre les lluites socials que hi ha hagut a Catalunya en els últims 50 anys, des del final del règim franquista fins a l'actualitat, a través de les històries de cinc protagonistes que han viscut les lluites veïnals, la lluita per la identitat catalana, la lluita per la pau i l'esclat social dels últims anys. Un viatge al passat i al present de la mobilització ciutadana a Catalunya a través, també, de les reflexions d'una quinzena de persones que participen o han participat activament en la lluita obrera, en la lluita ecologista, en la lluita feminista, en la lluita pels drets humans o pels drets socials, entre d'altres, i que representen l'extens moviment associatiu del país. "En lluita", doncs, és també una reflexió col·lectiva que permet entendre per què i de quina manera s'ha lluitat a Catalunya durant les últimes dècades, a partir de l'experiència i la transformació personal de qui s'hi ha implicat.

 • La Model: 113 anys i un dia
  Veure vídeo

  La Model: 113 anys i un dia

  El tancament de la presó Model de Barcelona el 8 de juny del 2017 posa fi a una història que va començar fa gairebé 113 anys. El 6 de març hi van entrar els últims presos preventius. I a partir d'aquell moment va començar el moviment de població reclusa més important de la història recent d'aquest país per poder repartir en altres centres els més de 900 interns de la Model.

 • Les rondes, parc nacional
  Veure vídeo

  Les rondes, parc nacional

  Una aproximació a les rondes de Barcelona des del punt de vista quotidià, vies per les quals milers de conductors es desplacen cada dia i molts professionals treballen per al seu manteniment o hi actuen quan s'hi produeixen incidències.

 • Veritats de mentida
  Veure vídeo

  Veritats de mentida

  En què consisteix el que ara s'anomena "postveritat", designada paraula de l'any 2016 pel diccionari d'Oxford?."Postveritat","fake news""fets alternatius" són noves maneres de dir "mentida", eufemismes per a un concepte ben antic.

 • La ciutat dels turistes
  Veure vídeo

  La ciutat dels turistes

  Barcelona és un dels 10 destins més visitats del món i el principal port de creuers del Mediterrani. Mentre el turisme hi augmenta any rere any, la ciutat es va transformant inexorablement en detriment dels ciutadans.

 • La clàusula Balcells
  Veure vídeo

  La clàusula Balcells

  Documental sobre l'agent literària Carme Balcells, la dona que lluitant contra tots els elements va aconseguir posar la literatura hispana a dalt de tot de les lletres mundials.

 • La Víctor
  Veure vídeo

  La Víctor

  Caterina Albert i Paradís, coneguda pel pseudònim Víctor Català, fou l'escriptora catalana autora de la novel·la Solitud, una de les obres literàries més importants del modernisme. Una actriu que ha rebut l'encàrrec d'interpretar el personatge de Víctor Català ens guiarà en la biografia i el pensament de l'escriptora, amb l'ajuda de persones coneixedores de la seva obra.

 • "Jarabe" contra el càncer
  Veure vídeo

  "Jarabe" contra el càncer

  "'Jarabe' contra el càncer", dirigit per Albert Solé i coproduït per Minimal Films, TV3 i Movistar, explica la lluita del cantant Pau Donés contra aquesta malaltia, i, alhora, mostra l'univers de l'Hospital Vall d'Hebron.

 • Europa Transit - capítol 2: Refugi Dresden
  Veure vídeo

  Europa Transit - capítol 2: Refugi Dresden

  El 2015, Alemanya va donar la benvinguda a un milió de refugiats. Aquest fenomen ha tingut un gran impacte a Dresden, la ciutat on es va crear PEGIDA (Patriotes Contra la Islamització d'Occident). Aquest reportatge mostra una ciutat dividida, amb una història molt convulsa, que influeix en la manera de posicionar-se davant l'arribada dels refugiats.

 • No puc tornar a casa
  Veure vídeo

  No puc tornar a casa

  És el viatge de les persones que busquen refugi polític a Espanya i la situació d'indefensió a què en molts casos es veuen abocades per culpa de la política restrictiva del govern espanyol, en relació amb els refugiats polítics.