TOTS ELS CLIPS

S'han trobat 161 resultats.

 • La fórmula de l'èxit en la publicitat
  Veure vídeo

  La fórmula de l'èxit en la publicitat

  Creativitat, valentia i molts recursos, una fórmula d'èxit reconeguda amb centenars de premis i que ens va deixar conceptes que molts recordem encara, com el de "cuerpos Danone".

 • Pepe Fons, guardonat amb 25 Lleons al Festival de Canes
  Veure vídeo

  Pepe Fons, guardonat amb 25 Lleons al Festival de Canes

  Una nova manera de produir, un productor valent, un pressupost sense tancar amb molt marge per arriscar i, sobretot, molta creativitat van consolidar Group Films, la productora de Pepe Fons, com una de les deu millors productores de publicitat del món, guardonada amb centenars de premis. Els seus anuncis arrasaven a festivals internacionals. Va rebre 25 Lleons al Festival de Publicitat i Creativitat de Canes, el més prestigiós en l'àmbit publicitari.

 • Aprenent a fer publicitat dels mestres, Ridley Scott i Bob Brooks
  Veure vídeo

  Aprenent a fer publicitat dels mestres, Ridley Scott i Bob Brooks

  Per donar un gir radical a la manera com es feia la publicitat al país als anys 70, el productor Pepe Fons va decidir marxar al Regne Unit per veure com treballaven les productores líders en el món publicitari. A Londres va aprendre de la mà dels mestres, Ridley Scott i Bob Brooks, i va importar el seu model de productora, estructurada amb un productor que no feia també de realitzador, sinó que gestionava una cartera de realitzadors. Hi van treballar els mateixos Ridley Scott i Bob Brooks i es van formar molts altres. En el documental se subratlla el paper del realitzador Jaime de la Peña, qui va revolucionar el llenguatge visual publicitari després de veure una bobina amb els treballs d'Adrian Lyne.

 • Una nina amb molta història
  Veure vídeo

  Una nina amb molta història

  La Dory Sontheimer, una farmacèutica i òptica catalana, va veure capgirada la seva vida quan, el 2002, en morir la seva mare, va descobrir en un armari de casa seva set caixes perfectament retolades i ordenades. Plenes de fotografies, cartes i records de família, les set caixes semblaven un joc de pistes preparat perquè algú reconstruís la història. Les pistes la condueixen fins a la Fàbrica Lehmann, un negoci familiar de nines a Barcelona. El seu avi hi va enviar el pare per allunyar-lo d'Alemanya quan els jueus començaven a estar assenyalats.

 • La Dory localitza un familiar supervivent dels camps nazis
  Veure vídeo

  La Dory localitza un familiar supervivent dels camps nazis

  A la ciutat de Boston, als Estats Units, la Dory Sontheimer ha localitzat un cosí llunyà, en Michael Gruenbaum, de 87 anys, supervivent del camp nazi de Theresienstadt, avui conegut com el camp de Terezín.

 • La casa dels avis, l'última parada abans de la deportació
  Veure vídeo

  La casa dels avis, l'última parada abans de la deportació

  "No es pot escriure poesia després d'Auschwitz", Theodor Adorno, filòsof alemany. "Com es plora a sis milions de morts? Quantes espelmes s'encenen? Quantes pregràries es resen? Sabem com recordar les víctimes, la seva solitud, la seva impotència?", Elie Wiesel, escriptor, supervivent d'Auschwitz i Buchenwald, Premi Nobel de la Pau 1986. I com s'afronta el passat, quan la teva família ha estat víctima de l'Holocaust? La Dory Sontheimer visita per primera vegada a Alemanya la casa dels seus avis jueus, l'última escala abans de ser deportats el 23 d'octubre del 1940. El 9 de setembre del 1942, només arribar a Auschwitz, els van conduir a les càmeres de gas.

 • Els alumnes de l'Institut Salvador Espriu coneixen de primera mà la història de la família de Dory Sontheimer
  Veure vídeo

  Els alumnes de l'Institut Salvador Espriu coneixen de primera mà la història de la família de Dory Sontheimer

  Després de descobrir que la seva família va ser víctima de l'Holocaust, la Dory Sontheimer explica la seva història a escoles i instituts. "Soc conscient que contrasta amb el silenci i la por amb què van viure els meus pares". Avui fa una xerrada a l'Institut Salvador Espriu.

 • Tràiler de "Gamper, l'inventor del Barça",
  Veure vídeo

  Tràiler de "Gamper, l'inventor del Barça",

  Història de Joan Gamper, fundador del Barça.

 • La fira
  Veure vídeo

  La fira

  Quina és l'atracció de la fira? I això és cultura? Té futur?

 • La fira, un espai de diversió i d'esbarjo
  Veure vídeo

  La fira, un espai de diversió i d'esbarjo

  La fira, un espai de diversió que genera il·lusions, sobretot per a les famílies i, en especial, adolescents i petits.

 • La història de la fira
  Veure vídeo

  La història de la fira

  La història de la fira es guarda en magatzems. També queda en les persones. I, a vegades, en una simple cançó.

 • La fira, un espai fugaç de màgia
  Veure vídeo

  La fira, un espai fugaç de màgia

  La fira forma part de la tradició i de la cultura mediterrània del país i forja la identitat i les emocions de les persones que la visiten. I, malgrat la seva aparent decadència, (després de mil anys de vida, nascuda a redós del comerç entre ciutats lliures), continua sent un espai de diversió que genera il·lusions, sobretot per a les famílies i, en especial, adolescents i petits.

 • Magatzems dels firaires
  Veure vídeo

  Magatzems dels firaires

  Per molt grans o cridaneres que siguin les atraccions quan estan desplegades, totes tenen un moment silenciós i de recolliment. Són els magatzems on es guarden. Un espai on es conserven, sota la pols, retalls físics del passat juntament amb vivències personals.

 • La fira ens fa viure la vida
  Veure vídeo

  La fira ens fa viure la vida

  La fira reparteix emocions, ens fa viure la vida. I ho ha fet creant escenaris fantàstics i posant a prova el vertigen, la destresa, la valentia i deixant una bona marca en els records i la identitat col·lectiva.

 • El tren de la bruixa
  Veure vídeo

  El tren de la bruixa

  Mirada fredament, la fira és una cosa quimèrica, extravagant, amb una decadència calculada, per on passegen herois de còmic, criatures mitològiques i protagonistes de contes infantils, on no podria faltar el tren de la bruixa.