TOTS ELS CLIPS

S'han trobat 3 resultats.

 • La por
  Veure vídeo

  La por

  La darrera edició de "Sala 33" ens ha proposat "La por", un llarg de Jordi Cadena basat en la novel·la "M" de Lolita Bosch i protagonitzat per Igor Szpakowski, Ramon Madaula, Roser Camí i Alícia Falcó. El director de la pel·lícula ens explica, a partir de la mirada d'Àlex Gorina, les claus d'aquest èxit del cinema català, un retrat angoixant d'una família benestant de Barcelona.

 • "Sala 33" coneix la cara fosca de la crisi, amb "Negro Buenos Aires"
  Veure vídeo

  "Sala 33" coneix la cara fosca de la crisi, amb "Negro Buenos Aires"

  El director Ramon Térmens acompanya Àlex Gorina en la presentació de la pel·lícula i en el debat posterior a l'emissió "Negro Buenos Aires" (2009) és la primera realització en solitari de Ramon Térmens, després d'haver codirigit "Joves" (2004), amb Carles Torras. Per aquest treball, Térmens no va optar per una via fàcil o continuista i es va arriscar amb una barreja ambiciosa d'intriga i thriller polític, rodada a l'Argentina i ambientada en plena crisi del "corralito".

 • La silla
  Veure vídeo

  La silla

  Àlex Gorina parla amb el director i guionista de "La silla", Julio D. Wallovits que s'emet a "Sala 33" i amb l'actor protagonista Francesc Garrido.