TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 203 resultats.

 • Notes finals
  Veure vídeo

  Notes finals

  Les interioritats d'una retransmissió castellera, a l'úlim Quarts de nou. La diada de Minyons i els millors moments del segon tram de temporada també centraran l'atenció del programa

 • Gatos castellers
  Veure vídeo

  Gatos castellers

  ''Fer castells a Madrid''. Els millors moments del primer tram de temporada també seran protagonistes.

 • Patrimoni Mundial
  Veure vídeo

  Patrimoni Mundial

  Gaudí, la Sagrada Família i els castells, aquest dijous al Quarts de nou. El programa també reviurà el primer tres de nou amb folre descarregat pels Castellers de Sant Cugat.

 • Fent-nos grans
  Veure vídeo

  Fent-nos grans

  Tots Sants i Sant Narcís, protagonistes al Quarts de nou En menys de quatre dies Girona i Vilafranca focalitzen l'atenció del món casteller amb dues diades fora de sèrie. Al Quarts de nou d'aquest dijous reviurem tots els castells que es van fer diumenge a la plaça del Vi de Girona on els Marrecs de Salt van descarregar per segon cop a la seva història el tres de nou amb folre. Per la seva banda Minyons i Capgrossos van signar una brillant tripleta de nou pisos, amb pilar de 8 inclòs dels malves. Però evidentment el programa també serà a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès per veure els castells de la diada de Tots Sants, amb Castellers de Vilafranca, Capgrossos de Mataró, Castellers de Sants i Xiquets de Tarragona.

 • Esséncia i espectacle
  Veure vídeo

  Esséncia i espectacle

  El programa també explicarà com es troba el projecte del Museu Casteller que s'esta construint a Valls.

 • Desfolrats
  Veure vídeo

  Desfolrats

  Els castells sense folre guanyen protagonisme, aquest dijous al Quarts de nou.El programa també repassarà l'origen dels castells, que diversos historiadors situen al Ball de Valencians

 • Quarts de nou - capítol 339
  Veure vídeo

  Quarts de nou - capítol 339

  El programa també explicarà com les noves tecnologies faciliten la feina als responsables tècnics de les colles.

 • Més segurs
  Veure vídeo

  Més segurs

  Com les xarxes de seguretat han permès fer millors castells, aquest dijous al Quarts de nou. : El programa també explicarà com va anar la diada de Sant Miquel de Lleida.

 • Doble cita
  Veure vídeo

  Doble cita

  Subtítol nota de premsa: El programa també explicarà com van anar les diades de Santa Tecla de Tarragona i La Mercè de colles convidades de Barcelona.

 • Ambiciosos
  Veure vídeo

  Ambiciosos

  L'ambició de les colles al Primer diumenge de les festes de Santa Tecla.: El programa també aproparà la feina de l'Associació Cultural Tarragonia d'Amics i Amigues dels Castells.

 • Nissagues castelleres
  Veure vídeo

  Nissagues castelleres

  El Quarts de nou reviu el dos de vuit de la joves amb alguns dels seus protagonistes. La nissaga dels Pascual, amb tres generacions fent castells a Sant Pere i Sant Pau, centrarà també l'atenció del programa.

 • Tot descarregat
  Veure vídeo

  Tot descarregat

  El moment dolç dels Castellers de Sabadell, El programa també s'endinsarà en el món dels jocs de taula de temàtica castellera.

 • Per emmarcar
  Veure vídeo

  Per emmarcar

  La diada castellera de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès, és la cita ineludible de la temporada, la que promet els castells més impressionants de l'any. El "Quarts de nou" segueix tot el que passi a la plaça de la Vila amb la narració de quatre periodistes radiofònics: Pep Ribes, de Ràdio Vilafranca; David Prats i Josep Almirall, de Catalunya Ràdio; Xavier Aymerich, de Rac1, i Francesc Fàbregas, de Ràdio Valls. El "Quarts de nou" d'aquesta setmana reviurà Sant Fèlix al costat d'aquests quatre periodistes que, des del seu mitjà radiofònic, han seguit en directe la transmissió de la diada. El programa mostrarà tots i cadascun dels castells que es facin a Vilafranca des d'un punt de vista diferent. A més, no ens oblidarem del gran cap de setmana de la Jove de Tarragona, que al Catllar va completar el seu particular Sant Fèlix.

 • Sense Por
  Veure vídeo

  Sense Por

  Els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils han alterat el cap de setmana casteller. En senyal de dol, s'han suspès totes les diades. És per això que el "Quarts de nou" mostra la sensibilitat de les colles envers els atacs terroristes. Així, amb un acte simbòlic i emotiu a la plaça de la Vila de Gràcia, diverses colles castelleres aquest dilluns han fet pinya de forma conjunta per demostrar que no tenen por del terrorisme. Però all programa també parlarem del futur manual de fisioteràpia i castells que s'està elaborant. També coneixerem la funció dels professionals mèdics de les colles i comprovarem fins a quin punt la creixent preparació física dels castellers està ajudant a prevenir i evitar lesions.

 • Canícula d'agost
  Veure vídeo

  Canícula d'agost

  La diada de la Bisbal, amb Castellers de Vilafranca, Colla Vella i Colla Joves de Valls centrarà l'atenció del "Quarts de nou" d'aquesta setmana, en què també visitarem el local dels Moixiganguers d'Igualada, que durant més de 50 anys va ser una cotxera d'autobusos de la Hispano Igualadina. A més anirem fins a Sort per conèixer més detalls de la colla que estan intentant crear un grup de veïns del Pallars, amb l'ajuda dels Castellers de Lleida. Seria la primera colla castellera del Pirineu de Lleida.