Cap de setmana a la Terra

S'han trobat 7 resultats.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra

  Per acabar el programa, la secció "Cap de setmana a la Terra" fa quatre propostes culturals perquè, si els marcians aterren avui mateix, puguin triar. Aquesta setmana les propostes són: Festival de curtmetratges Filmets de Badalona, Escena Poblenou de Barcelona, Festival Cruïlla de Tardor de Barcelona i Festival de Pallassos de Cornellà.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra

  Aquesta setmana convidem extraterrestres i terrícoles a la Fira Mediterrània de Manresa, al "Somni d'una nit d'estiu" dels Pirates a La Seca - Espai Brossa, i a les exposicions de Saul Leiter de Foto Colectània i a la Biennal d'Art Contemporani Català.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra del 26 al 30 de setembre
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra del 26 al 30 de setembre

  Aquesta setmana us proposem una agenda plena de "marcianades" com les que es veuran a Terrassa dins del festival de noves tendències TNT, o les musicals d'un nou festival barceloní, el Curiosus Fest o, també, les del Barcelona Gallery Weekend, un altre certamen on s'hi poden veure peces que semblen vingudes de l'espai exterior. Totes aquestes "marcianades" passaran el mateix cap de setmana del Serielizados Fest, dedicat a la ficció televisiva i que aquest any ha convidat un dels principals herois, el creador de "Breaking Bad", Vince Gilligan.

 • Cap de setmana a la Terra del 13 al 24 de setembre
  Veure vídeo

  Cap de setmana a la Terra del 13 al 24 de setembre

  Aquesta setmana proposem als marcians que vagin a celebrar el 30 aniversari del Mercat de Música Viva de Vic. També que visitin un altre espai ple de novetats, la Setmana del Llibre en Català. Que s'acomiadin de la temporada de festes majors d'estiu amb el festival BAM de les festes de la Mercè de Barcelona. I finalment que gaudeixin de la comèdia musical "El futbol és així (de gai)", basada en l'homofòbia en el futbol i que es pot veure al Teatre Gaudí de Barcelona.

 • Cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Cap de setmana a la Terra

  Exposició 'La fotografia creativa a Catalunya (1973-1982)'. La Virreina Centre de la Imatge, Barcelona. Fins al 30 de setembre Festival ÉSDANSA. Les Preses, La Garrotxa. Del 20 al 26 d'agost Festival de Música Clàssica Santa Florentina. Castell Jalpí, Arenys de Munt. Del 7 al 24 d'agost Concert d'Incognito al Festival Mas i Mas. Teatre Coliseum, Barcelona. 5 d'agost

 • Cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Cap de setmana a la Terra

  Aquesta setmana les propostes són: - Festival Deltebre Dansa. Deltebre, del 16 al 29 de juliol. - Exposició "Per què? Carme Solé Vendrell". Palau Robert, Barcelona, fins al 24 de setembre. - Festival Gong. Coves del Salnitre, Collbató. 21 i 22 de juliol. - Festival Nits de cinema oriental de Vic. Del 17 al 22 de juliol. - Espectacle "Panorama". Festival Grec. Sala Hiroshima, Barcelona. Del 18 al 20 de juliol.

 • Cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Cap de setmana a la Terra

  Aquesta setmana els marcians recomanen el Festival Per Amor a l'Hart (l'Hospitalet de Llobregat, del 5 al 7 de juliol), el Festival de cultures del Pirineu "Dansàneu" (diversos espais, fins al 8 de juliol), el Festival de Música Antiga dels Pirineus (fins al 6 d'agost), "Pine Smoke (Cursive II)" de la companyia Cloud Gate Dance Theatre of Taiwan (10 i 12 de juliol al Festival GREC) i el Festival Poesia i + (Fundació Palau, Caldes d'Estrac, del 5 al 15 de juliol).