TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 1433 resultats.

 • La Riera - capítol 1432
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1432

  La Mercè ha descobert que li van robar la targeta i es quadra davant de la Lídia. Ella està amoïnada perquè la Menchu no dóna senyals de vida, i necessita urgentment els diners. Avui sabrem per què. A la cuina, l'Àxel tapa un error de la Nora i la Maribel l'esbronca amb una certa duresa. La Mercè, més tocada que mai, demana a en Robert que visqui amb ella.

 • La Riera - capítol 1431
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1431

  En Lluís fa creure a tothom que ha trobat inversor per a l'hotel després d'enredar la Mercè perquè li firmés poders, però, a més, està molt amoïnat perquè la policia està interrogant la Susi a la Fonda i pensa que van per ell. Tot plegat el supera. Ara que en Pinyol s'ha barallat amb en Sergi, cal saber com aniran les coses al Bonaboca. La Maribel comença a tenir ofertes, i en Manolo li farà de representant, però alguna cosa no va bé. Els Flaquer continuen donant voltes a l'intercanvi de parelles.

 • La Riera - capítol 1430
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1430

  En Claudi s'ha despertat. Quines seqüeles li quedaran? Els Torres descobreixen que els Flaquer van fallar en el seu intent de fer un intercanvi de parelles. La nòvia d'en Pinyol no es resisteix a perdre del tot en Sergi, que esclata i ho embolica tot. La Menchu confessa a la Lídia el seu secret més ben guardat i la Lídia, agraïda per la confiança, li fa un encàrrec molt especial. I en Lluís reacciona molt malament quan l'Ània li demana que vagi a veure son germà.

 • La Riera - capítol 1429
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1429

  Els metges es plantegen la possibilitat de treure en Claudi del coma induït. En Lluís s'adona que la Mercè està especialment fràgil i vulnerable i decideix aprofitar-ho per posar en marxa un pla maquiavèl·lic. La Maria i la Muriel aconsegueixen accedir a l'arxiu de les fotos d'en Claudi, i s'enduen una sorpresa. En Sergi s'adona que la Maribel els va enganyar amb la recepta del ceviche. Hi parlarà. L'Emili encara nega els seus sentiments cap a en Bruno.

 • La Riera - capítol 1428
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1428

  En Sergi s'assabenta que alguns clients troben que el plat estrella no és com fa uns dies i demana a l'Àxel que li tregui el secret del ceviche a la Maribel. La Menchu està decidida a fer que l'Adrià pugui veure en Claudi, però la Lídia, no. La Mercè hi intervindrà i en sortirà escaldada. Mentre la relació d'en Sergi i l'Amàia no té cap mena de futur, sembla que la d'en Raül i la Maria pot tenir una altra oportunitat.

 • La Riera - capítol 1427
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1427

  Malgrat no haver estat convidada, la Lídia decideix assistir a un acte de la Fundació Consol Faus. No hi serà benvinguda. L'Alfred, que ha tornat precipitadament de Sud-àfrica, entén de seguida que passa alguna cosa estranya. La Maria i la Muriel s'alien per intentar contrarestar el xantatge d'en Claudi amb les fotografies de la Bibiana.

 • La Riera - capítol 1426
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1426

  A la cuina de Can Riera és evident que l'equip fa el buit a la Maribel que, al seu torn, continua empipada amb la Candela. Ara que s'ha fet pública la relació de la Mercè i en Robert, no tothom ho veu amb els mateixos ulls. L'Emili no acaba d'acceptar els seus sentiments cap a en Bruno. La Rebeca està intrigada per la relació que mantenen en Quiroga i en Claudi.

 • La Riera - capítol 1425
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1425

  En els pitjors moments és quan la Mercè fa fugides endavant. Avui està disposada a jugar fort per retenir en Robert i també per fer quadrar l'equip de la cuina, que està rebotat amb la Maribel. En Quiroga, que està amoïnat per la desaparició de la seva pistola, prepara meticulosament la declaració de la Susi, però no el deixen assistir-hi. Se'n sortirà, la noia? I en Pinyol ha de respondre a l'oferta d'en Sergi. La seva nòvia es fica pel mig.

 • La Riera - capítol 1424
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1424

  La declaració de l'Iñaki va posar la Rebeca sobre la pista de la Candela. La noia serà interrogada i la Maribel descobrirà tots els secrets que amaga la seva "protegida". La següent serà la Susi, que quedarà del tot en fals davant d'en Quiroga. En Sergi fa plans de futur. Ha pensat en un restaurant en concret, però no sap si serà ben rebut. Descobrirem un Emili enamorat, però molt gelós.

 • La Riera - capítol 1423
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1423

  La Nora ha mentit amb el diagnòstic. El seu objectiu era fer tornar l'Alfred. L'Imma s'empipa, però l'Uri té una idea. La Lídia no acaba de superar els seus fantasmes. La vida a la presó va ser dura. L'Emili i en Bruno tiren la relació endavant, i l'Iñaki se sorprèn de veure'l feliç en un moment tan delicat. La Mercè es vol fer la forta, però la Patrícia veu que no ho és tant.

 • La Riera - capítol 1422
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1422

  Malgrat els problemes, la Lídia sap trobar solucions. I més encara amb l'ajuda de la Menchu, un autèntic àngel protector, per a ella. La Policia interroga els Avellaneda i s'assabenta que hi havia dues prostitutes a la festa. Pare i fill estan nerviosos perquè el projecte de Can Sureda penja d'un fil. En Robert promet fer costat a la Mercè en aquest moment de dolor. La Nora afirma que té contraccions i l'Uri acaba acompanyant-la a Urgències.

 • La Riera - capítol 1421
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1421

  La Lídia és la primera d'arribar a casa d'en Claudi. Mentre tothom es posiciona sobre com els afecta el que ha passat, la Policia comença a investigar. Coneixerem així la inspectora Rebeca Segarra. Ella encara no ho sap, però el nombre de sospitosos és força alt. La família, força desunida, i la gent de l'Ajuntament són els primers interrogats. A Can Riera no s'atura l'activitat i la Maribel és conscient dels problemes a què s'enfronta amb l'equip.

 • La Riera - capítol 1420
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1420

  En Claudi es disposa a celebrar la signatura del projecte de Can Sureda amb en Melcior i els Avellaneda. Una festa, com sempre, amb prostitutes, però aquest cop les noies no ens són gens desconegudes. A més, les coses es complicaran perquè són molts els enemics que ha anat col·leccionant en Claudi aquestes últimes setmanes. Molta gent amb ganes de fer-li mal...

 • La Riera - capítol 1419
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1419

  La Maribel torna a ser la xef de Can Riera. L'equip se sorprèn i, aparentment, en Sergi ho ha encaixat bé. La Lídia, que no aconsegueix que en Claudi l'ajudi gens ni mica, rep una visita misteriosa. La Maria podria haver trobat proves de les irregularitats d'en Claudi i l'Avellaneda, però en Claudi té un as a la màniga. L'Emili intenta fer-se perdonar per en Bruno, que ha tingut una enganxada amb el seu pare.

 • La Riera - capítol 1418
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1418

  En Lluís no sap com sortir-se'n. Demana ajuda a tothom, però ningú confia gaire en ell. La Rita té un nou enfrontament amb la Lídia i s'endú una altra amenaça. En Manolo fa veure a la Maribel que s'està enganyant perquè realment vol tornar a Can Riera. En Joan Flaquer veu l'oportunitat de fer plans de futur.