TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 1514 resultats.

 • La Riera - capítol 1513
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1513

  És el dia del casament menys romàntic que es pugui imaginar. En Sergi, tocat per les paraules d'ahir d'en Robert, intentarà que la seva mare es faci enrere. La Maribel necessita parlar amb en Bruno i el va a veure a la presó. El noi es desmunta i li explica tota la veritat. La cerimònia està a punt de començar. Els nuvis estan preparats i els convidats, al seu lloc. El jutge pren la paraula...

 • La Riera - capítol 1512
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1512

  En Quiroga diu a la Maribel que voldria que la Susi tornés a casa, i a la Maribel li sembla perfecte. Parlarà amb la seva germana. En Robert no està disposat a rendir-se i busca el suport d'en Sergi perquè faci canviar de parer a la Mercè. L'Emili i la Maria necessiten netejar les seves respectives imatges i pacten una estratègia conjunta. A la Muriel no li fa cap gràcia. I l'Alfred continua fent creure a la Nora que és una mala mare i l'obliga a prendre una decisió bastant poc lògica.

 • La Riera - capítol 1511
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1511

  Avui sabrem més coses de la pistola que duia l'Ània el dia que va cobrir en Lluís, i va transportar la droga de la Lídia i la Menchu. La Susi ha trobat pis. Se n'anirà aviat de casa d'en Marçal. La Tilda porta molt malament la separació de la Griselda. La metgessa sembla molt segura de la decisió que ha pres. La Maria voldria que l'Àxel i la Bibiana es reconciliessin, però és difícil, i ell està a punt d'acceptar l'oferta per ser el xef de la casa rural de la Marta.

 • La Riera - capítol 1510
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1510

  La Lídia torna a ser una gran empresària i, a més, té un amant nou. La Menchu li fa més nosa que servei, així que li fa una proposta que no li agradarà gens. I al Centre Social, malgrat la bona feina que fa, la Rita desconfia d'ella perquè és amiga de la Lídia. L'Emili, malgrat que té controlat el tema de la Candela, es veu obligat a renunciar a algunes coses perquè se li han acabat els asos que tenia guardats. L'Àxel és conscient que, si es queda al poble, tindrà molta gent en contra, així que busca alternatives. I en Quiroga va a la presó a veure en Bruno.

 • La Riera - capítol 1509
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1509

  La Mercè i en Robert han passat la nit plegats. Ara cal veure com gestionen la nova situació. La Susi no es pot creure que en Bruno hagi mort la Candela, però la Maribel està rabiosa perquè les proves contra el noi són concloents. L'Emili ha fet molt bé la seva feina. El pare d'en Bruno demana ajuda a l'Albert Flaquer perquè el seu fill tingui una bona defensa. I en Marçal i la Susi no saben gaire bé com s'han de comportar després del trencament. El noi s'enfronta amb la seva mare per haver interferit en la relació.

 • La Riera - capítol 1508
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1508

  Borratxo, drogat, rabiós i amb un ganivet a les mans, en Bruno es presenta al pis de l'Emili, disposat a matar-lo. El constructor és conscient de fins a quin punt el noi l'odia. El drama està servit. La Mercè, apàtica, no es veu amb cor ni de triar el vestit de núvia. És evident que no s'ha tret del cap en Robert. I pateix. En Marçal està fent de pare del fill de la Susi d'una manera tan descarada, que la noia comença a plantejar-se el que li va dir la Tere.

 • La Riera - capítol 1507
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1507

  L'Àxel guarda distàncies amb la Maria, la Bibiana i en Gustau. No vol molestar. La Maria es vol acostar al noi, però ara és ell qui la rebutja. A la Maria, que al seu torn és incapaç de perdonar en Raül, només se li acut un recurs per recuperar el seu fill. En Bruno ha arribat al límit i està decidit a fer un disbarat. Un dels grossos. La Griselda i la Tilda han tornat. Les coses estan millorant força entre les dues, però la Tilda, a qui l'Iñaki li fa força fàstic, comet una imprudència innecessària. La Rita es veu obligada a acceptar que la Menchu treballi amb ella al Centre. I potser no acabarà sent tan mala idea.

 • La Riera - capítol 1506
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1506

  En Robert no es resigna a perdre la Mercè i torna a visitar-la. L'Emili se n'assabenta i es posa rabiós. La Lídia, que vol que la Menchu i ella s'allunyin del negoci de les drogues, busca una curiosa ocupació a la seva amiga. En Marçal i la Susi han decidit tirar endavant la relació, però en secret. I la Tere continua patint pel seu fill. A la cuina tothom es posiciona a favor que l'Àxel es quedi a Can Riera. La més bel·ligerant era l'Imma, però la pallissa que va rebre el cuiner podria estovar-la.

 • La Riera - capítol 1505
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1505

  En Bruno no pot més, tot el que sent sobre el cas de la Candela el fa posar paranoic. Necessita confessar-se amb algú. I avui ho farà. La Lídia es presenta davant de la Mercè per exigir els diners que, segons ella, li deu en Lluís. A mitja discussió es presenta l'Emili i el debat entra en una nova dimensió. La Tilda i la Griselda se'n van d'escapada romàntica amb la intenció de recuperar la màgia en la seva relació. En Lluís i la Mercè han pactat un motiu "oficial" pel qual ell deixa la fonda.

 • La Riera - capítol 1504
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1504

  En Lluís està segur que ha arribat a un punt sense retorn i es proposa confessar-ho tot a la Mercè i lliurar-se a la policia, però sempre hi ha sorpreses. A la Maria se li ha posat molt malament que l'Àxel rebés una pallissa per culpa d'en Raül, i voldria recuperar la relació amb el seu fill. En Marçal s'està desvivint per la Susi i la seva criatura. Ella es deixa fer. Tots dos neguen que estiguin embolicats, però a tothom els costa creure'ls.

 • La Riera - capítol 1503
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1503

  Avui és el dia de la festa de la Mercè i l'Emili. Abans, en Lluís, que està força gelós i enfadat amb l'Ània, ha de fer una nova entrega de la droga de la Lídia i la Menchu. Les coses se li torcen de mala manera i acaba tenint un accident amb la furgoneta de Can Riera carregada fins dalt. L'Emili es fa el fatxenda amb un regal caríssim, però no comptava amb el fet que en Robert no està disposat a rendir-se. I, naturalment, pren mesures.

 • La Riera - capítol 1502
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1502

  En David continua fent la guitza i ja comença a fer mal a la relació Lluís-Ània. El vident amenaça en Bruno, que es veu obligat a demanar ajuda. La Griselda constata que l'Iñaki no ha parlat amb la Fina de l'hepatitis B, i es desfoga amb la Tilda, que acabarà posant cara a la parella de què li parla la seva nòvia. Mentre la Bibiana està espantada per si l'Àxel es fa enrere de la coartada, en Raül no pot més i va a veure la família del nen que va matar el cuiner fa anys. L'Imma explica que segueix enfrontada amb en Jan i l'Àxel ho sent. Vol fer alguna cosa.

 • La Riera - capítol 1501
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1501

  La Lídia insisteix a la Menchu perquè l'acompanyi a un dinar amb els patrons de la Fundació Consol Faus. Però la Menchu no és d'aquest cercle i la Lídia se sentirà incòmoda per primer cop al costat de la seva amiga. En Robert no està disposat a renunciar a la Mercè i es presenta davant d'ella. L'Emili els veu. La Gala, desesperada, contacta amb una vident perquè l'ajudi a localitzar la Candela. La indignació d'en Bruno farà que es posi en evidència.

 • La Riera - capítol 1500
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1500

  Un desafortunat tiroteig acaba propiciant un sopar de parelles: en Sergi, la Rebeca, la Maribel i en Quiroga. És un sopar ple de complicitats on, tot recordant el passat, es prenen importants decisions de futur. Potser ha arribat el moment de posar punt i final a la història d'en Sergi i la Maribel...

 • La Riera - capítol 1499
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1499

  La Maria ha perdut la confiança del partit i dels seus aliats a l'Ajuntament per culpa del reportatge sobre l'Àxel. La situació del noi és insostenible. Té tothom en contra. La Bibiana també li planta cara, però serà ella qui s'endurà un bon disgust. L'Emili proposa a la Mercè celebrar una festa perquè es coneguin les famílies i les amistats respectives. Ella en parla amb les seves amigues, que s'ho agafen cadascuna a la seva manera. En Lluís porta molt malament haver de treballar a les ordres d'en Joaquim i en parla amb en Sergi, que el posa a lloc. En Bruno i la Maria també sabran que hi ha casament a la vista.