TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 12 resultats.

  • Les millors cartes d'estiu
    Veure vídeo

    Les millors cartes d'estiu

    En aquest es podran veure els millors moments de la temporada estiuenca en què Marc Ribas i l'equip del programa han visitat tres punts del litoral, des de la Costa Brava fins a les Terres de l'Ebre, i una zona d'interior, les muntanyes de Prades, per buscar-hi els restaurants més valorats pels seus competidors.

  • Millor restaurant amb terrassa a Barcelona
    Veure vídeo

    Millor restaurant amb terrassa a Barcelona

    "Joc de cartes" acaba la seva ruta estiuenca a Barcelona, buscant el millor restaurant amb terrassa de la capital catalana. En Marc Ribas es refugiarà de les altes temperatures en tres oasis urbans per assaborir una oferta gastronòmica de gran nivell, començant pel Batuar. Els seus fogons estan liderats per dos cuiners de menys de 30 anys, però moltes ganes de menjar-se el món: són l'Eva, la xef, i en Enric, segon de cuina. Continuarem la ruta visitant Can Cortada, que ofereix cuina tradicional amb brasa d'alzina dins d'una masia del s. XI; en coneixerem el nou director, en Christian, i la relacions públiques des de fa 24 anys, la Rosalía. Un binomi d'experiència i aire fresc molt prometedor. Finalment tastarem l'A Contraluz, que representaran la Carla, una directora que també és artista, i en Xavi, un xef que ens intentarà seduir amb la seva "artesania gastronòmica". Quina terrassa barcelonina es guanyarà el nostre cor, a més del nostre estómac?

  • Millor restaurant tradicional a Tossa
    Veure vídeo

    Millor restaurant tradicional a Tossa

    "Joc de cartes" visita la Costa Brava per trobar el millor restaurant de cuina tradicional de Tossa de Mar. Marc Ribas ens presentarà les parelles formades pel Caspar i en Josep, un holandès i un català que encapçalen la proposta gastronòmica del Can Sophia; la dels germans Raúl i Miquel Mondéjar, que presumeixen dels seus exquisits arrossos al restaurant Minerva; i, per últim, l'equip format pel matrimoni del Xavier i la Núria, un administrador fiscal i una psicòloga que lideren Sa Muralla, un establiment amb una ubicació privilegiada. D'entre tots, i davant del blau marí del mar tossenc, sabrem el guanyador d'aquest nou duel estiuenc.

  • Millor restaurant amb brasa a les muntanyes de Prades
    Veure vídeo

    Millor restaurant amb brasa a les muntanyes de Prades

    En Marc Ribas viatja fins a un dels últims paratges desconeguts de Catalunya: les muntanyes de Prades. Allà es dedicarà a buscar-hi el millor restaurant de brasa de la zona. Un títol que es disputaran tres parelles de restauradors: la Priscil·la i el Manolo, del restaurant El Grèvol de Capafonts; la Pili i la Lili, del restaurant Els Ceps de Vilanova de Prades, i l'Angelina i l'Arlín de la Masia Sagués de Vimbodí. Tots tres restaurants tenen una cosa en comú: els vincles familiars entre els restauradors. Però en canvi compten amb trajectòries, experiències i hàndicaps molt diferents. Aquestes diferències provocaran situacions complicades per als concursants i per al mateix Marc Ribas, que entre peus de porc i patates al caliu haurà de gestionar fins i tot alguna experiència paranormal.

  • Millor restaurant de platja al Montsià
    Veure vídeo

    Millor restaurant de platja al Montsià

    En el primer programa de la nova temporada de "Joc de cartes estiu", en Marc Ribas viatja fins al delta de l'Ebre per buscar el millor restaurant de platja del Montsià. Un títol que es disputaran tres parelles de restauradors: l'Helena i el Xavi, del restaurant Noves Algues, de Sant Carles de la Ràpita; la Gemma i la Lupe, del Casa Gemma, i la Maribel i la Laia, del Casa Ramon, tots dos de les Cases d'Alcanar. A les Terres de l'Ebre en Marc Ribas serà testimoni de com els restauradors fan esclatar la guerra del pop. Arribarà la tinta al riu? I a més, descobrirem què passa quan coincideixen dos restaurants que són veïns. S'entendran o acabaran sortint velles confrontacions?

  • El millor càtering de Barcelona
    Veure vídeo

    El millor càtering de Barcelona

    "Joc de cartes" buscarà el millor càtering de Barcelona en un programa molt especial. Tres empreses de càtering s'enfrontaran per endur-se el títol, i l'encarregat de decidir-ho serà un jurat format pels 12 restauradors que s'han emportat el Segell Blau al llarg d'aquesta segona temporada, és a dir, els que tenen el local més sostenible. La primera empresa de càtering que jugarà serà Just Royal Barcelona, dedicada a càtering per a empreses i casaments. Els propietaris són Alfredo Rodríguez i Elisabeth Pérez, que s'encarreguen de la cuina i les postres respectivament. El segon negoci és l'Airolo, una empresa de càtering centrada en la cuina tradicional catalana amb tocs d'autor. En Josep "Tito" Santacana és el propietari i en Francesc Brunet, el cap de sala. I el tercer negoci serà Lapetrella Càtering, una empresa de càtering saludable. Lara Petrella i Priscila Heiner són brasileres i copropietàries del negoci.

  • El millor restaurant davant del mar del Maresme
    Veure vídeo

    El millor restaurant davant del mar del Maresme

    "Joc de cartes" visita el Maresme per trobar el millor restaurant davant del mar de la zona. Amb Marc Ribas coneixem la Melanie, una jove propietària que, amb 26 anys, un marit, un fill de 4 anys i un altre de camí, ha aconseguit aixecar el restaurant La Mar Bonica, de 9.000 m2. També anem a trobar la Mercè, propietària de La Caleta, amb qui tastem peix i marisc en un restaurant obert des del 1957. Coneixem la Fabiana i el seu Offu Sushi Bar, un restaurant que ofereix cuina japonesa, una oferta diferent, a peu de port, amb la qual està enamorant molts clients. Finalment, el Paulo i el Btakora ens fan sentir la màgia de menjar a primera línia de mar.

  • Restaurants romàntics de Girona
    Veure vídeo

    Restaurants romàntics de Girona

    En aquest capítol de "Joc de Cartes", Marc Ribas té un objectiu clar: trobar el millor restaurant romàntic de Girona. Per fer-ho té una cita amb quatre restauradors amb els quals compartirà taula i vetllades. D'una banda Marc Reixach, propietari del restaurant München i cuiner autodidacta; Joan Morillo, del Divinum; Joan Borell, del Llevataps i Toti Pigem, propietari del Jardins de la Mercè.

  • Cuina d'especialitat de Barcelona
    Veure vídeo

    Cuina d'especialitat de Barcelona

    El programa "Joc de cartes" s'endinsa en quatre restaurants d'especialitat de Barcelona. Juntament amb el Marc Ribas, compartirem taula amb Josep Maria Kao, propietari del Kao Dim Sum, un restaurant especialitzat en els tradicionals farcellets de pasta xinesos. També coneixerem diferents receptes de pop, d'arreu del món, al restaurant Bobo Pulpín, de Juan Carlos Iglesias. Visitarem el restaurant de l'Andrea Pérez, el Catacroquet, un establiment amb molta personalitat especialitzat en croquetes i, finalment, els ous seran l'ingredient estrella de la nostra darrera visita, a l'EGGS, d'Albert Forment.

  • El millor restaurant d'arròs del delta de l'Ebre
    Veure vídeo

    El millor restaurant d'arròs del delta de l'Ebre

    "Joc de cartes" vol trobar el millor arròs de Catalunya, i per això viatgem fins al delta de l'Ebre. De la mà de Marc Ribas, coneixerem quatre restaurants ben diferents però amb un punt en comú: són especialistes en arròs. Primer tastarem la proposta innovadora de l'Albert Guzmán, dins el seu restaurant homònim Albert Guzmán. També coneixerem la Mar i l'arròs d'estil clàssic que preparen a l'Ida Can Machino. Gaudirem d'un àpat rodejats de camps d'arròs a Mas de Prades, d'en Ladis. I finalment, donarem un toc de sofisticació al programa amb l'aposta moderna i desenfadada de la Lurdes, a La Subasta.

  • Millor restaurant dins d'una masia del centre de Catalunya
    Veure vídeo

    Millor restaurant dins d'una masia del centre de Catalunya

    "Joc de cartes" viatja al cor de Catalunya per cercar el millor restaurant dins d'una masia. Visitarem les comarques del Moianès, el Bages i el Solsonès, on hi tastarem la cuina que es fa dins aquestes construccions rurals. De la mà de Marc Ribas coneixerem a en Roger, propietari de La Mare de la Font a Solsona, amb una cuina tradicional molt vinculada al territori però oberta a noves modes. També visitarem el Xaloc, el restaurant, hotel i casa de colònies que regenta l'Elisenda amb la seva família. Soparem a casa la Rosa Maria Jubany, que ens oferirà una cuina de proximitat elaborada en una masia, la del Solà, amb molta història. Per últim, coneixerem la Carme i la seva Premsa, un espectacular restaurant dins d'una antiga premsa d'oli, i on gaudirem de plats tradicionals amb un toc d'avantguarda.

  • Cuina de fusió al Vallès Occidental
    Veure vídeo

    Cuina de fusió al Vallès Occidental

    "Joc de cartes" es trasllada al Vallès Occidental per trobar el millor restaurant de cuina de fusió de la zona. De la mà de Marc Ribas coneixerem en Tato, propietari de l'Al Tanto que Va de Canto, amb la seva cuina de fusió europea i un local fet pel seu restaurador. També anirem a trobar la Cristina, propietària del Hawayan Polinesia, on tastarem fusió de cuina japonesa i hawaiana tot regat amb maridatge de còctels. Coneixerem el Carles i el seu Limón Limón Club, que ens sorprendrà amb un toc àcid i cuina asiàtica. Per últim, l'Antonia i La Magnòlia ens faran sentir com a casa tastant uns plats que neixen del seu l'amor a la cuina.