TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 24 resultats.

  • El millor restaurant de la Boqueria
    Veure vídeo

    El millor restaurant de la Boqueria

    "Joc de cartes" descobreix quin és el millor restaurant de cuina de mercat de la Boqueria. Un mercat que ha resistit l'esperit popular dels mercats catalans de sempre, tot i les diferents transformacions que hi ha hagut al voltant. Amb en Marc Ribas coneixerem en Quim Màrquez, que dona nom a la seva parada, El Quim de la Boqueria. Ell hi participa al costat del seu fill, en Yuri, que continua amb el negoci familiar. Comptarem, també, amb tota una institució a la Boqueria, en Juanito Bayen, que fa més de 60 anys que és darrere la barra del seu restaurant, el Pinotxo. Ell concursarà amb el seu nebot i mà dreta, en Jordi Asín. I per últim, descobrirem el Kiosk Universal, amb els copropietaris i germans Alfonso i Benja Domínguez, que de ben petits ja corrien pel mercat i la parada de la família. Tot programa especial ha de tenir una traca final i serà gràcies a una visita molt àcida i inoblidable.

  • El millor restaurant en una casa pairal de l'Empordà
    Veure vídeo

    El millor restaurant en una casa pairal de l'Empordà

    "Joc de cartes" es trasllada a l'Empordà per trobar el millor restaurant en una casa pairal de la zona. De la mà de Marc Ribas coneixerem l'Eduard Casadellà, copropietari de Can Casadellà, una masia catalogada com a patrimoni històric de Catalunya. També ens trobarem amb la Maria Antònia Rubio, propietària de La Riera, que ens presentarà una cuina catalana d'autèntiques arrels empordaneses . Anirem fins al poble medieval de Sant Feliu de Boada per conèixer l'Adrià Rubio, copropietari de Cal Gall, que ens proposarà el seu particular concepte "glocal", fusió entre global i local. I per últim, farem parada en una masia de l'any 1878 a Sant Martí d'Empúries, en aquest lloc privilegiat del cor de l'Empordà serà el Francesc Vázquez qui ens presentarà el seu restaurant El Mesón del Conde.

  • El millor restaurant vegetarià de Barcelona
    Veure vídeo

    El millor restaurant vegetarià de Barcelona

    "Joc de cartes" busca el millor restaurant vegetarià de Barcelona. En Marc Ribas intentarà trencar els tòpics que hi ha al voltant d'aquest tipus de cuina a la ciutat comtal. Descobrirem la proposta d'en Pere Llauradó, propietari del restaurant Arc Iris, el més antic de Barcelona. També descobrirem el restaurant The Green Spot, amb el seu director, en Willy Bellabiod. Seguirem amb l'Alive, on la Sara Bosch, la propietària, demostrarà que, tot i que és jove, té les coses molt clares. I per últim, acabarem al restaurant Raso Terra, on la Chiara Bombardi demostrarà que la cuina vegetariana no és avorrida.

  • El millor restaurant del Rebost de l'Illa
    Veure vídeo

    El millor restaurant del Rebost de l'Illa

    "Joc de cartes" es desplaça fins a un dels centres comercials més emblemàtics de Barcelona: l'Illa Diagonal. Amb motiu del seu 25è aniversari, buscarem quin és el millor restaurant de la zona del Rebost de l'Illa Diagonal. Amb en Marc Ribas ens endinsarem en la cuina marinera que ofereix Ribera Manero, el restaurant amb peixateria que regenta en Carles Centelles. Tot seguit canviarem peixos i marisc per les millors fruites i verdures de temporada. Les trobarem a Camarasa Fruits, l'espai que condueix en Marc Taribó, tercera generació al capdavant del negoci d'aquests productes d'alta qualitat. I per acabar viatjarem fins al Japó de la mà de l'Anna Saura i del seu restaurant, el Sakura Ya, un dels restaurants japonesos pioners de la ciutat. En aquesta ocasió en Marc Ribas i els restauradors rebran una inesperada visita que no passarà desapercebuda per ningú.

  • El millor restaurant familiar del Vallès
    Veure vídeo

    El millor restaurant familiar del Vallès

    El Vallès és l'escenari del "Joc de cartes" dedicat a trobar el millor restaurant familiar. Amb Marc Ribas coneixerem el Xavier, de La Masia, un restaurant familiar i per a famílies, amb grans finestrals per gaudir de les vistes dels cingles de Bertí. Visitarem el restaurant Can Farell, regentat per la Mireia, un establiment que estima i cuida la canalla amb una gran oferta d'esbarjo infantil. Continuarem la ruta gastronòmica fins a trobar el Julià i el seu restaurant Portal Vell, on ens oferirà la cuina tradicional que continua fent la tercera generació de la família. Finalment, la Katy i el Candombe, un local especialitzat en graellada uruguaiana i amb una propietària amb sang d'artista.

  • El millor restaurant de cuina àrab de Barcelona
    Veure vídeo

    El millor restaurant de cuina àrab de Barcelona

    "Joc de cartes" recorrerà els carrers de Barcelona per trobar el millor restaurant de cuina àrab a la ciutat comtal. Juntament amb Marc Ribas coneixerem l'Òscar Díez, cap de sala del Summak, un restaurant libanès inspirat en els sabors de l'Orient Mitjà. També descobrirem la cuina fenícia de l'Imad El Haddad, propietari del Karakala, que ens presentarà plats tradicionals de la cultura libanesa. La tercera parada, la farem al restaurant Admir, amb el seu cuiner Haissam Darwiche, que ens proposarà descobrir la tradició culinària del Líban. I per últim serà l'Ouafaa Bachlouch qui ens transportarà fins al Marroc amb el seu elegant restaurant Zinbar.

  • El millor restaurant de cuina popular del Serrallo
    Veure vídeo

    El millor restaurant de cuina popular del Serrallo

    En aquesta ocasió "Joc de cartes" visita el barri del Serrallo de Tarragona per trobar el millor restaurant de cuina popular. Capitanejats per Marc Ribas coneixerem la Virginia i l'Anap Bistro, un restaurant de cuina local amb una presentació dels plats gens tradicional. També visitarem l'Òscar i El Taller, un restaurant de cuina nikkei, que fusiona la gastronomia japonesa amb la peruana. Continuarem la ruta fins arribar al Gli Angeli, la proposta del Nicola, un restaurant italià de cuina marinera. I, finalment, l'Àngel i el Pòsit, un establiment de tradició familiar ubicat en un edifici històric.

  • La millor food truck al REC d'Igualada
    Veure vídeo

    La millor food truck al REC d'Igualada

    "Joc de cartes" se'n va de festival al REC.0 d'Igualada per descobrir l'oferta gastronòmica de carrer i sobre rodes: les "food trucks". En aquesta ocasió Marc Ribas ens acompanya a tres "food trucks" diferents. D'una banda visitarem Fuxia, la "food truck" d'en Marco, un italià que veu la vida de color fúcsia i que va decidir posar tota la carn a la graella per oferir hamburgueses arreu de Catalunya. També coneixerem el Santi i la Happy Foods Ecofriendly, una proposta ecològica, de proximitat i feta amb molt d'amor. I, finalment, tastarem les croquetes i pizzes de la Teresa gràcies a la seva "food truck" The Cine. Un programa amb sorpresa final.

  • El millor restaurant de cuina de cullera a la vall de Camprodon
    Veure vídeo

    El millor restaurant de cuina de cullera a la vall de Camprodon

    "Joc de cartes" visita de la mà de Marc Ribas la vall de Camprodon per trobar el millor restaurant de cuina de cullera de la zona. El primer restaurant a participar-hi serà Fonda Rigà, a Tregurà de Dalt. El seu propietari és l'Albert Rigat i li agrada recordar que el seu restaurant té unes visites privilegiades sobre la vall. A continuació, visitarem el Can Jordi, un petit negoci en un poble encara més petit, Espinavell. La seva propietària es diu Eva Martínez i és una periodista que va deixar-ho tot per anar a viure a la muntanya. La tercera concursant, de nacionalitat russa, es diu Nadia Milostivenko. És la cuinera del Panoràmix i va venir a Catalunya per amor. L'últim restaurant a participar-hi serà Can Xicoy, un restaurant de tota la vida molt a prop del centre de Camprodon. La seva propietària, l'Elena Costa, assegura que a la ciutat "hi ha moltes enveges".

  • El millor restaurant de cuina tradicional a Barcelona
    Veure vídeo

    El millor restaurant de cuina tradicional a Barcelona

    "Joc de cartes" es queda a la ciutat comtal per buscar quin és el millor restaurant de cuina tradicional catalana a Barcelona. Juntament amb Marc Ribas coneixerem l'Ana Calpe, propietària de La Clara, un restaurant centenari de l'any 1872 situat a l'Eixample esquerra de la ciutat. A continuació, anirem fins al barri de Sants on descobrirem el restaurant Tatau l'Antiquari, un establiment molt personal on es veu reflectida l'empremta de la Vanessa Sànchez. De Sants farem un salt fins al Raval per conèixer la cuina tradicional del mític restaurant Bar Muy Buenas, amb la seva jove propietària, Montse Roca. I, finalment, tornarem a l'esquerra de l'Eixample per descobrir el renovat restaurant Alba Granados regentat pel Mario Claver, que ens presentarà la seva carta més tradicional.

  • El millor restaurant de cargols a la Noguera
    Veure vídeo

    El millor restaurant de cargols a la Noguera

    "Joc de cartes" visita la comarca de la Noguera per trobar el millor restaurant del producte estrella de la zona: els caragols. Un setmana més Marc Ribas ens duu de ruta per quatre restaurants diferents. Coneixerem l'Anna de Cal Farré, un restaurant familiar amb cuina de tota la vida i on els caragols són els protagonistes de la casa. Visitarem l'Òscar i el D4, una proposta moderna i cuidada amb productes de primera qualitat. També coneixerem el Toni i la Nova Font Blanca, un restaurant que, com el seu propietari, enganyen a primera vista. Per acabar, la Judith ens obre les portes de l'Espígol, un restaurant heretat dels seus pares que ara cuida amb el seu marit.

  • El millor restaurant amb calçots del camp de Tarragona
    Veure vídeo

    El millor restaurant amb calçots del camp de Tarragona

    "Joc de cartes" visitarà el Camp de Tarragona per trobar el millor restaurant especialitzat en calçots. El primer negoci que presentarà en Marc Ribas és Casa Gurí, a la Masó. La seva propietària, Esther Gurí, es considera tota una "gladiadora" i la seva especialitat són els cargols a la llauna i la cua de vedella. A continuació visitarem la Masia Fontsacaldes, una masia del segle XVII ubicada a 8 km de Valls. El seu propietari, en Jaume Villasevil, creu que la seva calçotada és l'autèntica. A continuació, ens traslladarem fins a Montblanc per conèixer l'Abdon Tarrats, el propietari d'El Molí del Mallol. L'Abdon s'ha dedicat tota la vida a l'hostaleria i es considera una persona positiva. I l'últim restaurant que participarà en el programa serà El Trispolet, a Valls. El seu propietari es diu Pau Bigas i, atenció, creu que els calçots estan sobrevalorats.

  • El millor restaurant de cuina de porc a la plana de Vic
    Veure vídeo

    El millor restaurant de cuina de porc a la plana de Vic

    "Joc de cartes" es trasllada fins a Osona per trobar els millors restaurants de la cuina del porc de la plana de Vic. Amb en Marc Ribas esbrinarem com podem conjugar estil i gastronomia de la mà de la Núria Cortinas, propietària del restaurant Bardaguer situat a Folgueroles. Tot seguit, anirem fins al casc antic de Vic, on en Marc Corrius intenta sorprendre cada dia tots aquells qui volen tastar les propostes culinàries que ell mateix dissenya per al Barecu, el seu local. De Vic ens mourem fins a Sant Miquel de Balenyà, on en Lluís Parra ens obrirà les portes d'El Pla de l'Os, una autèntica taverna de les de tota la vida. Per acabar, tornarem al centre de Vic per descobrir els plats més atrevits que ofereix l'Àlex Andrés, xef i propietari del Vicfood.

  • Millor restaurant a la fresca de la Cerdanya
    Veure vídeo

    Millor restaurant a la fresca de la Cerdanya

    "Joc de cartes estiu" deixa de banda la platja per veure altres opcions d'estiueig com són les poblacions de la Cerdanya. Perquè a l'agost no tot és sorra, mar i para-sols. Busquem el millor restaurant a la fresca de la Cerdanya. Marc Ribas ens portarà fins a la Fonda Cobadana, a Urús, un establiment inaugurat per l'avi del Martí Ponce, que avui dia n'és el propietari, juntament amb la seva parella, l'Ariana Belchi, a més a més del cap de cuina. Coneixerem el clan familiar de l'Olga i l'Eva Domingo del restaurant Els Torrents, a Santa Eugènia de Nerellà, una masia envoltada de natura i animals de tot tipus on l'encarregada de remenar les olles és la Montse, la seva mare. I acabarem degustant les receptes inspirades en la cuina de l'àvia de la Natalia Barberà, xef i propietària de Cal Torru de Bolvir, un restaurant que dirigeix amb el seu marit, el Ramon Torruella.

  • Cuina d'especialitat de Barcelona
    Veure vídeo

    Cuina d'especialitat de Barcelona

    El programa "Joc de cartes" s'endinsa en quatre restaurants d'especialitat de Barcelona. Juntament amb el Marc Ribas, compartirem taula amb Josep Maria Kao, propietari del Kao Dim Sum, un restaurant especialitzat en els tradicionals farcellets de pasta xinesos. També coneixerem diferents receptes de pop, d'arreu del món, al restaurant Bobo Pulpín, de Juan Carlos Iglesias. Visitarem el restaurant de l'Andrea Pérez, el Catacroquet, un establiment amb molta personalitat especialitzat en croquetes i, finalment, els ous seran l'ingredient estrella de la nostra darrera visita, a l'EGGS, d'Albert Forment.