TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 6 resultats.

 • Josep Vallverdú
  Veure vídeo

  Josep Vallverdú

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 6 de març de 1985, l'escriptor Josep Vallverdú.

 • Joan Carreras
  Veure vídeo

  Joan Carreras

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 17 de febrer del 2010, Josep Carreras.

 • J.PALAU I FABRE
  Veure vídeo

  J.PALAU I FABRE

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 6 de febrer del 1985, l'escriptor Josep Palau i Fabre.

 • ELISEU CLIMENT
  Veure vídeo

  ELISEU CLIMENT

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 5 d'octubre de 1984, l'editor valencià Eliseu Climent.

 • PERE CALDERS
  Veure vídeo

  PERE CALDERS

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 28 de setembre de 1984, l'escriptor català Pere Calders.

 • JOAN PUJOL GARCIA (GARBO)
  Veure vídeo

  JOAN PUJOL GARCIA (GARBO)

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 14 de setembre de 1984, el barceloní Joan Pujol Garcia, conegut pel seu nom en clau, "Garbo", un agent doble que amb l'ajut de la seva dona va dur a terme un important paper en l'èxit del desembarcament a Normandia al final de la Segona Guerra Mundial. La informació falsa que va proporcionar als nazis va fer que Hitler cregués que el famós atac seria en un altre lloc.