TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 52 resultats.

 • Puerto Rico - NYC
  Veure vídeo

  Puerto Rico - NYC

  Volem al continent americà seguint la ruta que emprenen dues begudes catalanes: l'aigua amb gas i la cervesa. La primera escala és a Nova York, la porta d'entrada a l'Amèrica del Nord i al Canadà. El viatge s'acaba a l'illa de Puerto Rico, concretament a la capital, San Juan, el port llatinoamericà que exporta més cap a Europa.

 • Tòquio
  Veure vídeo

  Tòquio

  Les relacions comercials entre el Japó i Catalunya tenen una salut envejable: el Japó és el primer país asiàtic en la comercialització de productes amb Catalunya. En aquest capítol veurem com durant els últims anys els béns que s'exporten fins al país nipó han deixat de ser considerats només matèria exòtica i ja ocupen llocs destacats a les bodegues dels establiments japonesos més selectes.

 • Copenague-Perpignan
  Veure vídeo

  Copenague-Perpignan

  En aquest programa l'"Export.cat" visita dues ciutats europees: Copenhaguen i Perpinyà. Una destaca pel fet de ser un important clúster tecnològic al nord del continent i l'altra, per haver esdevingut un important nus ferroviari i pas de l'alta velocitat entre Catalunya i Europa. A banda dels trens, veurem com el formatge i les màquines industrials fetes a casa nostra arriben a diferents racons d'Europa.

 • Àmsterdam
  Veure vídeo

  Àmsterdam

 • Xangai-Dubai
  Veure vídeo

  Xangai-Dubai

 • Cracòvia-Dormund
  Veure vídeo

  Cracòvia-Dormund

  El cava català i la roba interior masculina són els protagonistes d'aquest capítol, que viatja fins al cor d'Europa. Concretament fins a Polònia i Alemanya, dos països antagònics, enfrontats durant la Segona Guerra Mundial i que avui en dia comparteixen frontera i procedència d'algunes de les seves importacions: Catalunya.

 • Export.cat - capítol 46
  Veure vídeo

  Export.cat - capítol 46

  Xile és la porta d'entrada de les exportacions catalanes al mercat sud-americà. L'elevat grau d'obertura de la seva economia, així com les seves avançades polítiques d'innovació i desenvolupament fan d'aquest país la primera opció per començar a vendre a l'altra banda de l'Atlàntic. En aquest capítol explorarem els camins que han recorregut la tripa natural per a la fabricació d'embotit i els elements de mobiliari urbà.

 • Export.cat - capítol 45
  Veure vídeo

  Export.cat - capítol 45

  A banda dels productes gastronòmics, Europa és la principal receptora de materials procedents d'altres sectors. En el capítol d'avui parlem del mercat de l'automoció i veurem com des de Catalunya s'arriba a mercats tan madurs com l'italià a través de peces i components, o bé a d'altres públics tan conscienciats per la sostenibilitat com el noruec, a través de vehicles elèctrics fabricats a casa nostra.

 • Export.cat - capítol 44
  Veure vídeo

  Export.cat - capítol 44

  En aquest capítol de l'"Export.cat" viatjarem des de la superpoblada Mèxic D. F. fins a l'estat de Puebla. A la ciutat veurem com els SAIs (sistemes d'alimentació ininterrompuda) fets a Santa Maria de Palautordera fan funcionar algunes infraestructures bàsiques, com el metro o bé els sismògrafs de la universitat, i al camp ens explicaran com l'empresa catalana influeix en la correcta alimentació del sector porcí.

 • Export.cat - capítol 43
  Veure vídeo
 • Carib i Centreamèrica
  Veure vídeo

  Carib i Centreamèrica

  Centreamèrica i les illes del Carib sempre han resultat irresistibles pels catalans, i no ens referim només a les platges de sorra blanca i aigües turqueses. De fet, entre els segles XVIII i XX hem estat molt presents a la seva vida cultural, econòmica i política Sabies que països com Cuba, República Dominicana i Costa Rica han tingut presidents amb arrels catalanes? Al capítol d'avui us mostrarem com sectors empresarials catalans com l' industrial i el sanitari s'han fet un lloc en aquest mercat. Viatjarem fins a República Dominicana per a descobrir com una petita peça procedent de Cornellà, la tanca mecànica, que forma part de les bombes hidràuliques de les piscines, s'ha transformat en imprescindible als resorts de Punta Cana. El menorquí Pep Gonzàlez i el colombià Cristian Ovalle seran els nostres amfitrions a l'illa. També estarem a Costa Rica on el material sanitari català gaudeix d'un gran prestigi. A través del distribuïdor Daniel Montero i el cirurgià de les estrelles Cristian Rivera descobrirem l'èxit que han tingut les plaques d'electrobisturí fetes a Bigues i Riells al que es considera el país més feliç del món.

 • Export.cat - capítol 41
  Veure vídeo
 • Ceres depilatòries i roba homewear a Moscou
  Veure vídeo

  Ceres depilatòries i roba homewear a Moscou

  L'Export.cat viatja fins a Moscou per mostrar-nos com alguns productes fets a casa nostra contribueixen al benestar i a la bellesa de les dones russes. I és que les soviètiques dónen molta importància a l'aparença física i els agrada cuidar-se amb productes de qualitat. En aquest capítol veurem com els salons de bellesa de la capital russa utilitzen materials catalans per als tractaments de les seves clientes i com peces de vestir femenines d'una empresa de Mataró es poden comprar al centre comercial més luxós de tota Europa.

 • L'oli i les ceràmiques de cuina a Taipei i Sydney
  Veure vídeo

  L'oli i les ceràmiques de cuina a Taipei i Sydney

  Austràlia és el sisè país més gran del món i el que registra la densitat de població més baixa, amb un habitant per cada dos quilòmetres quadrats. En canvi, a Taipei, en dos quilòmetres quadrats hi podriem trobar desenes de negocis i milers de ciutadans. En aquest capítol de l'Export.cat viatgem fins a les nostres antípodes, fent parada a l'illa de Taiwan, per seguir el camí que emprenen l'oli d'oliva i les ceràmiques de cuina i alimentació

 • Roba interior femenina i apòsits sanitaris a Estocolm
  Veure vídeo

  Roba interior femenina i apòsits sanitaris a Estocolm

  Suècia és una de les societats més avançades del món. La seva educació i els beneficis socials d'aquest país nòrdic són, sovint, un exemple que ens agradaria seguir. Aparentment pot semblar que entre Catalunya i Suècia existeixen pocs vincles econòmics i culturals però en aquest capítol de l'Export.cat descobrim que suecs i catalans, en alguns aspectes, no som tant diferents. A l'hora de vestir-nos utilitzem roba interior similar i quan necessitem guarir petites ferides, confiem en la qualitat d'una marca catalana que envia salut arreu del món.