TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 4 resultats.

 • L'equip, la família
  Veure vídeo

  L'equip, la família

  Durant els anys 70, un grup de joves juguen en un equip de bàsquet d'un barri conflictiu de l'Hospitalet. Comparteixen partits, entrenaments, dinars, sortides... Es converteixen en una gran família. Amb el pas dels anys, molts d'ells han perdut el contacte. En alguns casos, fa més de 40 anys que no es veuen, tot i que curiosament viuen més a prop del que s'imaginen. Ara que fa poc que s'ha jubilat, Lluís Marrondo, un dels que menys jugaven però també un dels que més bé s'ho passaven, vol repetir una foto que es van fer l'any 1976 per retrobar-se amb els amics que hi surten i, potser, fer un partidet.

 • Generació Son Goku
  Veure vídeo

  Generació Son Goku

  L'any 1999, un grup d'alumnes de les Germanes Dominiques de Monistrol de Montserrat es van fer una foto amb el Juli Castellón, el seu tutor i una de les persones que més els va marcar de l'escola. L'Anna Bagués, una de les que surt a la foto, ha pensat que ara que tots fan 30 anys és un bon moment per retrobar-se, saber com els ha anat la vida durant aquests 18 anys, saber quins plans de futur tenen i, evidentment, repetir aquella foto que, per ells, simbolitza una època irrepetible.

 • Els herois d'Almacelles
  Veure vídeo

  Els herois d'Almacelles

  L'any 1976, els equips infantil i cadet de voleibol d'Almacelles van quedar campions d'Espanya de les seves categories. Quan van tornar a casa, la rebuda de la gent va ser espectacular. Tot el poble a la plaça esperant l'autocar, aplaudiments, eufòria col·lectiva, infinitat de fotos. Aquells equips, no només van guanyar els campionats sinó que van fer famós un petit poble de Lleida poc conegut fora de Catalunya. Però han passat més de 40 anys i poca gent d'Almacelles se'n recorda d'aquell moment. Ara, el Conrad Cortés i l'Òscar Barrios, dos dels jugadors que ho van viure en primera persona, volen repetir una foto que els van fer aquell dia històric per retrobar-se amb els altres protagonistes i per recordar a la gent d'Almacelles un moment important de la seva història recent.

 • Històries de la mili
  Veure vídeo

  Històries de la mili

  L'any 1985, set joves de diferents llocs d'Espanya coincideixen a la mili, en un regiment d'El Ferrol anomenat "La Pequeña Legión Gallega". Per alguns, una experiència dura; per uns altres, una bona manera de marxar de casa una temporada; per a tothom, l'inici d'una gran amistat. El temps i la distància han fet que a poc a poc s'hagin perdut la pista. Però ara, 32 anys després, Santi Torrella, manyà de Santa Perpètua de Mogoda, vol repetir una foto que es van fer en unes maniobres a Chantada, un petit poble de la província de Lugo, un dia que ell mateix defineix com "un dels pocs dies bons que vaig passar a la mili".