TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 842 resultats.

 • Els matins - 20/11/2018
  Veure vídeo
 • Els matins - 19/11/2018
  Veure vídeo
 • Els matins - 16/11/2018
  Veure vídeo
 • Els matins - 15/11/2018
  Veure vídeo
 • Els matins - 14/11/2018
  Veure vídeo
 • Els matins - 13/11/2018
  Veure vídeo
 • Els matins - 12/11/2018
  Veure vídeo
 • Els matins - 09/11/2018
  Veure vídeo
 • Els matins - 08/11/2018
  Veure vídeo

  Els matins - 08/11/2018

  Els bancs pagaran l'impost de les hipoteques que se signin a partir d'ara. El Consell de Ministres aprovarà avui el canvi, i la mesura es podria posar en marxa a partir de la setmana que ve. També és notícia que l'Audiència Nacional ha arxivat la causa contra els dos membres dels CDR, Adrià i Tamara Carrasco, acusats de terrorisme. Entrevistem Adrià Carrasco que és exiliat a Bruselles. Lídia Heredia també entrevista Cristina Gallach, alta comissionada per a l'Agenda 2030 de l'ONU. José María Fernández Seijo, el jutge que va portar als tribunals europeus les clàusules abusives, analitza la situació oberta amb la decisió del Suprem de revertir la sentència sobre l'impost de les hipoteques. Després de la convocatòria de vaga dels metges dels ambulatoris, entrevisetem el director gerent de l'Institut Català de la Salut, Josep Maria Argimon. L'anàlisi de l'actualitat la faran Ferran Espada, Àlex Salmon i Esther Vera, juntament amb Juan Soto Ivars, que explica les últimes polèmiques a les xarxes socials al voltant del gag de Dani Mateo. A l'espai de ciència trenquem tots els mites sobre el polls. I al final del programa, Lídia Heredia també entrevista l'empresari Fernando Aleu, que als 87 anys s'ha convertit en novel·lista.

 • Els matins - 07/11/2018
  Veure vídeo

  Els matins - 07/11/2018

  L'endemà de les eleccions a les dues cambres nord-americanes, "Els Matins" analitza els resultats i quins efectes tindran en la presidència de Donald Trump, amb el corresponsal de TV3 als Estats Units, Xesco Reverter, i amb la periodista Raquel Sans. Lídia Heredia entrevista l'exconseller i exalcalde de Girona Quim Nadal, que ha fet una proposta en forma de llibre per resoldre el conflicte polític a Catalunya. Porta per títol "Catalunya. Mirall trencat". A la tertúlia hi participen Joan B. Culla, Gemma Ubasart, Jordi Mercader i Antonio Baños, amb especial atenció a la decisió del Tribunal Suprem sobre l'impost de les hipoteques. El programa hem recollit la intervenció del president Torra en la sessió de control al Parlament i la reacció de l'oposició. I en el 50 aniversari del Festival de Jazz de Barcelona, escoltem i parlem amb el pianista Ignasi Terraza, un dels artistes destacats del festival Acabem el programa amb el debat sobre les noves regulacions en diversos municipis sobre l'ús dels patinets elèctrics serà debatuda amb usuaris i responsables municipals. Ens acompanyen a la taula de debat el president de l'associació Catalunya Camina, Joan Estevadeordal, i el portaveu de l'associació VMP Lleida, que agrupa els usuaris del patinet elèctric a la ciutat, Gerard Valentines, i el regidor d'Espai públic de l'Ajuntament de Sabadell.

 • Els matins - 06/11/2018
  Veure vídeo

  Els matins - 06/11/2018

  La reforma de la Rambla de Barcelona és l'eix de l'entrevista amb l'exregidora i directora del projecte Itziar González. En la tertúlia, l'anàlisi de l'actualitat és a càrrec d'Oriol March, Montserrat Nebrera i Josep Lluís Carod-Rovira, amb la incorporació de l'exministre José Manuel García Margallo, l'endemà de la dimissió de María Dolores de Cospedal a la direcció del PP. El magistrat de l'Audiència de Barcelona Pascual Ortuño presenta el seu llibre "Justicia sin jueces", sobre resolució de conflictes fora dels tribunals. A l'espai de salut, Sergi Pàmies parla de la "dysania", l'estat de la consciència alterat que es dona quan el cos vol seguir dormint tot i que el cap sap que és hora de llevar-se. I defensors i contraris a l'homeopatia confronten els seus punts de vista a la part final del programa.

 • Els matins - 05/11/2018
  Veure vídeo

  Els matins - 05/11/2018

  Seguim tota l'actualitat sobre l'escrit que presentarà Vox com a acusació particular contra els líders del procés; i sobre les novetats que generi el ple del Tribunal Suprem sobre l'impost de les hipoteques. Lidia Heredia entrevista Pere Aragonès, vicepresident del govern i conseller d'Economia i Hisenda En la tertúlia intervindran Sergi Picazo, Jordi Barbeta, Milagros Pérez Oliva i Antoni Puigverd. Arran de l'agressió de grafiters a passatgers del metro de Barcelona, entrevistem Ricardo Ortega, responsable de Seguretat i Protecció Civil de TMB. Després del pont de Tots Sants, el trànsit també té el seu espai en el programa amb una entrevista a Juli Gendrau, director del Servei Català de Trànsit. A plató, l'actriu Sílvia Marsó, que està a punt d'estrenar "Vint-i-quatre hores de la vida d'una dona" al Teatre Condal. El programa tancala seva edició amb l'habitual tertúlia esportiva dels dilluns, en la qual destaca la participació del periodista Marc Guillén, productor del documental "Take the ball, pass the ball", la connexió amb el psiquiatre Luis Rojas Marcos, que haurà participat en la Marató de Nova York i el documental "Hamza, un viatge de mil passes" sobre el bàsquet com a eina d'integració.

 • Els matins - 02/11/2018
  Veure vídeo
 • Els matins - 31/10/2018
  Veure vídeo

  Els matins - 31/10/2018

  Lídia Heredia entrevista Josep Tabernero, un dels millors oncòlegs del món, que exerceix a l'Hospital Vall d'Hebron i que acaba d'estrenar-se com a president de la Societat Europea d'Oncologia Mèdica. L'anàlisi de l'actualitat la fan Enric Juliana, Antonio Baños, Jordi Mercader i Neus Tomàs. El corresponsal de TV3 a Pequín explica el projecte xinès de construir una Lluna, un satèl·lit que volen posar en òrbita el 2020. També parlarem de la situació dels migrants hondurenys que marxen cap als Estats Units amb Nahún García, hondureny, llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat de Girona i col·laborador en l'estudi "L'altra ruta migratòria d'Hondures: el cas de Girona", juntament amb el professor, Salvador Martí. S'analitzen les dificultats en la prevenció de la violència de gènere des del punt de vista policial, judicial i psicològic. I abans d'acabar, l'actriu Elisabet Casanovas i el dramaturg Sergi Belbel presentaran "Kassandra", l'obra que es representa a la Sala Tallers del TNC i que protagonitza aquest personatge de la mitologia grega, ara convertit en una transsexual refugiada que no parla ni català ni castellà

 • Els matins - 30/10/2018
  Veure vídeo

  Els matins - 30/10/2018

  Lídia Heredia entrevista a l'exconseller de Presidència Francesc Homs, que forma part de l'equip d'advocats dels acusats per l'1 d'octubre. S'afegeix a la tertúlia el professor de Civilització Espanyola Contemporània a la Universitat de Tours ,Jorge Cagiao, autor del llibre "Micronacionalismos". A plató, el director de cinema Julio Medem presenta la seva última pel·lícula, "El árbol de la sangre". L'espai de vida saludable amb Sergi Pàmies connecta amb el pastisser de Lleida que es presenta al World Chocolate Masters i que aspira a ser el millor xocolater del món. I acabem el programa amb el debat sobre l'addicció als jocs online amb un exludòpata, una psicòloga i un "tipster", és a dir, un assessor per a les apostes esportives