Entrevistes

S'han trobat 2136 resultats.

 • Geli: "Hi ha una cultura nova de no fumar"

  La consellera de Salut, Marina Geli, reconeix que el sistema sanitari català presenta moltes diferències, i que això fa que "un ciutadà gironí tingui molta menys espera que un ciutadà de Sabadell".

 • Mas: "CiU no obstaculitzarà el procés del referèndum"

  El president de CiU diu que el seu partit "no obstaculitzarà el referèndum", però no ha estalviat en crítiques cap al tripartit, del qual ha dit que "s'ha de substituir" després de la consulta popular.

 • Magdalena Álvarez: "El TGV arribarà a finals del 2007 a Sants"

  La ministra de Foment ha garantit que el tren d'alta velocitat arribarà "amb les característiques" de l'alta velocitat, i que els veïns no han de patir pel traçat perquè s'han pres totes les mesures necessàries per garantir la seguretat.

 • Lluís Cabrera, catedràtic de Recursos Energètics

  Cabrera respon la pregunta del dia sobre si l'Iran és una amenaça per a la seguretat mundial davant l'escalada nuclear iraniana.

 • Tura: "Es corre menys que fa tres anys"

  La consellera d'Interior considera positives les xifres de sinistralitat d'aquesta Setmana Santa tot i que la xifra de morts és la mateixa de l'any passat.

 • Saura i els informes de CiU enviats a la fiscalia

  El conseller de Relacions Institucionals i Participació diu que, en l'informe encarregat als serveis jurídics sobre els sondejos fets pel govern de CiU, els han dit que hi podria haver dos delictes. "Per tant, hem decidit enviar-ho a la fiscalia."

 • Parla el Sindicat de Metges de Catalunya

  Patricio Martínez, secretari general del sindicat, diu: "Estem cansats de gerents de la sanitat que no són metges ni ens entenen (...). Pretenen dir-me a mi quant temps he de dedicar a un malalt (...). És un desastre que la sanitat estigui en mans d'economicistes".

 • Bargalló: "A hores d'ara no hi ha cap motiu per no acabar la legislatura"

  Preguntat sobre si s'avançarà el final de la legislatura, Josep Bargalló ha respost que "això és una cosa que només sap el president", i que "a hores d'ara no hi ha cap motiu per no acabar la legislatura".

 • Duran: "A Convergència ja li va anar bé que Unió rebés denúncies de finançament irregular"

  El president del comitè de govern d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran Lleida, assegura que al seu soci de federació "li va interessar" que hi hagués les acusacions perquè així minvaven les possibilitats que Duran Lleida succeís Jordi Pujol com a president de la Generalitat.

 • Víctor Manuel i l'Estatut

  Davant les crítiques rebudes en no haver-se pronunciat davant la polèmica per l'Estatut, Víctor diu: "A Catalunya hi ha unes demandes que tant de bo, en la mesura dels seus desitjos, se satisfacin de la millor manera possible."

 • Juan Guzmán i el judici a Pinochet

  El primer jutge que va processar Pinochet afirma que "només la mort o la demència poden aturar el judici a Pinochet". El dictador xilè ha estat declarat apte per anar a judici. Fins ara havia fingit problemes de salut per evitar-ho.

 • Ignasi Pla i l'Estatut valencià

  El secretari general del Partit Socialista del País Valencià (PSPV) assegura que li agradaria que l'Estatut valencià es convertís en un referent per a la resta de processos de reforma estatutària que hi ha engegats a Espanya.

 • Ricard M. Carles, arquebisbe emèrit de Barcelona

  Carles, que acaba de tornar de Roma, ha mostrat la seva satisfacció pel resultat del conclave, i reconeix que Joseph Ratzinger era el seu candidat abans de l'elecció.

 • Jaume Camps: "L'Estatut ja podria estar fet"

  L'exdiputat de CiU al Parlament i nou membre del Consell Consultiu, Jaume Camps, ha dit que "l'Estatut ja podria estar fet" i que costa posar-lo en comú perquè "encara no hem tocat el moll de l'os".

 • Pasqual Maragall, president de la Generalitat

  Maragall confia que el català pugui ser reconegut a Europa com "idioma en tota regla" abans que s'acabi l'any 2005. Pel que fa al model territorial espanyol, defensa les propostes del govern català perquè "la via catalana és la via de referència ara que el País Basc sembla que es planteja canviar de camí".