Entrevistes

S'han trobat 2034 resultats.

 • Luca de Meo: La plantilla de Martorell té un nivell de qualitat i especialització molt alta
  Veure vídeo

  Luca de Meo: La plantilla de Martorell té un nivell de qualitat i especialització molt alta

  A l'entrevista amb Lídia Heredia, Luca de Meo, president de Seat ha afirmat que la plantilla de Martorell té un nivell de qualitat i especialització molt alta, i la factoria és molt competitiva. A més a més, De Meo ha explicat que el conveni signat amb els treballadors és una referència en el sector perquè considera que és important la participació dels treballadors en els beneficis de l'empresa.

 • Josep Joan Moreso i Mercè Barceló: dos juristes debaten sobre la forma legal de convocar un referèndum
  Veure vídeo

  Josep Joan Moreso i Mercè Barceló: dos juristes debaten sobre la forma legal de convocar un referèndum

  Aquestes últimes hores hi ha hagut dos manifestos al voltant de la convocatòria d'un referèndum i sobre negociació política entre els governs català i espanyol. Dos dels signants, els catedràtics de Dret Mercè Barceló i Joan Josep Moreso, exposen els seus arguments en un cara a cara moderat per Lídia Heredia.

 • Xavier Domènech parla del futur de Podem Catalunya
  Veure vídeo

  Xavier Domènech parla del futur de Podem Catalunya

  El portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Xavier Domènech, explica com preveuen passar de coalicions electorals a un nou espai polític, a partir del 8 d'abril.

 • Albano Dante Fachin: "Per nosaltres no es tracta de defensar una marca, sinó de defensar uns principis"
  Veure vídeo

  Albano Dante Fachin: "Per nosaltres no es tracta de defensar una marca, sinó de defensar uns principis"

  Podem Catalunya ha abandonat la seva posició maximalista i s'integrarà en el nou espai polític amb Barcelona en Comú, Iniciativa i Esquerra Unida. El secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, ens ha explicat com s'ha produït el canvi del no a la integració, de fa dos dies, al sí a la confluència.

 • Carme Forcadell: "Em nego que tothom accepti com a normal que el Tribunal Constitucional ens digui el que podem fer al Parlament"
  Veure vídeo

  Carme Forcadell: "Em nego que tothom accepti com a normal que el Tribunal Constitucional ens digui el que podem fer al Parlament"

  La presidenta del Parlament ha recordat a l'entrevista que la funció d'un Parlament és que es pugui parlar i debatre de tot.

 • Ian Gibson: "A Espanya es parla molt i s'escolta poc"
  Veure vídeo

  Ian Gibson: "A Espanya es parla molt i s'escolta poc"

  Ian Gibson va néixer a Dublín i va viatjar a Espanya per primera vegada gairebé per casualitat, quan tenia tan sols 18 anys. D'aquell jove estudiant que descobria fascinat un país nou, fins a l'hispanista destacat i reconegut que ha visitat el nostre plató han passat uns seixanta anys. En l'entrevista, Gibson opina que "Els espanyols no tenen fe en el futur perquè saben que els polítics hi són per omplir-se les butxaques" i critica que "a Espanya es parla molt i s'escolta poc". D'altra banda, l'hispanista irlandès ha opinat sobre el procés i diu que no està en contra d'un referèndum, de preguntar a la gent, però que espera que la decisió no sigui la de trencar. Gibson ens ha presentat el seu llibre, "Aventuras ibéricas"

 • Enric Millo: "Puigdemont i Junqueras fan a la vegada de bombers i de piròmans"
  Veure vídeo

  Enric Millo: "Puigdemont i Junqueras fan a la vegada de bombers i de piròmans"

  Durant la taula final, Núria Solé ha entrevistat Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya. Millo ha comentat la carta oberta del president Puigdemont i del vicepresident Junqueras, publicada al diari "El País"; el delegat del govern ha afirmat que "la carta sorprèn pel seu contingut. És un parany al qual no es pot caure de cap manera". I també ha dit que "el govern espanyol té voluntat de diàleg. Tots l'estem defensant. Puigdemont i Junqueras fan a la vegada de bombers i de piròmans." A més a més, Millo ha destacat que "la nostra interlocució a Catalunya no passa només pel govern de la Generalitat. Moltes entitats ens demanen camins de sortida."

 • Neus Munté: "No ens cansarem de requerir un diàleg que no hi és"
  Veure vídeo

  Neus Munté: "No ens cansarem de requerir un diàleg que no hi és"

  La consellera de la Presidència, portaveu del govern i vicepresidenta del PDeCAT, Neus Munté, ha dit que el diàleg no existeix, que és un mer recurs que utilitza el govern de l'Estat per dir que està disposat a parlar de tot, i ha afirmat que faran tot el que estigui a les seves mans i que actuaran amb astúcia i respectant el mandant democràtic del poble català. A més a més, Munté ha assegurat que es treballa de manera discreta i constant. La consellera ha puntualitzat que la data per al referèndum es fixarà quan tot estigui a punt i es tinguin totes les garanties i ha explicat que la prioritat és fer un referèndum de manera acordada amb l'Estat.

 • Josep Maria Álvarez: "No podem continuar amb un país que creix, on es guanyen molts diners i no es reparteixen"
  Veure vídeo

  Josep Maria Álvarez: "No podem continuar amb un país que creix, on es guanyen molts diners i no es reparteixen"

  Quan fa un any de la seva elecció com a secretari general del sindicat UGT, Josep Maria Álvarez ha analitzat la situació laboral i econòmica del país. Àlvarez ha afirmat que "no podem continuar amb un país que creix, on es guanyen molts diners i no es reparteixen" i que "la patronal ha de ser conscient que no signarem convenis col·lectius amb una pujada de sou del zero per cent". Pel que fa al decret que ha de regular les empreses d'estiba, el secretari general de la UGT creu que s'obre un temps que caldria aprofitar per complir amb la legislació europea i tenir uns ports de qualitat i treballadors amb sous dignes.

 • Miquel Iceta: "Sé que estan parlant. Qui i en quins termes, no ho sé"
  Veure vídeo

  Miquel Iceta: "Sé que estan parlant. Qui i en quins termes, no ho sé"

  Miquel Iceta, primer secretari del PSC i president del grup socialista al Parlament, ha assegurat que hi ha diàleg entre el govern de la Generalitat i el govern de l'Estat, però no es posen d'acord. Tanmateix, Iceta ha matisat que no sap ni les persones ni els termes de la negociació. D'altra banda, el president del grup socialista al Parlament ha afirmat que el govern de la Generalitat ha decidit saltar-se la llei i que l'obligació del PSC és demanar la reconsideració dels pressupostos tot respectant el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries.

 • Com és la feina d'MSF a la guerra de Síria? David Noguera ho explica a la taula
  Veure vídeo

  Com és la feina d'MSF a la guerra de Síria? David Noguera ho explica a la taula

  Ara fa 6 anys de l'inici de la guerra de Síria. Avui, Núria Solé ha entrevistat David Noguera, president de Metges Sense Fronteres, ONG que treballa en aquella zona de conflicte. A la taula, també hi han participat Empar Moliner, els periodistes Carles Fernández i Sergi Picazo i la jurista i professora de Dret Laia Bonet. David Noguera ha explicat que a la guerra de Síria hi ha hagut atacs directes als hospitals i que ha calgut adaptar la seva feina a la guerra: treballar en soterranis, dividir els serveis perquè, si hi ha un atac, no es destrueixi tota l'estructura, entre altres mesures

 • Vicent Sanchis: "La gran prioritat és l'audiència, que TV3 sigui més àgil, capaç de competir amb televisions privades."
  Veure vídeo

  Vicent Sanchis: "La gran prioritat és l'audiència, que TV3 sigui més àgil, capaç de competir amb televisions privades."

  El nou director de Televisió de Catalunya, el periodista Vicent Sanchis, ha dit que "tothom és conscient que estem en un moment complicat, no només políticament, sinó també per al panorama televisiu". Sanchis ha explicat que la gran prioritat és l'audiència, que TV3 sigui més àgil, i ha demanat una oportunitat per afrontar els reptes amb tota la gent de la casa. D'altra banda, Vicent Sanchis ha afirmat que ha agafat el càrrec de director de TV3 "perquè me l'estime moltíssim."

 • Entrevista Fernando de Páramo: "L'única sortida que queda són eleccions. Tornar a votar"
  Veure vídeo

  Entrevista Fernando de Páramo: "L'única sortida que queda són eleccions. Tornar a votar"

  Fernando de Páramo, portaveu adjunt de Ciutadans al Parlament de Catalunya i secretari de Comunicació del partit, ha explicat que estan preparats per a unes noves eleccions i ha afirmat que a Catalunya hi ha una alternativa que no és independentista que vol treballar. El portaveu de Ciutadans considera que al Parlament hi ha una majoria que no és majoria al carrer. Sobre els acords per la investidura de Mariano Rajoy, De Páramo ha dit que si no es compleixen, com en la qüestió de les comissions per investigar la corrupció, el seu partit vota amb la resta de l'oposició.

 • Irene Rigau: "Vull quedar neta políticament i administrativament"
  Veure vídeo

  Irene Rigau: "Vull quedar neta políticament i administrativament"

  Irene Rigau ha explicat que ha demanat formalment visita a la presidenta del Parlament per comunicar-li la seva situació per la sentència del 9-N, tot i que la inhabilitació només li seria aplicable si el Suprem ratifica la pena. La diputada de Junts pel Sí ha dit que si presenten recurs és perquè pensen que hi ha la possibilitat de guanyar-lo i ha manifestat que ara pertoca donar la paraula al poble de Catalunya i considera que si es fes de forma acordada seria molt millor.

 • Rafael Entrena: "Ha estat una sentència molt dura i exemplaritzant. És un avís per a navegants"
  Veure vídeo

  Rafael Entrena: "Ha estat una sentència molt dura i exemplaritzant. És un avís per a navegants"

  Rafael Entrena, advocat de l'exvicepresidenta Joana Ortega en el judici pel 9-N, considera que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya és molt dura i és un "avís per a navegants". Entrena ha dit que la sentència té contradiccions internes evidents i contradiccions respecte a la jurisprudència del Suprem pel que fa a desobediència. L'advocat ha manifestat que, a parer seu, una actuació política ha de conduir cap a la resolució política. Pel que fa al recurs de cassació que presentarà al Tribunal Suprem, l'advocat entén que és possible atacar la sentència del TSJC amb les mancances que té.