TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 24 resultats.

 • Diada de Tots Sants 2018
  Veure vídeo

  Diada de Tots Sants 2018

  El resum està presentat per Toni Comas i té els comentaris de Joan Beumala i Núria Rigau i les entrevistes d'Anna Vallhonesta i Marina Pérez a peu de plaça.

 • Diada de Santa Úrsula, Valls
  Veure vídeo

  Diada de Santa Úrsula, Valls

  El resum estarà presentat per Toni Comas i tindrà els comentaris de Maria Cunillera i Quico Domènech

 • Concurs de Castells de Tarragona 2018
  Veure vídeo

  Concurs de Castells de Tarragona 2018

  La colla Vella de Valls ha estat la vencedora del 27è Concurs de Castells de Tarragona després de quatre rondes que s'han allargat sis hores. Els Castellers de Vilafranca han quedat en segona posició i la Jove de Tarragona, en tercera. Els Capgrossos de Matarò, a la quarta, han fet un gran paper descarregant tots els castells que s'havien proposat. Tot ha començat a les 10 del matí, amb el so de les gralles a la Tarraco Arena Plaça, l'epicentre del món casteller cada dos anys amb motiu del Concurs de Castells. En aquesta edició s'hi preveien castells de màxims i bona prova d'això s'ha vist de bon inici.

 • Diada de Santa Tecla, Tarragona
  Veure vídeo

  Diada de Santa Tecla, Tarragona

  Resum de la Diada del primer diumenge de les festes de Santa Tecla de Tarragona, que és una de les grans cites de la temporada castellera. Hi participen la Colla Jove de Tarragona, els Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca. Quatre de les grans colles del món casteller en un moment clau de la temporada, quan falten tres setmanes per al Concurs de Castells.

 • Diada de Sant Fèlix, Vilafranca
  Veure vídeo

  Diada de Sant Fèlix, Vilafranca

  El resum de la Diada de Sant Fèlix s'emmarca en l'acord de coproducció entre TV3 i La Xarxa de Comunicació Local per sumar esforços i donar més difusió al món casteller.

 • Diada de les Santes, Mataró
  Veure vídeo

  Diada de les Santes, Mataró

  Resum de la diada de les Santes de Mataró.

 • Diada dels Minyons de Terrassa
  Veure vídeo

  Diada dels Minyons de Terrassa

  Última gran diada de la temporada en què les tres colles voldran completar la seva millor actuació de l'any. Els Minyons tenen intenció de recuperar el tres de deu que ja van fer per Festa Major i també volen portar el dos de vuit sense folre, un castell inèdit per ells. Els Capgrossos de Mataró, que han realitzat un any espectacular, voldran descarregar tres castells de gamma extra. I els Castellers de Sants intentaran repetir la tripleta de nou amb el tres, el quatre de nou amb folre i el dos de nou amb folre i manilles. El resum, presentat per Agustí Forné, comptarà amb la narració de Carles Cortés i els comentaris de Joan Beumala. A plaça, el seguiment el faran Toni Comas i Anna Vallhonesta, que copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes.

 • Diada de Tots Sants de Vilafranca
  Veure vídeo

  Diada de Tots Sants de Vilafranca

  La temporada castellera crema les últimes etapes i en aquesta recta final, una de les diades que més expectació genera és la de Tots Sants, a Vilafranca del Penedès, l'última actuació de l'any dels Verds. Els Castellers de Vilafranca volen portar a plaça els seus millors castells de 10 i sense folre. Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró tenen com a objectiu superar novament la millor actuació del seu historial. Els Castellers de Sants s'han posat com a gran fita repetir el 2 de 9 amb folre i manilles, i finalment els Xiquets de Tarragona tenen en cartera els castells de nou i un possible assalt al pilar de 8. Els encarregats de retransmetre la diada de Santa Úrsula seran l'equip format per Agustí Forné en la presentació, Carles Cortés a la conducció, Toni Comas i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Joan Beumala a l'anàlisi tècnica.

 • Diada de Santa Úrsula - Valls 22/10/2017
  Veure vídeo

  Diada de Santa Úrsula - Valls 22/10/2017

  Valls viu l'emoció dels castells per la diada de Santa Úrsula. La plaça del Blat acull una de les cites imprescindibles de la temporada amb l'actuació de les dues colles de Xiquets de Valls: la Colla Vella i la Colla Joves.

 • Diada de Santa Tecla de Tarragona
  Veure vídeo

  Diada de Santa Tecla de Tarragona

  El periodista Carles Cortés narrarà la diada, amb comentaris de Francesc Domènech. A plaça, Toni Comas i Anna Vallhonesta, copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes. La presentació del resum de TV3 serà a càrrec d'Agustí Forné

 • Diada de Sant Fèlix de Vilafranca
  Veure vídeo

  Diada de Sant Fèlix de Vilafranca

  La diada castellera de Sant Fèlix ha aplegat les millors colles castelleres. Els castellers de Vilafranca han tornat a fer una gran actuació descarregant el 2 de 8 sense folre. La jornada ha deixat també grans castells de la colla Vella amb el 4 de 9 sense folre, i el 2 de 8 sense folre que la Joves de Valls només han aconseguit carregar. Els Minyons de Terrassa s'han vist condicionats per una caiguda en el 3 de 10 però han descarregat el 2 de 9 amb folre i manilles.

 • Diada de les Santes de Mataró
  Veure vídeo
 • La Diada - Diada dels Minyons de Terrassa
  Veure vídeo
 • La Diada - Tots Sants de Vilafranca
  Veure vídeo

  La Diada - Tots Sants de Vilafranca

  TV3 oferirà a partir de les 18.50 un resum complet de tot el que doni de si la diada. Un programa fruit de la col·laboració entre TV3 i la Xarxa Audiovisual Local per oferir la millor cobertura de l'actualitat castellera. Els encarregats d

 • La Diada - Santa Ürsula de Valls
  Veure vídeo

  La Diada - Santa Ürsula de Valls

  Aquest diumenge, 23 d'octubre, el bressol del món casteller acollirà una nova jornada castellera de màxims a la plaça del Blat. Un duel que té lloc cada any, per Santa Úrsula, entre la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls, totes dues amb més de dos-cents anys de castells a l'esquena. La jornada començarà a les 13.00 i es podrà seguir en directe pel portal web de TV3.cat. A les 19.55 s'oferirà un ampli resum de 50 minuts a l'espai "Diades castelleres especials" de TV3 amb el més destacat que hagi passat a la plaça del Blat. La Colla Vella dels Xiquets de Valls hi arriba en el seu millor moment de la història. A l'altra banda de la plaça, hi aixecaran els seus castells la Colla Joves Xiquets de Valls que aquest any no està acabant de trobar bones sensacions, però que segur que es voldrà reivindicar com una de les millors colles, a casa seva. Els encarregats de retransmetre la diada de Santa Úrsula seran l'equip format per Carles Cortés a la conducció, Biel Duran i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Quico Domènech a l'anàlisi tècnica.