TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 21 resultats.

 • Diada de Santa Tecla, Tarragona
  Veure vídeo

  Diada de Santa Tecla, Tarragona

  Resum de la Diada del primer diumenge de les festes de Santa Tecla de Tarragona, que és una de les grans cites de la temporada castellera. Hi participen la Colla Jove de Tarragona, els Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca. Quatre de les grans colles del món casteller en un moment clau de la temporada, quan falten tres setmanes per al Concurs de Castells.

 • Diada de Sant Fèlix, Vilafranca
  Veure vídeo

  Diada de Sant Fèlix, Vilafranca

  El resum de la Diada de Sant Fèlix s'emmarca en l'acord de coproducció entre TV3 i La Xarxa de Comunicació Local per sumar esforços i donar més difusió al món casteller.

 • Diada de les Santes, Mataró
  Veure vídeo

  Diada de les Santes, Mataró

  Resum de la diada de les Santes de Mataró.

 • Diada dels Minyons de Terrassa
  Veure vídeo

  Diada dels Minyons de Terrassa

  Última gran diada de la temporada en què les tres colles voldran completar la seva millor actuació de l'any. Els Minyons tenen intenció de recuperar el tres de deu que ja van fer per Festa Major i també volen portar el dos de vuit sense folre, un castell inèdit per ells. Els Capgrossos de Mataró, que han realitzat un any espectacular, voldran descarregar tres castells de gamma extra. I els Castellers de Sants intentaran repetir la tripleta de nou amb el tres, el quatre de nou amb folre i el dos de nou amb folre i manilles. El resum, presentat per Agustí Forné, comptarà amb la narració de Carles Cortés i els comentaris de Joan Beumala. A plaça, el seguiment el faran Toni Comas i Anna Vallhonesta, que copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes.

 • Diada de Tots Sants de Vilafranca
  Veure vídeo

  Diada de Tots Sants de Vilafranca

  La temporada castellera crema les últimes etapes i en aquesta recta final, una de les diades que més expectació genera és la de Tots Sants, a Vilafranca del Penedès, l'última actuació de l'any dels Verds. Els Castellers de Vilafranca volen portar a plaça els seus millors castells de 10 i sense folre. Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró tenen com a objectiu superar novament la millor actuació del seu historial. Els Castellers de Sants s'han posat com a gran fita repetir el 2 de 9 amb folre i manilles, i finalment els Xiquets de Tarragona tenen en cartera els castells de nou i un possible assalt al pilar de 8. Els encarregats de retransmetre la diada de Santa Úrsula seran l'equip format per Agustí Forné en la presentació, Carles Cortés a la conducció, Toni Comas i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Joan Beumala a l'anàlisi tècnica.

 • Diada de Santa Úrsula - Valls 22/10/2017
  Veure vídeo

  Diada de Santa Úrsula - Valls 22/10/2017

  Valls viu l'emoció dels castells per la diada de Santa Úrsula. La plaça del Blat acull una de les cites imprescindibles de la temporada amb l'actuació de les dues colles de Xiquets de Valls: la Colla Vella i la Colla Joves.

 • Diada de Santa Tecla de Tarragona
  Veure vídeo

  Diada de Santa Tecla de Tarragona

  El periodista Carles Cortés narrarà la diada, amb comentaris de Francesc Domènech. A plaça, Toni Comas i Anna Vallhonesta, copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes. La presentació del resum de TV3 serà a càrrec d'Agustí Forné

 • Diada de Sant Fèlix de Vilafranca
  Veure vídeo

  Diada de Sant Fèlix de Vilafranca

  La diada castellera de Sant Fèlix ha aplegat les millors colles castelleres. Els castellers de Vilafranca han tornat a fer una gran actuació descarregant el 2 de 8 sense folre. La jornada ha deixat també grans castells de la colla Vella amb el 4 de 9 sense folre, i el 2 de 8 sense folre que la Joves de Valls només han aconseguit carregar. Els Minyons de Terrassa s'han vist condicionats per una caiguda en el 3 de 10 però han descarregat el 2 de 9 amb folre i manilles.

 • Diada de les Santes de Mataró
  Veure vídeo
 • La Diada - Diada dels Minyons de Terrassa
  Veure vídeo
 • La Diada - Tots Sants de Vilafranca
  Veure vídeo

  La Diada - Tots Sants de Vilafranca

  TV3 oferirà a partir de les 18.50 un resum complet de tot el que doni de si la diada. Un programa fruit de la col·laboració entre TV3 i la Xarxa Audiovisual Local per oferir la millor cobertura de l'actualitat castellera. Els encarregats d

 • La Diada - Santa Ürsula de Valls
  Veure vídeo

  La Diada - Santa Ürsula de Valls

  Aquest diumenge, 23 d'octubre, el bressol del món casteller acollirà una nova jornada castellera de màxims a la plaça del Blat. Un duel que té lloc cada any, per Santa Úrsula, entre la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls, totes dues amb més de dos-cents anys de castells a l'esquena. La jornada començarà a les 13.00 i es podrà seguir en directe pel portal web de TV3.cat. A les 19.55 s'oferirà un ampli resum de 50 minuts a l'espai "Diades castelleres especials" de TV3 amb el més destacat que hagi passat a la plaça del Blat. La Colla Vella dels Xiquets de Valls hi arriba en el seu millor moment de la història. A l'altra banda de la plaça, hi aixecaran els seus castells la Colla Joves Xiquets de Valls que aquest any no està acabant de trobar bones sensacions, però que segur que es voldrà reivindicar com una de les millors colles, a casa seva. Els encarregats de retransmetre la diada de Santa Úrsula seran l'equip format per Carles Cortés a la conducció, Biel Duran i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Quico Domènech a l'anàlisi tècnica.

 • La Diada - Santa Tecla de Tarragona
  Veure vídeo

  La Diada - Santa Tecla de Tarragona

  DIADA DE SANTA TECLA ¿ PRIMER DIUMENGE DE FESTES 18.09.16 TV3 a la diada castellera del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona, una de les últimes cites abans del Concurs de Castells. Aquest diumenge 18 de setembre la temporada castellera s'atura a Tarragona on es tornarà a viure el duel entre els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que acompanyaran dues de les colles locals, Xiquets i Jove de Tarragona. TV3 l'emetrà en directe, a partir de les 12.00, pel portal web tv3.cat, i a les 18.45 n'oferirà un ampli resum de 50 minuts a l'espai "Diades castelleres especials", amb el més destacat del que hagi passat a plaça. Tant els Castellers de Vilafranca com la Colla Vella dels Xiquets de Valls tenen en cartera el 3 de 10 amb folre i manilles i el 4 de 9 amb folre i agulla. Pel que fa a les colles de Tarragona, la Jove optarà per castells com el 5 de 9 amb folre i el 3 de 9 amb folre i agulla, i els Xiquets volen recuperar el 2 de 9 amb folre i manilles que enguany encara no han assolit. La diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla de Tarragona és la tercera de les sis diades castelleres que La Xarxa i TV3 coprodueixen aquesta temporada en una suma d'esforços per donar més visibilitat al fet casteller. Els encarregats de retransmetre la jornada seran l'equip format per Carles Cortés a la conducció, Biel Duran i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Francesc Domènech a l'anàlisi tècnica.

 • La Diada - Sant Fèlix de Vilafranca
  Veure vídeo

  La Diada - Sant Fèlix de Vilafranca

  Emissió de la Diada de Sant Fèlix, des de Vilafranca del Penedès, amb quatre de les millors colles castelleres del país.

 • Diada dels Minyons de Terrassa
  Veure vídeo

  Diada dels Minyons de Terrassa

  Història viva dels castells. El 22 de novembre del 2015 sempre més serà recordat com el dia en què es va afegir un nou castell al repertori casteller. Els Minyons de Terrassa han aconseguit el que tothom esperava però ningú s'atrevia a predir. Han descarregat el 4 de 10 amb folre i manilles, una construcció mai vist fins ara. Els Minyons han començat la Diada de casa amb molt bon peu. Han descarregat el seu quart 3 de 10 amb folre i manilles de la temporada. Un castell que els malves fan que sembli fàcil, però que ja és una fita en si mateix. Amb la confiança del 3de10fm, els Minyons han encarat el repte en la segona ronda. Seguien el pla previst, però era difícil pensar en un èxit tan absolut. Els de la camisa malva no només han carregat el castell, que ja seria tota una fita, sinó que l'han descarregat enmig de l'eufòria de la plaça Vella. Per fer-ho han col·locat 96 persones al folre i 40 a les manilles. En total calen més de 800 persones per aixecar el castell. Els de la camisa malva havien intentat el 4 de 10 amb folre i manilles en la mateixa diada de l'any passat, però el castell va caure només començar a sonar les gralles. També ho havien provat els Castellers de Vilafranca l'any 2013, sense èxit. A la tercera ronda, els Minyons s'han endut una petita decepció. Han aixecat el 3 de 9 amb folre i l'agulla. Un castelll que havien carregat però que no han descarregat mai. Aquest diumenge no ha estat tampoc el dia. L'han carregat, però el castell patia molt i no l'han pogut descarregar. Els Minyons de Terrassa han estat ben acompanyats per dues colles de Barcelona: els Castellers de Sants i els Castellers de Barcelona.