TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 2735 resultats.

  • Arròs de l'Empordà
    Veure vídeo

    Arròs de l'Empordà

    A l'Empordà, una piula és com en diuen de l'anxova. En Marc ens proposa posar-la a l'arròs. De segon serà una hamburguesa d'ànec amb peres i de postres, una crema amb gingebre.

  • Tot preparat
    Veure vídeo

    Tot preparat

    Una crema de pastanagues, un arròs amb tall i un pastís de peres és la proposta del menú d'estiu que en Marc Ribas proposa.

  • Cuinar és senzill
    Veure vídeo

    Cuinar és senzill

    La sort de treballar amb ingredients de primera qualitat és que amb poc esforç pots aconseguir uns resultats fabulosos. En Marc proposa un plat de pasta ben simple, uns espaguetis aglio e olio. De segon, serà una truita pagesa picant i, de postres, un flam de cafè.

  • Un mar d'espècies
    Veure vídeo

    Un mar d'espècies

    A alguns llocs en diuen "roger", però en Marc en diu "moll" i rima amb fonoll. És el segon plat del menú mariner. De primer, proposem una sopa de curri amb musclos i de postres, un púding de raïm i panses.

  • Del centre d'Europa
    Veure vídeo

    Del centre d'Europa

    En Marc fa una mirada enrere per a recuperar la recepta d'amanida alemanya, el bagel de bacallà i les primeres postres que va preparar amb la Gessa, els cruffins de préssec i poma.

  • Menú pescador
    Veure vídeo

    Menú pescador

    Menú de fruits del mar, amb un bis, un peix similar al barat i un pop amb salsa picant. De postres, en Marc ens ensenyarà a fer un milfulls de xantillí.

  • La crema freda i picant
    Veure vídeo

    La crema freda i picant

    El meló és una d'aquelles fruites que més s'associen a l'estiu. El podem servir com a primer amb una crema picant. Aquesta és la proposta d'en Marc Ribas com a primer plat del menú. De segon farà una sarsuela de llaunes i de postres, magdalenes.

  • Menú infantil per a nens inquiets
    Veure vídeo

    Menú infantil per a nens inquiets

    Els picants ajuden a passar la calor. El menú que ens proposa en Marc avui és dels especiats: una pasta al curri, unes ales de pollastre amb salsa barbacoa i pa amb xocolata.

  • Embotit estil "ja t'ho faràs"
    Veure vídeo

    Embotit estil "ja t'ho faràs"

    Amb una mica de temps ens podem fer el nostre propi embotit. Això és el que ens ensenya en Marc Ribas amb l'amanida de faves i pernil d'ànec. A més, de segon farà un club sandvitx i de postres, una pannacotta.

  • Menú de catalanitat
    Veure vídeo

    Menú de catalanitat

    No és el mateix una llauna de sardines que una sardina a la llauna. En Marc ens ensenya com podem cuinar la segona opció. També ens farà una coca de tomàquet i ceba i una crema de llimona cruixent.

  • Porcs en escabetx
    Veure vídeo

    Porcs en escabetx

    En Marc Ribas ajuda a combatre la calor amb uns polos d'orxata. De primer ens ensenyarà a fer un empedrat de bonítol i de segon, un llonzat en escabetx.

  • Pizza quadrada
    Veure vídeo

    Pizza quadrada

    Es pot viatjar llegint i també es pot viatjar menjant. Les receptes que proposa en Marc ens transportaran a Sicília, al Japó i al tròpic. Farem una pizza, sushi i pinya rostida.

  • Allò que és fresc.
    Veure vídeo

    Allò que és fresc.

    Les vacances ja són aquí i en Marc pren posició al xiringuito. Des d'allà ens recomana fer uns espaguetis amb tirabecs, unes sardines en escabetx i un gelat de xuixo.

  • Tàrtar de remolatxa
    Veure vídeo

    Tàrtar de remolatxa

    Amb una remolatxa tractada degudament podem aconseguir una textura similar a la d'un tàrtar de carn. Fem tàrtar de remolatxa.

  • Amanida russa
    Veure vídeo

    Amanida russa

    En Marc Ribas reinventa un clàssic de tota la vida, acompanyat d'una jove cantant amb tota la vida per davant: fem amanida russa amb la Suu.