L'Isma Prados ens ensenya a fer batuts de fruita amb gelat.
L'Isma Prados fa una carmanyola d'empedrat amb alfals germinat.
Com hem de triar una síndria? Què ens aporta aquesta fruita?
Una amanida refrescant per menjar síndria d'una manera diferent: en amanida.
L'Isma Prados prepara una llaminera de porc amb mel i cervesa.
L'isma Prados repassa les propietats de la mel, els diferents tipus i un munt de coses més sobre aquest producte que fabriquen les abelles.
L'Isma Prados prepara penne rigatte de vigília amb pasta integral.
L'Isma Prados fa una recepta perfecta per omplir la carmanyola de la feina: col llombarda amb sardinetes i fredolics.
Isma Prados repasa les propietat del porro i ens explica per tot el que el podem aprofitar.
Isma Prados i el Ricard, de Casa Gispert, parlen de les propietats dels pinyons.
Isma Prados i Gemma Mengual preparen una coca de llardons.
L'Isma Prados i l'actor Oriol Vila fan panellets morenos.
Isma Prados prepara una carmanyola de patata i bacallà.
"Cuina x solters" ens dona trucs per descongelar el peix.
L'Isma Prados ens prepara una recepta ideal per omplir la carmanyola.
Les propietats del salmó.
L'Isma Prados ens endinsa en el món de la mel. En descobrim els diferents tipus i totes les seves propietats.
Un plat equilibrat, energètic i poc calòric. Tolerat pels diabètics.