TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 162 resultats.

 • Com si fos ahir - capítol 162
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 162

  L'Eva intercedeix per en Litus davant d'en Jordi i la Sílvia. A la Sílvia li sap greu que en Jordi sigui dur amb la seva amiga i vol disculpar-se, però farà un descobriment que la farà canviar radicalment d'opinió. En Cesc està aconseguint trepitjar la Sandra i sobretot la Gemma, tot i que en Miquel l'avisa que no vol joc brut. En Miquel no troba justes les condicions que en David vol imposar a l'Anna i passa a l'acció, però l'Anna ho és tot menys llesta. I son pare, en Jordi, encara ho esguerrarà més.

 • Com si fos ahir - capítol 161
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 161

  La família de la Noe vol fer un dinar de presentació d'en Miquel, però ell no vol anar-hi perquè en Paco vol que el seu fill es digui Linares Cuevas, en lloc de Cuevas Linares. La González ha tornat amb el seu home i l'Eva no haurà de deixar el pis, però resulta que l'Iñaki amaga molts secrets. Secrets que poden complicar la situació. En Litus torna a intentar un acostament amb la Marta, que no està disposada a baixar del burro. La noia busca el suport de l'Andreu, però ell ja en té prou amb el drama familiar.

 • Com si fos ahir - capítol 160
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 160

  En Vicenç troba que és una bogeria celebrar la festa d'aniversari de l'Alba com si res, però la Joana està decidida a imposar el seu criteri. L'Helena comet l'error de confessar el que li està passant a la persona equivocada. La policia deté l'assetjador de l'Ari, però en Manel comet una imprudència temerària. A la consultoria, en Cesc està fent la vida impossible a la Gemma i la Sandra.

 • Com si fos ahir - capítol 159
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 159

  En Manel promet que acompanyarà l'Ari a tots els concerts i que no la deixarà sola, però la Gemma fa xantatge emocional al seu fill perquè li faci companyia a ella. L'Ari se'n va a punxar sola i reapareix l'assetjador. Tothom està de morros amb en Quim per haver mentit a l'Armando. Però ara resulta que en Marc està malalt de debò. Càstig diví? La Joana no està disposada a deixar de veure els seus nets. És inevitable una trobada amb l'Helena. En Quim s'adona que els seus problemes amb el supervisor són personals.

 • Com si fos ahir - capítol 158
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 158

  La Sílvia té ganes de veure en Litus, però sap que ha de ser discreta, així que busca la complicitat de l'Eva, però la noia no pot, així que acaben trobant-se tots dos sols. L'Anna no es dona per vençuda i aconsegueix tornar a quedar amb l'ex de la Noe, en David, per implicar-lo en el seu projecte. Evidentment, ell li dona mil voltes. En Quim no s'entén gens amb en Sergi, el seu supervisor de treballs comunitaris. A més, sent que ha de sincerar-se amb l'Armando.

 • Com si fos ahir - capítol 157
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 157

  La Noe i la seva mare han escrit el guió "perfecte" perquè en Miquel pugui caure bé a en Paco, però ell es rebota i està a punt de provocar un daltabaix dels grossos. La Marta no sap com sortir-se'n, del xantatge d'en Quim, i està decidida a aplicar mesures desesperades. Ni en Vicenç, ni l'Helena, ni la família sap com gestionar la nova situació que els dos primers han creat. La Marta i l'Andreu s'ho van passar bé l'altre dia, però ara ja no van al mateix ritme.

 • Com si fos ahir - capítol 156
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 156

  Avui sabrem perquè la Noe no vol presentar els seus pares a en Miquel. Malgrat tot, avui els coneixerà. Com anirà la cosa? Hi ha moltes mentides pel mig. L'Andreu està enfonsat pel seu problema familiar i necessita l'Eva. En Miquel esbronca la Sandra i en Cesc per haver robat el client a la Gemma. La Sandra se sent molt culpable, però també molt utilitzada; i la Gemma està pràcticament ensorrada.

 • Com si fos ahir - capítol 155
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 155

  Després de la confessió d'en Vicenç, la Joana, el mateix Vicenç i l'Helena han d'afrontar un futur incert. L'Andreu i la Marta s'han embolicat. És només sexe? La Joana sabrà que l'Andreu estava al cas de la infidelitat del seu marit. La Marta i en Quim continuen la seva particular batalla de xantatges. La Marta descobrirà el secret del seu cosí.

 • Com si fos ahir - capítol 154
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 154

  En Vicenç està convençut que l'Alba va veure com li feia un petó a l'Helena. Malgrat que ella li diu que segur que no, l'home es desmunta i decideix confessar-ho tot a la seva dona. Ho farà? La Marta vol fer-se la important i explica a l'Andreu que farà una altra xerrada sobre terrorisme. El convida a anar-hi, però aquest cop es descobreix que és una impostora. L'Andreu li fa costat. Molt costat. Avui és el primer dia que en Quim ha d'anar a fer treballs per a la comunitat. Com que la Marta l'ha carregat de feina, la Paula decideix ajudar-lo mentint. La Marta, que ho clissa, se'n vol aprofitar, però en Quim es guarda un as a la màniga. En Miquel esbronca l'Anna per haver-se reunit amb en David anant per lliure. De tota manera, decideix reunir-se amb ell per pressionar la Noe. El que descobrirà no li farà cap gràcia.

 • Com si fos ahir - capítol 153
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 153

  En Litus ha tornat a Barcelona i vol anar a un sopar de la colla per fer-se perdonar. L'Eva li diu que és mala idea, però ell no li fa cas. Hi haurà problemes. L'Eva, que havia aconseguit que la González li permetés quedar-se al pis, fa un pas en fals que ho pot engegar tot a rodar. La Gemma és conscient que en Cesc l'ha traït i no l'hi pensa tolerar. En Manel és el seu únic consol.

 • Com si fos ahir - capítol 152
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 152

  En Quim està disposat a fer el que calgui per tornar amb la Paula, però ella manté les distàncies, tal com li va recomanar l'Armando. La Marta s'hi fica pel mig i a la Paula no li agrada gens. Sap defensar-se sola. L'Anna i la Noe es fan amigues, i la filla dels Quílez descobreix que en David, l'ex de la Noe, és un conegut dissenyador d'Apps. Anirà a trobar-lo per aconseguir la seva col·laboració en el negoci. Mala idea. L'Ari s'acosta un altre cop a en Manel. Hi ha un noi que l'assetja. Demanaran consell a l'Andreu. I la Noe i en Miquel continuen picats perquè ella no vol presentar-li els seus pares.

 • Com si fos ahir - capítol 151
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 151

  L'Helena i en Vicenç progressen en la seva relació, però és evident que tots dos pateixen pels nens. L'Eva continua insistint a reconciliar la González i l'Ikaki per no quedar-se sense pis. Avui fa un pas que pot ser important. La Sandra adverteix la Gemma que en Miquel li podria prendre l'únic client que té. La Gemma demana ajuda a en Cesc, però ell no està disposat a fer-ho, i menys quan ella li confessa que va estar a punt de trair-lo. A més, està disposat a utilitzar la Sandra.

 • Com si fos ahir - capítol 150
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 150

  A Adalisa s'assabenten de la relació Paula-Quim. Els companys estan contents. La Marta, rabiosa, i l'Armando pateix per la seva neboda. La Marta rep una invitació per participar en una xerrada sobre terrorisme. No va adreçada a ella, però decideix presentar-s'hi. En Miquel continua sorprenent la Sandra amb la seva actitud relaxada, i agafa una iniciativa que no agradarà gens al seu cap.

 • Com si fos ahir - capítol 149
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 149

  Falta poc perquè en Vicenç marxi a París amb la Joana, però ni ell ni l'Helena s'han oblidat l'un de l'altre. Ho resistiran? L'Anna se sent estafada per la Gemma i deixa de treballar per a ella. En Jordi i la Sílvia decideixen fer les paus amb en Miquel i la Noe perquè en Miquel ajudi la seva filla. Es deixarà enredar, en Miquel? La Gemma, a la desesperada, contacta amb en Pau Torres, que li exigeix una condició que implica trair en Miquel i en Cesc.

 • Com si fos ahir - capítol 148
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 148

  Se celebra el judici del Quim per estafa, justament ara que les coses li venien de cara, sobretot amb la Paula. A la consultoria hi ha una nova picabaralla entre el Cesc i la Sandra, que acaba amb un problema amb un client. Com s'ho agafarà, en Miquel? La Marta, recuperada de la infecció, queda amb un altre home. Tots dos coincideixen amb l'Andreu. La Marta i l'Andreu descobreixen cadascú com és la vida privada de l'altre.