TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 212 resultats.

 • Com si fos un making
  Veure vídeo

  Com si fos un making

  Després de l'últim capítol de la primera temporada de "Com si fos ahir", rebobinem i fem un repàs distès de què ha donat de si aquesta temporada, amb l'ajuda dels actors i actrius i d'alguns seguidors de la sèrie. Recuperem moments d'impacte, emotius i divertits, comentem l'evolució dels personatges i encara reservem un espai per mirar cap al futur. Amb quins esculls es trobaran els protagonistes la pròxima temporada? Quin personatges nous donaran guerra? Si ets un veritable fan de la sèrie, no et pots perdre "Com si fos un 'making'". I, si no ho ets però vols veure Marc Cartes imitant un didjeridú, tampoc.

 • Com si fos ahir - capítol 210
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 210

  Aliens al que va passar ahir, els amics, convençuts que no passa res d'especial, graven, cada un, un vídeo de felicitació per als nuvis. En cas que hi hagi casament, hauran de compartir vetllada i taula, malgrat que tots tenen comptes pendents entre ells. En Miquel explica a l'Andreu i en Jordi què va passar. A l'Andreu, enfadat amb el món, només li faltava saber això. Després que desaparegués en Marc, la Paula troba que en Quim està massa pendent de la Cati. La Gemma aposta fort per en Cesc, però, i ell? La Marta i en Litus tenen, avui, la baralla definitiva. I en Jordi i la Sílvia ho han deixat definitivament. Però queda el pitjor. En Miquel, frustrat, se'n va a patinar amb en Santi i té un accident. Podria ser molt greu...

 • Catifa vermella - Especial últim capítol de la primera temporada
  Veure vídeo

  Catifa vermella - Especial últim capítol de la primera temporada

  Des del Petit Palau del Palau de la Música Catalana, Eloi Vila i Mireia Mallol condueixen un programa especial per viure l'últim capítol de la primera temporada de "Com si fos ahir" amb els principals actors, l'equip tècnic i de producció de la sèrie i altres protagonistes i col·laboradors que hi han intervingut entrevistant-los, descobrint-ne anècdotes i preses falses dels rodatges i acompanyats dels fans de la sèrie que han guanyat diversos concursos per assistir-hi.

 • Com si fos ahir - capítol 209
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 209

  Com és natural, en Miquel acaba assabentant-se de la infidelitat de la Noe. Avui, el seu comiat de solter és gairebé un funeral. Hi ha l'Andreu, fart que tothom li giri l'esquena; avui han estat l'Eva i la Gemma. També hi ha en Quim, que ha descobert que en Marc li ha robat tots els diners de la loteria i que no podrà ajudar la Cati. També hi és en Jordi, que està fet pols pel trencament amb la Sílvia. Només en Santi i en Litus hi toquen. Els altres quatre se'n van a rebentar-ho tot, i en Miquel acaba a les deu del matí, amb ressaca, a la consultoria. Esperant la Noe. I la Noe arriba...

 • Com si fos ahir - capítol 208
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 208

  El que ha passat amb l'Adela fa que l'Armando, ara sí, es replantegi el seu futur i, de retruc, el de la Paula. Què decidirà ella i què passarà amb la Marta? En Cesc es posa en mans de la Gemma per decidir què és el que ha de fer amb la Cris. La Marta comença la seva particular campanya de venjança contra l'Andreu. La Margarita exigeix a la Noe que intercedeixi perquè no perdi la feina o esbombarà que li va ser infidel. En Miquel, que se sent qüestionat per una Noe molt pesada, trucarà a la Laia

 • Com si fos ahir - capítol 207
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 207

  En Vicenç necessita tornar enrere i refer la seva vida familiar. No ho tindrà fàcil. L'Andreu i en Manel li giren l'esquena. Només li queda una solució: la Joana. Avui es trobaran cara a cara. En Jordi i en Litus signen el traspàs de la botiga de mobles, però està realment decidit en Jordi a anar a viure a Londres? A Adalisa, una tragèdia inesperada pot fer que canviïn moltes coses.

 • Com si fos ahir - capítol 206
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 206

  La Gemma nota clarament que a en Cesc li passa alguna cosa. Li està tornant a perdre la confiança, i ell no tindrà cap altre remei que explicar-li la veritat. La Paula ha trobat feina a Alemanya i està decidida a marxar. Amoïnat, en Quim s'enfrontarà amb l'Armando, que reafirma la seva posició de director i que crida a part la Marta... En Jordi i la Sílvia troben una oferta sorprenent per traspassar la botiga.

 • Com si fos ahir - capítol 205
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 205

  En Miquel confessa a la Noe que va anar a Madrid amb la Laia, però li assegura que no va passar res. Ella no se'l creu i ell comença a estar fart de la gelosia de la noia. L'Andreu vol acabar bé amb la Marta, però ella està rabiosa i ja sabem com les gasta. En Vicenç demana al seu fill que li faci costat en un homenatge als cent anys del Reina Sibil·la, però l'Andreu li diu que no. Avui, en Vicenç serà conscient que s'està quedant ben sol. En Marc confessa al seu amic Biel que es va embolicar amb l'Estrella, la seva nòvia. I la Cati s'adona que les amenaces de l'Albert anaven de debò.

 • Com si fos ahir - capítol 204
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 204

  A l'Andreu, se li acumulen els disgustos: una mare que només vol venjar-se del pare, una nòvia que trepitja tothom que se li posi al davant, un pare que s'ha carregat la família... I acaba petant. En Miquel ha de marxar de viatge a Madrid precisament la nit del comiat de soltera de la Noe. I la Noe ha descobert que li ha dit una mentida. Hi haurà conseqüències. Sembla que el pla de la Marta i en Quim funciona. Esclar que no se sap mai. Han entrat a robar a can Vilella.

 • Com si fos ahir - capítol 203
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 203

  La Marta s'assabenta que en Litus va malparlar d'ella a l'Ismael i treu la bèstia que du a dins. L'Andreu serà conscient de qui és la seva nòvia. L'Anna i l'Eloi comencen a pressionar en Jordi i la Sílvia perquè abandonin la idea de traspassar-se la botiga. La Gemma ha acceptat l'oferta d'en Cesc, però tot sembla indicar que no sap on s'ha ficat. L'Albert declara la guerra a la Cati i la Mila descobreix l'engany de la seva "amiga". I els amics pensen quin podria ser el regal més apropiat per a en Miquel i la Noe.

 • Com si fos ahir - capítol 202
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 202

  Avui és el dinar que va proposar en Manel: ell, els seus pares i les parelles. La Joana, que no pensava anar-hi, ha parlat amb els seus nets i s'ha animat. A més, ha aconseguit munició per fer mal a en Vicenç. La Gemma ha de decidir si vol treballar amb en Cesc i si ho ha de comunicar al Miquel. En Quim, ara reconciliat amb el karma, i la Marta reactiven el pla per convèncer l'Armando que s'ha de jubilar.

 • Com si fos ahir - capítol 201
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 201

  La Cati no té aturador a l'hora de gastar-se els diners de l'Albert. I ell, naturalment, ho descobreix. I qui és el que fica la pota? La Noe no pot evitar estar gelosa de la Laia. Per més que la Sandra i el mateix Miquel li diguin que no ha de patir, ella no ho veu clar. En Miquel no vol renunciar a la Sandra, però la noia sembla que ho té molt clar.

 • Com si fos ahir - capítol 200
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 200

  En Quim està convençut que la seva mort és imminent i no para de fer disbarats. Ara li ha agafat per fer les paus amb el món. En Jordi i la Sílvia comuniquen als seus fills que es traspassaran la botiga. Com s'ho prendran? En Manel vol fer un dinar per celebrar que tant ell, com el seu pare i la seva mare tenen parella. És bona idea reunir la Marta amb en Cesc? I la Gemma amb l'Andreu? Hi conviden la Joana, però ella no està per festes. En Marc no porta gens bé la seva amistat amb en Biel després d'haver-se embolicat amb la seva nòvia.

 • Com si fos ahir - capítol 199
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 199

  A en Quim comencen a passar-li coses estranyes que ell, per variar, relaciona amb el karma. Està convençut que es morirà aviat perquè es va riure de la González. Necessita demanar-li perdó. I no serà aquesta l'única bestiesa que farà. L'Eloi retreu a la seva mare que torni a la botiga, perquè això el deixa a ell sense feina. La Sílvia, que veu que en Jordi torna a organitzar-li la vida, ha de parar els peus al seu marit. Li dona un ultimàtum sorprenent. La Laia demana a la Noe que intercedeixi per ella en la feina que en Miquel li ha denegat. I l'Andreu està completament fart de ser ell qui ajuda tothom.

 • Com si fos ahir - capítol 198
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 198

  En Miquel té un nou client que vol que l'ajudi a fer una selecció de personal. Una de les candidates és la Laia, que reapareix a la seva vida. En Litus, empipat pel que li va explicar l'Íngrid, decideix allunyar l'Ismael de la Marta. L'Andreu farà costat a la seva nòvia. Al dinar de l'Adela i l'Armando, hi va en Quim amb la Paula en lloc de la Marta. Tiet i neboda tenen comptes pendents. La Gemma i la Sílvia tornen a caure de quatre grapes. Una amb en Cesc i l'altra amb en Jordi.