TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 27 resultats.

 • Ainara Acevedo, passió per l'arbitratge
  Veure vídeo

  Ainara Acevedo, passió per l'arbitratge

  Futbolista des de ben petita; una casualitat la va fer entrar en el món de l'arbitratge. I el que va començar arrel de la curiositat, s'ha convertit en la seva passió. Ainara Acevedo marca el camí a seguir per les joves generacions de dones àrbitres. Ella s'ha convertit en la primera catalana a aconseguir la categoria d'àrbitre internacional FIFA.

 • Gimnàstica artística femenina
  Veure vídeo

  Gimnàstica artística femenina

  Els equips de tecnificació de la Federació Catalana de Gimnàstica (FGC) són un dels grups que treballen permanentment al CAR de Sant Cugat. L'equip femení de GAF (gimnàstica artística femenina) el formen noies a partir de 12 anys, que passen diàriament 13 hores al centre. S'entrenen i també estudien. L'objectiu de l'FCG i del CAR és proporcionar una formació al més completa possible. Hores i hores d'esforç amb el somni olímpic com a motor del seu dia a dia.

 • La guerrera del mig fons
  Veure vídeo

  La guerrera del mig fons

  L'atleta Esther Guerrero, especialista en 800m, ha fet un salt qualitatiu de la ma de l'entrenador Joan Lleonart. L'any 2017, amb 27 anys, ha estat el de la seva explosió qualitativa. Guerrero és una atleta que s'allunya dels tòpics. Prioritza el treball, amb el seu grup de sempre i amb l'entorn de tota la vida, per davant de qualsevol estada en centres d'alt rendiment. És mestra; i a Banyoles, combina els seus entrenaments amb la feina com a responsable de la secció d'atletisme del CN Banyoles.

 • Aina Cid i Anna Boada, rem olímpic
  Veure vídeo

  Aina Cid i Anna Boada, rem olímpic

  Les remeres Aina Cid (Amposta) i Anna Boada (Barcelona) participaran en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro en la modalitat de dos sense timoner. Dues esportistes amb un talent innat pel rem que han aconseguit la classificació olímpica després de només tres mesos entrenant-se juntes.

 • Helena Casas, ciclista de pista
  Veure vídeo

  Helena Casas, ciclista de pista

  L'afició pel ciclisme li ve de família, a l'Helena Casas. Va aprendre a anar en bicicleta al club fundat pel seu pare i el seu avi, i amb el temps s'ha convertit en la primera ciclista olímpica del seu poble: Vila-seca. I encara més, ella i la basca Tània Calvo, amb qui fa parella en la modalitat de persecució per equips, són les primeres dones espanyoles que es classifiquen per competir en proves de velocitat en uns Jocs Olímpics. Helena Casas crema etapes a un ritme de vertigen.

 • Nenas Team
  Veure vídeo

  Nenas Team

  Un equip de dones participa en el "Ral·li Montecarlo Històric", reservat a vehicles fabricats entre els cinquanta i els vuitanta, que hagin participat al llarg de la història en la famosa prova monegasca. El programa Campiones els hi ha fet aquest reportatges

 • Jèssica Vall, nedadora i biomèdica
  Veure vídeo

  Jèssica Vall, nedadora i biomèdica

  Amb 26 anys, la Jessica Vall és una esportista atípica. Combina la competició d'alt rendiment amb la seva feina a l'IMIM, l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques. Professionalitat i organització, amb un gran somriure que mai abandona. Trets que li permeten afrontar amb èxit els dobles entrenaments diaris al CN Sant Andreu amb la feina al laboratori.

 • Bea Garcia, corredora d'ultrafons
  Veure vídeo

  Bea Garcia, corredora d'ultrafons

  Al novembre del 2014 la Bea Garcia es va convertir en la primera dona diabètica de tot el món, a completar el repte dels "4 deserts". Quatre curses d'ultraressistència en climatologia extrema, arreu del món: Sahara race (Egipte), Gobi March (Xina), Atacama Crossing (Xile) i The Last Dessert (Antàrtida). Què troba la Bea en aquest tipus de reptes? Per què porta el cos i la ment a aquests límits?

 • Campiones - Ona Carbonell, dissenyant el seu futur
  Veure vídeo

  Campiones - Ona Carbonell, dissenyant el seu futur

  La reina de la natació sincronitzada catalana compagina el dia a dia entre l'escola de de disseny de moda i el CAR de Sant Cugat. Totes dues activitats són igual de vitals per a ella de cara a preparar l'alta competició.

 • Clàudia Prat, 30 segons de pressió màxima
  Veure vídeo

  Clàudia Prat, 30 segons de pressió màxima

  És una de les millors gimnastes del món en la seva especialitat, la del trampolí. La Clàudia ens acosta a aquest esport encara poc conegut, i a tot l'esforç que exigeix quan un vol entrar, com ha fet ella, en l'elit internacional.

 • Campiones - Laia Talarn, en lluita pel somni olímpic
  Veure vídeo

  Campiones - Laia Talarn, en lluita pel somni olímpic

  Aquesta judoka catalana de 23 anys veu el seu esport com un estil de vida i s'ha fixat un objectiu clar a la ment: competir en els jocs de Rio 2016.

 • Mercè Martí
  Veure vídeo

  Mercè Martí

 • Ana Zardaín
  Veure vídeo

  Ana Zardaín

  Analitzem amb la Anna Zardaín quin és el paper de la dona en l'arbitratge.

 • Erika Villaécija
  Veure vídeo

  Erika Villaécija

  Amb 27 anys, Erika Villaécija és un dels grans referents de la natació catalana i estatal.

 • Pitusa de Mas
  Veure vídeo

  Pitusa de Mas

  Pitusa de Mas és una entrenadora d'esquí alpí molt especial.