Anar a la navegació principalAnar al contingut
24/12/1999
reproduir

24/12/1999

Durada: 1 h 15 min

Divendres, 24 de desembre, l'Avisa'ns quan arribi el 2000 emetrà el penúltim programa. Aquella nit començarem a fer inventari de tot allò que hem volgut fer durant les tres temporades d'emissió d'aquest magazine cultural, que va començar el dia de Sant Jordi de 1997 amb una entrevista a una persona que ha sabut fer dels programes culturals un referent col.lectiu: Bernard Pivot. Una de les intencions del programa ha estat escoltar els protagonistes del món cultural, i hem tingut la sort de poder entrevistar a figures com Francesc Català-Roca, Joan Brossa, M. Àngels Anglada, José Agustín Goytisolo, Eduardo Mendoza, Guillem Viladot, Josep Palau i Fabra, Noam Chomsky, Ignasi Ramonet, George Steiner, Miguel Delibes, Leopoldo Pomés, Antoni Tàpies, Modest Cuixart, Amin Maalouf, Bernard Pivot, Andreu Alfaro, Woody Allen, Paul Auster, Jaume Cabré, Xavier Montsalvatge, Andreu Claret... la llista és inacabable. Els recordarem en aquest darrer programa, a ells i a tots els artistes que han omplert durant més de 90 edicions les parets del nostre plató i han compartit l'Avisa'ns en el primer programa de televisió amb vocació de sala d'exposicions en directe. . Emetrem una tria de reportatges, entre els quals, el seguiment del fotògraf Kim Manresa durant una de les seves jornades de treball, el testimoni de Joan Perucho pel programa i una estrena del Teatre Lliure. Acomiadarem aquesta edició amb el col.laborador que ha acompanyat Jordi Beltran i Albert Vinyoli durant tots aquests programes, el professor Francesc Garriga, cronista accidental.

01/04/1999
reproduir

01/04/1999

Durada: 1 h 30 min

Aquesta setmana l'Avisa'ns quan arribi el 2000 entrevistarà: Montserrat Carulla, l'actriu que des de fa cinc mesos està representant, amb molt d'èxit "La reina de Bellesa de Leenane" al Teatre Villarroel de Barcelona, ens explicarà com està anant aquesta obra i quins factors han estat claus al llarg de la seva carrera professional. El periodista Andreu Buenafuente estarà amb nosaltres per explicar-nos com viu la nova i recent l'experiència que està tenint arran de la publicació del llibre "Sense llibre". Rafel Joan, és el pintor mallorquí que ens presentarà els seus darrers quadres, que podrem veure a l'exposició que cada setmana fem al nostre plató. La performance estarà protagonitzada per Christian Atanasiu, un actor d'origen alemany, que recupera en el seu espectacle, els poetes dadaistes i l'espectacle de l'absurd. En format de video podrem veure: L'artista català Josep Lledós ens ensenya l' estudi que té en el barri novaiorquès de Brooklyn. Romà Gubern, especialista en el món de la televisió ens farà de guia a l'exposició del Centre de Cultura Contemporània a Barcelona, dedicada a la televisió i titulada MÓN TV. Veurem les diferències d'un clàssic en la cultura popular d'aquestes dates: La Passió. Hem visitat la representació de La Passió d'Olesa i de la d'Esparreguera mostrant les diferències que hi ha entre l'una i l'altre. Les explicacions van a càrrec dels dos directors de Les Passions. Tot això amb les habituals cròniques de Francesc Garriga i els llibres i CD's d'en Vinyoli i en Beltran.

17/12/1998
reproduir

17/12/1998

Durada: 1 h 44 min

AQUESTA SETMANA L'AVISA'NS QUAN ARRIBI EL 2000 EN DIRECTE DES DEL MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA Aquest dijous, 17 de desembre, el programa cultural del Canal 33, Avisa'ns quan arribi el 2000, surt dels estudis de Sant Joan Despí per situar el programa dins del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Durant el programa, es farà un recorregut per les diferents dependències del Museu i es mostrarà a l'espectador el magatzem del MNAC, la sala gòtica, la sala civil internacional, i tot allò que permetrà anar situant el contingut habitual del programa dins d'aquest espai insòlit. Allà, entrevistarem el romanista i catedràtic medievalista de més renom internacional d'aquest país, Martí de Riquer, que acaba de publicar Quinze generacions d'una família catalana. El programa entrevistarà també l'arquitecte Enric Miralles, una de les figures contemporànies de l'arquitectura d'aquest darrer quart de segle, guanyador del concurs per a fer el nou Parlament d'Escòcia, a Edimburg. També entrevistarem l'escriptor Lluís Anton Baulenas, guanyador del premi Carlemany d'enguany amb El fil de plata. El programa oferirà també un reportatge sobre el món del jazz a Catalunya, un altre sobre la pel.lícula Hotel Room i un seguiment del qui serà una de les futures estrelles del nostre teatre, Oriol Vila, protagonista d'Orfes, al Tantarantana teatre. Com sempre, informarem de les activitats que val la pena tenir presents aquesta setmana, aquí i a fora a través dels nostres corresponsals, i el cronista Francesc Garriga ens farà una crònica del què ha vist aquests dies i ens descobrirà alguns racons del MNAC. El programa tindrà la durada habitual i ens emplaçarà fins al proper 31 de desembre, en què a falta de 365 dies perquè arribi el 2000, celebrarà el cap d'any del Canal 33 d'una manera molt especial.

CLIPS