Pressing APM?

S'han trobat 19 resultats.

 • Pressing APM amb Alfredo Duro
  Veure vídeo

  Pressing APM amb Alfredo Duro

  Alfredo Duro passa per Pressing APM? Polèmic, histriònic i madridista fins a la medul·la, el tertulià d'El Chiringuito parla per a APM? dels seus millors moments televisius

 • "Pressing APM?" amb Antonio García Ferreras
  Veure vídeo

  "Pressing APM?" amb Antonio García Ferreras

  Antonio García Ferreras se sotmet al "Pressing APM?". El periodista d'"Al Rojo Vivo" s'enfronta a les seves pífies, reconeix que té un caràcter fort i li dedica unes boniques paraules a Esperanza Aguirre.

 • "Pressing APM?" amb les àvies de Badalona
  Veure vídeo

  "Pressing APM?" amb les àvies de Badalona

  Les àvies de Ràdio Badalona s'enfronten a "Pressing APM?". Reunim les quatre dones més entranyables del programa per parlar dels seus millors moments televisius. El resultat: epustuflant!

 • Pressing APM? Erik Putzbach
  Veure vídeo

  Pressing APM? Erik Putzbach

  Addicte a la cirurgia estètica, expert en moda i implacable, Erik Putzbach s'enfronta amb els seus millors moments televisius a "Pressing APM?" Se'n riu, d'ell mateix, i ens explica el perquè de les seves aferrissades crítiques a les famoses.

 • Pressing APM?, amb Eduardo Inda
  Veure vídeo

  Pressing APM?, amb Eduardo Inda

  Eduardo Inda dóna la cara al Pressing APM?. El polèmic periodista parla de les seves batusses amb altres tertulians, diu que no es casa amb ningú i treu pit de les seves exclusives periodístiques.

 • "Pressing APM?" amb Jorge Fernández
  Veure vídeo

  "Pressing APM?" amb Jorge Fernández

  Jorge Fernández passa pel "Pressing APM?". L'incombustible presentador de "La ruleta de la suerte" s'enfronta a les seves pífies i a les dels seus concursants. Tot i tenir un fort sentit del ridícul, en Jorge dedica a l'"APM?" un dels seus millor balls.

 • Pressing APM amb Jordi Robirosa
  Veure vídeo

  Pressing APM amb Jordi Robirosa

  La veu del bàsquet català se sotmet al "Pressing APM". Jordi Robirosa s'enfronta amb humor als millors moments televisius que ha protagonitzat. I la veritat és que el resultat és apostoflant!

 • Pressing APM? Adrián Erre
  Veure vídeo

  Pressing APM? Adrián Erre

  Adrián Erre és un jove periodista que presenta "La teva" a Badalona Televisió. En el "Pressing APM?" s'enfronta a les seves pròpies pífies, i confessa que ell no se'n riu de la gent. "Ambalibalú"

 • "Pressing APM" amb José Miguel Villaroya
  Veure vídeo

  "Pressing APM" amb José Miguel Villaroya

  José Miguel Villaroya ha complert un somni: sortir a l'"APM". L'historiador i tertulià televisiu s'enfronta aquesta setmana a les seves pròpies pífies al "Pressing APM", on torna a reencarnar-se per uns moments en Benny Hill

 • Pressing APM? amb René Philippe Vilmont
  Veure vídeo

  Pressing APM? amb René Philippe Vilmont

  El vident més diví de la televisió passa pel Pressing APM?. René Philippe Vilmont denuncia l'intrusisme en el món de la vidència i reconeix que sovint és massa sincer amb els seus clients, tot i que sempre amb sentit de l'humor.

 • Pressing APM? amb Irene Junquera
  Veure vídeo

  Pressing APM? amb Irene Junquera

  Irene Junquera s'enfronta a les seves pífies al Pressing APM? d'aquesta setmana. La periodista i col·laboradora d'El Chiringuito de Jugones critica el masclisme que envolta el món del periodisme esportiu i reconeix que és tot un repte treballar al costat de Josep Pedrerol. Becarios, no! Nunca más!

 • Pressing APM? amb Pepe Rodríguez
  Veure vídeo

  Pressing APM? amb Pepe Rodríguez

  Pepe Rodríguez s'enfronta a les seves pífies al Pressing APM?. El mediàtic cuiner de Masterchef assegura que, tot i que és dur, estima molt els concursants i que el seu objectiu és sortir sopat del programa.

 • Pressing APM amb Danae Boronat
  Veure vídeo

  Pressing APM amb Danae Boronat

  Danae Boronat s'enfronta a les seves pífies al Pressing APM?. La periodista catalana, a qui li encanta sortir a l'"APM?", reconeix que és culer i confessa que molts programes de futbol s'han allunyat del periodisme per convertir-se en els "Sálvame" de l'esport.

 • Pressing APM? amb Laura Solé
  Veure vídeo

  Pressing APM? amb Laura Solé

  Laura Solé s'ha guanyat a pols sortir al Pressing APM?. Al llarg de la seva trajectòria a TV3, la intrèpida reportera d'"Els matins" ha protagonitzat moments hilarants, com l'anunci de la mort de Barak Obama o una crònica una mica accidentada en plena tempesta de vent.

 • Pressing APM? amb Iñaki López
  Veure vídeo

  Pressing APM? amb Iñaki López

  Iñaki López s'enfronta a les seves pífies al Pressing APM? d'aquesta setmana. El presentador de La Sexta Noche, que ha compartit plató amb Eduardo Inda, Paco Marhuenda o Alfonso Rojo, reconeix que conduir els tertulians del programa és una tasca difícil i estressant.